Предлoжение за освобождаване на места за кандидастване
- Новак
- Ник в играта: 4Life # 0nlY[!]
- Скайп профил: the_dark_king2
- Вашият пол е: Мъж
Предлoжение за освобождаване на места за кандидастване
Предлагам да махнете всички не активни сервер админи ако не са влизали в даденият сервер 2,3 месеца има много други активни потребители и който желаят поне да се пробват най-вече говоя за джайла заелиса местата едни админи дето несам ги виждал да играят а аз тук играя в джайла от половин година някаде.виждам най-често Tony Montana,Twoetto momi4e ;D,IHate,Miroslavv никой друг .
Последно промяна от DemoLitioN на 05 Сеп 2013, 23:22, променено общо 1 път.
Причина: Редактиране на заглавието!
Причина: Редактиране на заглавието!
- Напреднал
- Скайп профил: eminem5500
- Обратна връзка:
Re: Предлагам
Лято е какво очакваш всеки е по морета,почивки,села и т.н. изчакай още 15 дни и ще видиш,че ще започнат да са редовни 

- Аматьор
- Ник в играта: `Monkey's ~ Roar
- Скайп профил: LS
- Обратна връзка:
Re: Предлoжение за освобождаване на места за кандидастване
Сайшоо аз вече съм направил такава тема, но без успех всички по-големи администратори ги защитават, да вярно е че в сървара е ПЪЛЕН хаос и смс-ките не могат да се справят. Относно редовноста на админите най-често които влизат са: iHate miroslavv и долу-горе Nicky Heet
Never Give Up! John Cena
- Новак
лято е ок после някой почват даскало и пак няма да могат
аз сам админ на едно друго място и там има тема само за админите и там пишат от кога до нога ще отсъстват може и тук да направите но макс 3 месеца.
аз сам админ на едно друго място и там има тема само за админите и там пишат от кога до нога ще отсъстват може и тук да направите но макс 3 месеца.
- Respected
- Ник в играта: Ianko
- Скайп профил: ianeto666
- Обратна връзка:
имаме такава тема и няма смисъл да ви обесняваме на всяка ваша нова такава тема! Само ще добавя нещо защото видях по на горе, че вие смс-ките не можете да се оправите...1-во вие не сте длъжни и 2-ро смс-ките от мойте виждания в този сървър всички до един не стават за админ

- Respected
- Ник в играта: Tony Montana
- Обратна връзка:
Точно вие ли имате наглостта да ми обяснявате, че е пълен хаос при положение, че вие го създавате? Бил съм много пъти под друг nick и съм ви виждал какво представлявате, дори сте ми правили на мен забележки, а после като разберете , че съм аз започва да става хлъзгаво. Дори да се освободят места какво си мислите? Че веднага ще ви одобрим? Забравете.
- Активен
- Ник в играта: iHate
- Скайп профил: vn.absolve97
- Обратна връзка:
От една страна Sayshoo i skw3 са прави , но пък от друга Теди също. Както и да е .. Ако може някой червен да погледне дали е това , което си мисля. Il4o ( skobata ) в екипът ни е записан като сървър админ в jailbreak с ник-а Il4o. Така , ако просто му преместите правата, където в момента има дали ще се освободи едно място или ?
- Новак
тонy знам че се мразим и така ,но на някои друг няма ли да дадеш шанс ако има място ?
- Respected
- Обратна връзка:
Я чакай малко! Ти да не мислиш, че влагам лични отношения с когото и да е било в сървърите? Да не съм откачен... Никого не мразя и никого не обичам. И не съм казал, че съм против да се освободи място, а вие да го заемете.Sayshoo написа:тонy знам че се мразим и така ,но на някои друг няма ли да дадеш шанс ако има място ?
- Баннат
- Ник в играта: MupEH
- Скайп профил: gucisan
Може той да не изпълнява правилата , може да не е "Синчето на закона", ама си е прав. Много малко места, а всички на 16 години, все им се намира работа да ги кара , да не са в определения сървър. Еми да , за това има оплаквания, че "Няма админи". Всеки над 16 години, има живот, и не би искал да го пропилее в сървърите.

- Много Добър
Аплаузи за тоя пичага тука , голямо браво за мисленето ти ;)JaY-JaY написа:Може той да не изпълнява правилата , може да не е "Синчето на закона", ама си е прав. Много малко места, а всички на 16 години, все им се намира работа да ги кара , да не са в определения сървър. Еми да , за това има оплаквания, че "Няма админи". Всеки над 16 години, има живот, и не би искал да го пропилее в сървърите.
а относно админите никога няма да може да ви се угоди защото се търсят уж интелигентни и добри админи над 16 години но никъде не е казано че на 16 ставаш интелигентен нали така ?

- Активен
Очакваме Янко да каже отново "КОШ" ... Правилото (16 задължителни години) е може би най-излишното . Пак ще се повторя като в миналата тема "Няма значение на колко си , ако си тъп и не мислиш с главата си , и на 100 да станеш няма да поумнееш" Така ,че спрете да съдите за човека и разума му по годините .slaviaultras написа:Аплаузи за тоя пичага тука , голямо браво за мисленето ти ;)JaY-JaY написа:Може той да не изпълнява правилата , може да не е "Синчето на закона", ама си е прав. Много малко места, а всички на 16 години, все им се намира работа да ги кара , да не са в определения сървър. Еми да , за това има оплаквания, че "Няма админи". Всеки над 16 години, има живот, и не би искал да го пропилее в сървърите.
а относно админите никога няма да може да ви се угоди защото се търсят уж интелигентни и добри админи над 16 години но никъде не е казано че на 16 ставаш интелигентен нали така ?

- Respected
- Обратна връзка:
Всички се хванахте за правилото за 16 години. Като следвам вашето мислене изглежда сякаш се одобряват кандидати само защото са навършили 16? Еми НЕ това е едно от изискванията. И не променяйте темата. Предложението беше за повече места не за махане на правило.
- Respected
- Ник в играта: ----》卐《----
- Обратна връзка:
Да кажа че от няколко дена е редактирано на сървъра BaseBuilder от ИвчоiHate написа:От една страна Sayshoo i skw3 са прави , но пък от друга Теди също. Както и да е .. Ако може някой червен да погледне дали е това , което си мисля. Il4o ( skobata ) в екипът ни е записан като сървър админ в jailbreak с ник-а Il4o. Така , ако просто му преместите правата, където в момента има дали ще се освободи едно място или ?

- Аматьор
- Ник в играта: `Monkey's ~ Roar
- Скайп профил: LS
- Обратна връзка:
Да, вярно е че всеки админ има личен живот, но ако не може да отдели и 10 минути за сървара защо е станал админ ??? Ето скобата е админ в джаил-а но аз имам около 130 часа а не съм го виждал и 1 път ? От толкова време играя тук а не съм го виждал толкова ли е зает че не може да отдели и 10 мин и не само той също и FinalReason само около 5 пъти съм го виждал.
Never Give Up! John Cena
- Новак
Как да си пусна кандидатура за (Админ) в този сървър как да го направа?
- Новак
az igraq seki den v jaila po4ti po cqll den Pitaite igrachi tezanam rules v jail i znam admi pravata i za kfo i koga da gi ispolzvam!!!
Последно промяна от onstyle на 09 Сеп 2013, 12:45, променено общо 1 път.
Причина: Тук се пише на кирилица! Прочети правилата, преди да пишеш пак.
Причина: Тук се пише на кирилица! Прочети правилата, преди да пишеш пак.
- Супер потребител
- Ник в играта: panda
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Виждам колко знаеш правилата... Цял ден пък не съм те виждала и един път...Cherry написа:az igraq seki den v jaila po4ti po cqll den Pitaite igrachi tezanam rules v jail i znam admi pravata i za kfo i koga da gi ispolzvam!!!

"People will love you and support you when it's beneficial..."
I'm bad milk, drink it.
Офтопик:
- Respected
- Скайп профил: miro-fenomena
- Обратна връзка:
Местата за кандидатури ще се увеличат ако червените решат ... вие там не се месите ... локвайте тази тема !
- Активен
- Ник в играта: iHate
- Скайп профил: vn.absolve97
- Обратна връзка:
А да попитам какво стана със Stanislaff ? Не съм го виждал от има няма 2 месеца, нито във форума нито в сървъра.