Предложение [Zombie]
Модератор: Развлечения
- Зарибен
- Ник в играта: .::DyNaM!xX::.
- Скайп профил: dynamix57
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Предложение [Zombie]
Предложението е свързано с немесиса ! при 1 играч е 20 000 хп и при 30 играча пак е 20 000 хп ! мисълта ми е примрено на 1 играч да има 3 000 хп ... 2-ма 6 000 ... (вие ще решите) 

Последно промяна от DyNaM!xX на 07 Фев 2013, 14:52, променено общо 1 път.
България Над Всичко!

- Respected
- Ник в играта: Ianko
- Скайп профил: ianeto666
- Обратна връзка:
Re: Предложение [Zombe]
Много добре знам системите с немезиса за фрагове за да правите и да влизате в топа. Всеки си го зима по 2 и повече пъти за да трупа фрагове, но ако спрем това да отчита фрагове от него ще е по добре
Това което ти искаш е следното : сега е 20к ХП ти искаш на секи играч да се добавя по 3к ХП на немесиса значи при пълен сървър от 30 човека да кажем немезиса ще бъде 90к ХП ... и става много лесно.. точно заради това не влизам вече защото ми омръзна от такива които искат да им е лесно и да се мислят са добри
ТВЪРДО ПРОТИВ за предложението!!!

Това което ти искаш е следното : сега е 20к ХП ти искаш на секи играч да се добавя по 3к ХП на немесиса значи при пълен сървър от 30 човека да кажем немезиса ще бъде 90к ХП ... и става много лесно.. точно заради това не влизам вече защото ми омръзна от такива които искат да им е лесно и да се мислят са добри

- Новак
Да лесно е да го убиеш, дори и да е на 300к ХП. Като си купя патрони и плазма, умира доста бързо! Аз съм ЗА на предложението, защото на някой карти докато го пусне в препълнен сървър, умира на десетата секунда. Вече зависи дали има екстрата блинк, тогава си е трудно, но не и невъзможно ;)Ianko написа:Много добре знам системите с немезиса за фрагове за да правите и да влизате в топа. Всеки си го зима по 2 и повече пъти за да трупа фрагове, но ако спрем това да отчита фрагове от него ще е по добре![]()
Това което ти искаш е следното : сега е 20к ХП ти искаш на секи играч да се добавя по 3к ХП на немесиса значи при пълен сървър от 30 човека да кажем немезиса ще бъде 90к ХП ... и става много лесно.. точно заради това не влизам вече защото ми омръзна от такива които искат да им е лесно и да се мислят са добри![]()
- Зарибен
- Ник в играта: .::DyNaM!xX::.
- Скайп профил: dynamix57
- Обратна връзка:
и според мен е по добре да не отчита фрагове !!! ... но иначе много лесно се трепи немесиса като са 20-30 човека !!!Ianko написа:Много добре знам системите с немезиса за фрагове за да правите и да влизате в топа. Всеки си го зима по 2 и повече пъти за да трупа фрагове, но ако спрем това да отчита фрагове от него ще е по добре![]()
Това което ти искаш е следното : сега е 20к ХП ти искаш на секи играч да се добавя по 3к ХП на немесиса значи при пълен сървър от 30 човека да кажем немезиса ще бъде 90к ХП ... и става много лесно.. точно заради това не влизам вече защото ми омръзна от такива които искат да им е лесно и да се мислят са добри![]()
България Над Всичко!

- Напреднал
- Скайп профил: eminem5500
- Обратна връзка:
добро е предложението но да има максимум 40-45к хп и настина много лесно умира немесиса като всички накупят голден ак и джет
- Respected
- Ник в играта: DemoLitioN
- Обратна връзка:
Re: Предложение [Zombie]
http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... 194&t=6184 Има си тема за това.
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Сенека