http://vbox7.com/play:1fb7483001
Приемам всякаква критика

Модератор: Развлечения
Оправено.B-Rabbit написа:Браво , браво добре е станало , само че имаше една грешчица - на края на видеото пишеше "посететени" а не трябва ли да е "посетете ни" .. Оправи само тази грешчица и ще е супер .
Офтопик:
Еми моля те тогава да ме научиш как се редактира видео на пейнт !?r1odayftw написа:Не,че нещо ама меко казано това видео просто не струва,някакви глупави патрони който се сипят , който едва ли си правил ти и просто си довил 2-3 надписа,който са писани на paint сигурно
На същото мнение съм, само някакви коршуми се сипят, поне сложи нещо по различно примерно като, някой доста добри моменти от сърварите като в Awp Melee примерно, някой как взима 4-5 човека с AWP, от Hide N Seek някой как jump примерно lj3 на hns_floppytown на забавен кадър, и еи такива да не пиша още там от сърварите, щеше да е по-добро а и надписа ми се струва че е правен от Paint, според мен с Photoshop ще стане по-добре ако не се бъркам.r1odayftw написа:Не,че нещо ама меко казано това видео просто не струва,някакви глупави патрони който се сипят , който едва ли си правил ти и просто си довил 2-3 надписа,който са писани на paint сигурно
На същото мнение съм като г-ца/жа Иванова.k-Ivanova написа:Песента става като за интро, но някакви обикновени надписи просто се разменят там... Нещо не ми направи яко впечатление, ако не знаех за веригата нямаше да се надъхам от това видео.
Е това е човек с вкус!NenoInTheNameOfHouse написа:Направо го изтрий от vbox7 или си го направи частно, да не го гледат хората че ще останат без коментар,
или в другия случай е да хейтват.
Който не знае SS ще помисли че е няква лагава безнадеждна верига с двама админа и 1 потребител дето си дърпа сополите през носа!
Когато направиш много по добро тогава дай линк да го видим и да дадем оценка.
Надявам се че ще направиш много по добър клип от този!
ПП:
Този повече ми харесва!
http://www.youtube.com/watch?v=xI0zZNrhsNM
Потребители разглеждащи този форум: Semrush [Bot] и 0 госта