[Кандидат админ] HideNSeek - dNe

Тук ще се местят отхвърлените кандидатури
Аватар
dNe
Новак
Новак

Ник в играта: dNe
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

[Кандидат админ] HideNSeek - dNe

Мнение от dNe »

1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! (Напишете годините си!) - 19
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Имам ги
3. Напишете Вашето име! - Георги
4. Напишете Вашия ник! - dNe
5. За кой сървър кандидатствате? - HideNSeek
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Защото играя редовно в този сервер (админи рядко засичам освен Phil и Bunny-то) А не спират да се псуват както и блокват, а в случея и аз съм потърпевшия, имам опит с различаването на добър играч и хакер
7. Задължително Skype за връзка: - gecata_dgd

Имам една молба относно докладите. Когато бях в Дъста админ, 4 месеца ме държахте пом. админ (чувствам се ущетен), все пак има толкова много админи, които не могат да боравят правилно с правата си и веднага от пом. админи на СА
One shot, one kill, no luck, just skill!
Аватар
Зарибен
Зарибен

Ник в играта: sader's make me sad/Bunny
Скайп профил: LS!!
Обратна връзка:

Re: [Кандидат админ] HideNSeek - dNe

Мнение от vankata199 »

Едно голямо ЛОЛ доживях да те видя с кандидатура от къде да започна добре нека ги изброя причините
1 - от последното НЕ от моя страна към теб ти се издигна в очите ми промени се коренно един от малкото които различава всякакъв вид хак без значение нов стар имаш скилл все пак си олд скул
2 - Имаш моето голямо ДА аз къде съм редовен и ти всеки път ме викаш като има нарушители понякога чак прекаляваш но това е много добре личи си че искаш този пост и го заслужаваш
3 - Комуникиращ играч си не като повечето худ2 поправяш играчи които псуват и виждам че не толерираш подобни действия просто пак казвам ти си човека който за сега е Най Най в моите очи това е от мен УСПЕХ
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Ianko
Скайп профил: ianeto666
Обратна връзка:

Re: [Кандидат админ] HideNSeek - dNe

Мнение от Ianko »

Екипа ви е пълен с лайна и педераси
[9.2.2015 г. 16:26:32] Joro Allexandrov: Не всички, но повечето

не си прави труда да пускаш теми повече ;) играй ако имаш желание в сървърите, ако ли не има милион други ;)
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Отхвърлени кандидатури”