1. Трябва да имате навършени 16 години! (Напишете годините си!) - 16
2. Трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - 38
3. Напишете вашето име! - Алех
4. Напишете вашият ник! -|HeaD ShoT PlayeR|*Bitchez <33
5. Защо искате да сте админ в нашите сървъри?(с какво бихте били полезен в развитието на форума/сайта/сървърите?) - Защтото когато админите ги няма Флизат в Тунела и няма кои да ги места а аз секиден игра
докато идвам от дасколо Щте ми е прятно ако сам админ
6. Начин за връзка: скайп. -nedjat.boss
[Кандидат Админ] |HeaD ShoT PlayeR|Bitchez <33
- Новак
[Кандидат Админ] |HeaD ShoT PlayeR|Bitchez <33
Последно промяна от Bitchh PlaSee ;pp на 23 Апр 2013, 23:15, променено общо 2 пъти.
- Напреднал
- Ник в играта: Dexter
- Скайп профил: theforsakendude
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: [Кандидат Админ] |HeaD ShoT PlayeR|Bitchez <33
Копнал ме е. По принцип нямаше да пиша толкова рано по кандидатури но ето http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... =49&t=7444
- Супер потребител
- Ник в играта: panda
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Re: [Кандидат Админ] |HeaD ShoT PlayeR|Bitchez <33
А за къде кандидатстваш........?
Според мен е за ЖБто, но след като си копирал кандидатура и нямаш достатъчно въображение да си измислиш твоя причина защо искаш да си админ едва ли си и на 16 години... Статистиката на ЖБто не те открива, но не съм сигурна, че искаш там да кандидатстваш...
Според мен е за ЖБто, но след като си копирал кандидатура и нямаш достатъчно въображение да си измислиш твоя причина защо искаш да си админ едва ли си и на 16 години... Статистиката на ЖБто не те открива, но не съм сигурна, че искаш там да кандидатстваш...
"People will love you and support you when it's beneficial..."
I'm bad milk, drink it.
Офтопик:
- Respected