За кандидатурите

Модератор: Развлечения

Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: akali bokat
Обратна връзка:

За кандидатурите

Мнение от >sLk> »

Предлагам да махнете това правило (задължително 16г.) Защото това няма никакъв смисъл .. какво е значението дали си на 20 или на 10 , ако мислиш с галвата си това не е от значение ?
Няколко примера :
Admin - Nicky Heet е одобрен на 14г. ,но до сега има права => не всички 14-15 годишни са "хлапета" .
Дори някой "хлапета" знаят повече за АМХ от някой ваши админи(не говоря за себе си , а за отхвърлени кандидати). Според мен трябва да дадете шанс на всички който спазват правилата на тези сървъри.

Поздрави
synceR's @
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Скайп профил: nekafnikaf
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: За кандидатурите

Мнение от izmisleN »

Това е обсъждано много пъти и винаги се е стигало до консенсус - правилото да остане. И не, не е така както мислиш ти. Има огромно значение дали 'бъдещия админ' ще е на 10 или 20. Ще си позволя да те цитирам "ако мислиш с галвата си това не е от значение" и да се опитам да ти обясня, че ако си на 10 не мислиш с главата си. Тоест ти мислиш с главата си, но не за правилните неща. Приемали сме много хора с по-ниска възраст от посочената. В началото изглеждат така сякаш 'мислят с главата си', но след известно време като им дойде малко кураж и се помислят за бай хуи започват разправиите, караниците и т.н. И в крайна сметка се реши да не се приемат хора под тази възраст.

пс: Да си администратор или каквато и да е част от някакъв екип не означава само да си знаеш задълженията като 'amxx' примерно, а да знаеш как да се държиш спрямо другите, както играчи така и 'колеги' ако мога така да се изразя.
Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: MupEH
Скайп профил: gucisan

Мнение от JaY-JaY »

>sLk> написа:Предлагам да махнете това правило (задължително 16г.) Защото това няма никакъв смисъл .. какво е значението дали си на 20 или на 10 , ако мислиш с галвата си това не е от значение ?
Няколко примера :
Admin - Nicky Heet е одобрен на 14г. ,но до сега има права => не всички 14-15 годишни са "хлапета" .
Дори някой "хлапета" знаят повече за АМХ от някой ваши админи(не говоря за себе си , а за отхвърлени кандидати). Според мен трябва да дадете шанс на всички който спазват правилата на тези сървъри.

Поздрави
synceR's @
Не мисля, че ще се маха. Тая верига в екипа трябва да има хора с "акъл", представи си 9 годишен администратор, или сървър админ. Малките най-много не спазват правилата + псуват от нищо. Това не е предложение, това е боклук за кош.
Последно промяна от JaY-JaY на 31 Авг 2013, 15:11, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: paparko wanna powaa
Скайп профил: dia2expert
Обратна връзка:

Мнение от paparko wanna powaa »

Против. Според мен е нужно да имат 15-16 години, админите защото всякакви хлапета искат да се кандидатират който не са запознати с amxmodmenu и командите, който при най-малката обида те ще баннат играч..
Изображение
Аватар
Активен
Активен

Обратна връзка:

Мнение от >sLk> »

JaY-JaY написа:
>sLk> написа:Предлагам да махнете това правило (задължително 16г.) Защото това няма никакъв смисъл .. какво е значението дали си на 20 или на 10 , ако мислиш с галвата си това не е от значение ?
Няколко примера :

Поздрави
synceR's @
Не мисля, че ще се маха. Тая верига в екипа трябва да има хора с "акъл", представи си 9 годишен администратор, или сървър админ. Малките най-много не спазват правилата + псуват от нищо. Това не е предложение, това е боклук за кош.
... Това ,че 90 % са така не значи ,че всички са . По темата дори малките могат да имате респект към "Колегите" , но както вие си прецените.
Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Мнение от JaY-JaY »

Не съм напълно съгласен с тебе. Искаш 9 годишни да са сървър администратори? Че те още основно не са почнали, и си играят на гоненица , ти ги искаш от екипа... Послушай се. Те дори "колега" не знаят значението на думата ти .. . . ..
Последно промяна от JaY-JaY на 31 Авг 2013, 15:24, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
Активен
Активен

Обратна връзка:

Мнение от >sLk> »

JaY-JaY написа:Не съм напълно съгласен с тебе. Искаш 9 годишни да са сървър администратори? Че те още основно не са почнали, и си играят на гоненица , ти ги искаш от екипа... Послушай се.
Не мисля ,че ти си човека който трябва да обсъжда в тази тема . Ще те помоля да оставиш мнението си за себе си и да спреш да спамиш.
Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Мнение от JaY-JaY »

>sLk> написа:
JaY-JaY написа:Не съм напълно съгласен с тебе. Искаш 9 годишни да са сървър администратори? Че те още основно не са почнали, и си играят на гоненица , ти ги искаш от екипа... Послушай се.
Не мисля ,че ти си човека който трябва да обсъжда в тази тема . Ще те помоля да оставиш мнението си за себе си и да спреш да спамиш.
Аз ти казах пълната истина. Няма да ти е приятно като си по-малък (Под 16) да не можеш да си правиш кандидатури. Сигурен съм, че искаш права за да хвърчиш и да се фукаш, а не да гледаш равновесието. И точно аз ще казвам, защото съм имал много сайтове, форуми, и сървъри. Като ти направиш колкото мене, ела , обади ми се и пак ми спори ;)
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Ianko
Скайп профил: ianeto666
Обратна връзка:

Мнение от Ianko »

кош
Изображение