Относно Warcraft сървъра и админите в него
- Новак
Относно Warcraft сървъра и админите в него
Правя тази тема защото сървъра е в трагично положение, няма /rank , /top10 и НЯМА АДМИНИ, които да премахват играчите с помощни средства моля вземете се в ръце и стегнете положението от време на време влизат 1-2 админа няма да казвам имена всички, които играят в уара ги знаят кой админи влизат и кой само се водят админи път не влизат изобщо. ДАНО ТЕМАТА СЕ ВЗЕМЕ ПОД ВНИМАНИЕ!!! Благодаря.
- Зарибен
- Ник в играта: - #rabbitteam / B-Ra
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Относно Warcraft сървъра и админите в него
Като има хора които играят с помощни средства , не мисля че е кой знае колко трудно на да минеш спектатор и да направиш 1 демо + снимка на ИП- то на дадения играч . Админите не могат да са 27/7 онлайн !
- Напреднал
- Скайп профил: eminem5500
- Обратна връзка:
Раббит не е така докато направиш демо докато го качиш и като няма кой да го види в оплакванията се изпразва сървъра... 

- Новак
- Скайп профил: the-game6
- Обратна връзка:
Съгласен съм.Но половината права на СМС админите са премахнати сега не можем и мапа да сменим.Аз съм зарибен но сега мога само кик и слаи и за защо си вкарвам парички в акаунта.Аз лично не намирам сламчица да съм. Даи те нещо поне на свестните админи
- Respected
Аз до колкото знам правата на смс админите са :
Или просто не ти разбирам мнението.
Код за потвърждение: Избери целия код
(p) - Защита на ника ви с парола.
(b) - Резервиран слот (Ще можете да влизате при пълен сървър, без да чакате да се освободи място винаги когато сървъра е пълен.)
(c) - Достъп до кик меню (Ще можете да кикате играчи от сървъра.)
(e) - Достъп до слей/слап (Ще можете да слейвате/слапвате играчи от сървъра.)
(f) - Смяна на карта (Ще можете да сменяте картата.)
(i) - Достъп до чат командите на сървъра.
» За Slackserv.com # Zombie + Jetpack, достъп до специално меню с уръжия, само за SMS Випове/Админи
» За Slackserv.com # Jailbreak, достъп до специално меню с уръжия, само за SMS Випове/Админи
(j) - Ще имате право да пускате вотове.
(t) - Специален префих за виповете, пред никът ви ще пише [ SMS ADMIN ]
(u) - amxmodmenu (За по лесно боравене с правата ви.)
"DemoLitioN : Пламене жив ли си или играеш ЛИГА ?"

- Зарибен
- Ник в играта: - #rabbitteam / B-Ra
- Обратна връзка:
Айде бе няма кой да го види . Погледни темата да видиш ,че всички хакери са банати , естествено не може някой да стои постоянно в темата и да гледа . Винаги когато темата е видяна , нарушителите са наказани ![PRO]Eminem написа:Раббит не е така докато направиш демо докато го качиш и като няма кой да го види в оплакванията се изпразва сървъра...