Като се прибрах от вънка...си облякох други дрехи.Телефона ми остана в джоба на панталона.Майка ми пускаше пералнята,и го пусна заедно с панталона...После вадя го от пералнята и гледам в джоба...ТЕЛЕФОНА МИ ...всичко се намокри.Дали може да се оправи?,защото целия е като някакъв басейн,пълен с вода? ...
Помощ относно намокрен телефон
- Напреднал
- Ник в играта: UlTr@^^[M]aN
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Помощ относно намокрен телефон
Днес се случи една злополука ...ето я и тя :
Като се прибрах от вънка...си облякох други дрехи.Телефона ми остана в джоба на панталона.Майка ми пускаше пералнята,и го пусна заедно с панталона...После вадя го от пералнята и гледам в джоба...ТЕЛЕФОНА МИ ...всичко се намокри.Дали може да се оправи?,защото целия е като някакъв басейн,пълен с вода? ...
П.П.Телефона ми е сензурен ...
Офтопик:
Последно промяна от DemoLitioN на 05 Апр 2013, 18:18, променено общо 1 път.
Причина: Редактиране на заглавието!
Причина: Редактиране на заглавието!
- Новак
Re: Помощ с телефона ми .. ! ;(
Остави го да изсъхне не Cлънце. Според мене няма живот повече в този телефон.
- Напреднал
- Ник в играта: bittchezz.
- Обратна връзка:
Ако не се включва и в сервиз май няма оправяне, ако някой може ще иска много пари

- Respected
- Ник в играта: Iznogoud
- Скайп профил: feedme369
- Обратна връзка:
Точно си му е заглавието на човека:b0TL!k3_1926 написа:2. Заглавието Ви трябва да е точно и ясно. Заглавия от рода на "Помощ" "Предложение" "Проблем" и т.н , НЕ се толерират!
Можеш ли поне да кажеш марката или нещо, че да знаем?
И на моя Nokia N8-00 му се беше случило това миния месец, след това ходих по сервизите и разпитвах търсейки къде предлагат по-малки цени за поправката му. На края го дадох и ми го оправиха за 260 лева.
ЕДИТ: Изпуснах една цифра в числата.
Последно промяна от iSpoxxy на 04 Апр 2013, 20:57, променено общо 1 път.
- Напреднал
- Обратна връзка:
Да,питах ме,те ни казаха :Трябва да отиде в София за поправка и ще струва някъде към 500-600 лева ...bittchezz. написа:Ако не се включва и в сервиз май няма оправяне, ако някой може ще иска много пари
- Новак
То ако ще вземат 500-600лв. по добре си купи нов.UlTr@^^[M]aN написа:Да,питах ме,те ни казаха :Трябва да отиде в София за поправка и ще струва някъде към 500-600 лева ...bittchezz. написа:Ако не се включва и в сервиз май няма оправяне, ако някой може ще иска много пари
- Respected
Ако телефона е бил изключен, когато майка ти го е "пуснала да се пере" нека да изсъхне напълно.Тогава има шанс да тръгне, но ако е работел със сигурност е дал на късо и е изгорял.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
- Respected
- Ник в играта: Men.
- Скайп профил: niki300798
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Аз моя го изпуснах (предишния де) в тоалетната :Д и се намокри на цяло после нещо сензора не му работеше баща ми го разглоби и го изсуши после на сервиз и ми го оправиха за 40 лв може и ти да пробваш 

[20:29:32] Tony Montana: Обижда теб?
[20:29:48] Tony Montana: Ей сега ще махна бана
[20:29:52] Tony Montana: И ще ти го на**кам като търнокоп
[20:29:58] Tony Montana: да ти го т**а с глазура в гестапото
[20:29:48] Tony Montana: Ей сега ще махна бана
[20:29:52] Tony Montana: И ще ти го на**кам като търнокоп
[20:29:58] Tony Montana: да ти го т**а с глазура в гестапото
- Напреднал
- Обратна връзка:
Веше исъхна...вкушвам го и светла една лампи4ка и пак загасва,светка - загасва и така ...KaRaJaTa1988 написа:Ако телефона е бил изключен, когато майка ти го е "пуснала да се пере" нека да изсъхне напълно.Тогава има шанс да тръгне, но ако е работел със сигурност е дал на късо и е изгорял.
- Активен
- Ник в играта: m a R t I n
- Скайп профил: f-e-n-o-m-e-n-a_92
- Обратна връзка:
Разглабяш.махаш батерии,карти и всичко,което може да се махне и го остави да изсъхне за 2-3 дена ..Ако не стане го хвърли ... :d

- Супер потребител
- Ник в играта: miroslavv
- Обратна връзка:
Значи сложи го на Слънце, но го разглоби ... Мен ме бяха метнали в басейна с дънките и ми се намокриха пари и телефон. Най-накрая го включи
Надявам се да съм ти помогнал !

Най-активен във форум: Отхвърлени кандидатури
(130 Мнения / 12.35% от всички ваши мнения)
(130 Мнения / 12.35% от всички ваши мнения)
- Напреднал
- Обратна връзка:
В тоалетната ? ...Nicky Heet написа:Аз моя го изпуснах (предишния де) в тоалетната :Д и се намокри на цяло после нещо сензора не му работеше баща ми го разглоби и го изсуши после на сервиз и ми го оправиха за 40 лв може и ти да пробваш

Ти в тоалетната аз в пералнята ...
- Respected
- Ник в играта: Bojidar / BillyHlapeto
- Скайп профил: Лс
- Обратна връзка:
Така. И на мен ми се е случвало. Слушай ме внимателно.
Оставяш го да изсъхне до утре сутринта. (В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СЕ ОПИТВАШ ДА ГО ВКЛЮЧВАШ, ЗАЩОТО АКО ИМА ОСТАНАЛА ВОДА ВЪТРЕ МОЖЕ ДА ИЗГОРИ НАПЪЛНО.) ЗАБЕЛЕЖКА: преди да го оставиш да съхне го разглоби на части извади батерията и панела, за да изсъхне по-лесно.
Утре сутрин взимаш сешоара и изсушаваш батерията и другите части. След това се уверяваш, че е напълно сух сглабяш го и го включваш!
НЕ ГО СЛАГАЙ НА СЛЪНЦЕ. С ДИСПЛЕЯ НАГОРЕ, РИСКУВАШ ДА ТИ ПОБЕЛЕЕ ЦЕЛИЯ ДИСПЛЕЙ. НАЙ-ДОБРЕ ГО ОСТАВИ ВЪВ ВАС И ПОСЛЕ СЪС СЕШОАРА КАКТО ТИ КАЗАХ!
Оставяш го да изсъхне до утре сутринта. (В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СЕ ОПИТВАШ ДА ГО ВКЛЮЧВАШ, ЗАЩОТО АКО ИМА ОСТАНАЛА ВОДА ВЪТРЕ МОЖЕ ДА ИЗГОРИ НАПЪЛНО.) ЗАБЕЛЕЖКА: преди да го оставиш да съхне го разглоби на части извади батерията и панела, за да изсъхне по-лесно.
Утре сутрин взимаш сешоара и изсушаваш батерията и другите части. След това се уверяваш, че е напълно сух сглабяш го и го включваш!
НЕ ГО СЛАГАЙ НА СЛЪНЦЕ. С ДИСПЛЕЯ НАГОРЕ, РИСКУВАШ ДА ТИ ПОБЕЛЕЕ ЦЕЛИЯ ДИСПЛЕЙ. НАЙ-ДОБРЕ ГО ОСТАВИ ВЪВ ВАС И ПОСЛЕ СЪС СЕШОАРА КАКТО ТИ КАЗАХ!

- Напреднал
- Обратна връзка:
Мерси,може и да стане ...Bojidar написа:Така. И на мен ми се е случвало. Слушай ме внимателно.

- Напреднал
- Обратна връзка:
Направо 4ао да казвам ...

Последно промяна от DemoLitioN на 05 Апр 2013, 18:19, променено общо 1 път.
Причина: +1 предупреждение! Забранено е заместването на букви с цифри!
Причина: +1 предупреждение! Забранено е заместването на букви с цифри!
- Respected
По-добре го остави да изсъхне, или с сешоара.След като го изсушиш го отнеси на ремонт.Както каза Божидар, опитай да го включиш, но не тръгне ли шансовете са много малки.Но го отнеси на ремонт, защото ние не можем да ти помогнем много.UlTr@^^[M]aN написа:Веше исъхна...вкушвам го и светла една лампи4ка и пак загасва,светка - загасва и така ...KaRaJaTa1988 написа:Ако телефона е бил изключен, когато майка ти го е "пуснала да се пере" нека да изсъхне напълно.Тогава има шанс да тръгне, но ако е работел със сигурност е дал на късо и е изгорял.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
- Напреднал
- Ник в играта: bittchezz.
- Обратна връзка:
Ако си с htc one x и имаше още няколко телефона забрави за разглабяне - те са капсуловани и ако случайно някак си го отвориш гаранцията ти пада

- Напреднал
- Скайп профил: eminem5500
- Обратна връзка:
Ако не е гаранционен го разглоби или го остави 3-4 дена да изсахне несе мачи да го влючваш защото като го мачиш може да не трагне повече
каква е марката че 500-600 лв за поправка искат аз за тез пари ще си купя 10 като моя :Д и знам че поне че е доста водо устойчив защото винаги ме вали дъжд и винаги е мокър а не спира :Д
каква е марката че 500-600 лв за поправка искат аз за тез пари ще си купя 10 като моя :Д и знам че поне че е доста водо устойчив защото винаги ме вали дъжд и винаги е мокър а не спира :Д