Първо ще ви изкажа моето тотално разочарование от така наречените дизайнери тук.
След това ще ви покажа издънките на повече от форум member-ите и по важните тук.
За заключение ще изтъкна на какво съм попадал аз.
1.Нека започнем с тези УНИКАЛНИ ранк изображения НАПРАВЕНИ ОТ САМИЯ изненада!
http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... 142&t=8053
създателят им се казва blazer912 аз имам psd-то на тези ранкове..
BUSTED
2.Да продължим с lubownichkata която тоооооолкова много иска да си едитна мнението ,че прибягва да брутални мерки!
След 7 съобщения от вида на МОЛЯ ТЕ.. аз получих и това

за щастие вашия lif3 е честно момче

Също така в изработките си имаше и psd-та!
BUSTED
Много от екип заявките крадат готови изработки/псд-та или просто правят текст със картинка.
Много от хората който са пуснали теми за лични изработки половината неща не са техни.
Обръщам се и към коментиращите .. 70 процента от коментарите са със 0% аргументация..
Няма да споменавам още хора защото целия slack ще ме намрази.. хората който искам да уважа са
miroslavv
bazookA
NenoInTheNameOfHouse с единствената забележка ,че когато пак си помислиш това :
"Изтъквам себе си като добър дизайнер в областта на PS или по точно в изработката на банери, логата, хейдъри бекгроудове."
влез в devianart за да ти се изчисти съзнанието!
Втори РАЗДЕЛ!
Моето мнение за нещата тук!
Ще започна с това ,че по голямата част от вас са овце (90%)
Какво имам предвид под овце?
Вие се водите според мнението на предишния.
ще ви дам един нагледен пример:
Бях пуснал кандидатура за екип заявки в нея първия коментар беше
прекалено малко изработки засега съм против!
след този коментар аз утроих изработките си. но резутат нямаше .. имаше около 2-3 кометара на хора който
просто са натиснали цитирай и са написали на същото мнение без да погледнат моя пост..
имаше и доста който бяха написали същото като първия коментар.
След това някой написа нещо от типа на "аз пък ще му дам шанс" един от 10-те процента хора ,а не овце..
след това всички започнаха и аз му давам шанс да.. блабла сещате се какво имам предвид .. дори и Lubow го казва
във бъстед снимката ми по горе..
и аз не съм перфектен .. но поне се опитвам да направя нещо мое и не се водя по другите коментари ,а изразявам МОЕТО мнение!
В заключение ще кажа .. не съм направил това за да хейтвам ,а за да покажа как стоят нещата тук.
Дано темата ми да не бъде изтрита или затрита. Очаквам вашите коментари за това.
Поздрави
lif3 SkuLL