кандидатура за админ
Модератор: Развлечения
- Новак
кандидатура за админ
Здравейте
Не знам дали набирате админи в сървара, но след днешната случка реших да пусна кандидатура
Случката днес беше, че 40мин чакаме да влезе админ за да банне 4, 5 нахалника който бяха със спеед хак.
Дори и да не стана админ моля направете нещо по въпроса със спеед хаковете има разни плугини ала бала който ги засичат
Ако все пак решите да ме направите такъв (което много се съмнявам) може да ми пишете на Лс или в скайп
Преди 2г бях главен админ на cstrike-bgn и горе долу ги разбирам нещата.
Благодаря за вниманието и лек ден.
Не знам дали набирате админи в сървара, но след днешната случка реших да пусна кандидатура
Случката днес беше, че 40мин чакаме да влезе админ за да банне 4, 5 нахалника който бяха със спеед хак.
Дори и да не стана админ моля направете нещо по въпроса със спеед хаковете има разни плугини ала бала който ги засичат
Ако все пак решите да ме направите такъв (което много се съмнявам) може да ми пишете на Лс или в скайп
Преди 2г бях главен админ на cstrike-bgn и горе долу ги разбирам нещата.
Благодаря за вниманието и лек ден.
- Супер потребител
Re: кандидатура за админ
А във кой сървър искаш да си админ? 

Ако някой ден скоростта ме убие, не тъгувайте, защото аз се усмихвах, Paul Walker!!

- Новак
еми като гледам темата е пусната в авп сървъра предполагам се подразбира, че няма да кандидатствам за д2 сървъра
или въпроса ти беше шегувит
или въпроса ти беше шегувит

- Напреднал
- Новак
Ами извинявам се не знаех къде да я пусна, ако някой мод реши да премести темата, ако пък не да създам нова в правилния раздел ?
- Новак
Благодаря на всички отзовалисе по-проблема.
Принципно играя за удоволствие и се издразних, че близо час време няма админ да накаже господа "тъпаците" и за това пуснах кандидатура. След като се свързах със стар познат който се оказа админ тук и ми съдейства като ни отърва от геройте аз предцених, че нямам достатачно време за титлата админ.
Затова и ще ви помоля да ме извините и да истриете,заключите темата.
Благодаря Ви предварително и лек ден.
Принципно играя за удоволствие и се издразних, че близо час време няма админ да накаже господа "тъпаците" и за това пуснах кандидатура. След като се свързах със стар познат който се оказа админ тук и ми съдейства като ни отърва от геройте аз предцених, че нямам достатачно време за титлата админ.
Затова и ще ви помоля да ме извините и да истриете,заключите темата.
Благодаря Ви предварително и лек ден.
- Respected
- Ник в играта: Koceto
- Скайп профил: koceto_slackserv
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Колегите са обяснили, виждам, че си разбрал как става, а тази тема отива в коша
'' Човек не може да се изгуби, освен когато е сигурен, че знае пътя..."
Китайска пословицаКой е на линия
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост