1. Трябва да имате навършени 16 години! (Напишете годините си!) - 16
2. Трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Нямам, но ако ми дадете шанс ще ги направя.
3. Напишете вашето име! - Мишо
4. Напишете вашият ник! - KpacuMupoB [3DKILLER]
5. Защо искате да сте админ в нашите сървъри?(с какво бихте били полезен в развитието на форума/сайта/сървърите?) - Ще се опитам възможно най-добре да защитя сървърите от нарушителите!
6. Начин за връзка: скайп. - L4D_1234
[Кандидат админ] Dust2Only - KpacuMupoB [3DKILLER]
- Новак
- Ник в играта: IMD|КрасиМироВ
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Супер потребител
Re: [Кандидат админ] Dust2Only - KpacuMupoB [3DKILLER]
Против!! Днес за първи път те виждам във сървъра. Поиграй още малко и тогава пусни пак кандидатура! 

Ако някой ден скоростта ме убие, не тъгувайте, защото аз се усмихвах, Paul Walker!!

- Respected
- Ник в играта: Koceto
- Скайп профил: koceto_slackserv
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: [Кандидат админ] Dust2Only - KpacuMupoB [3DKILLER]
Slackserv.com # Dust II Arena - [0] Свободни места - Това е основата, за това, че си отхвърлен, но...
Пич, написали сме тези правила, за да се спазват.
1. Не съм те виждал.
2. Сам си каза, че нямаш часовете . Смисъла на това правило е, малко или много колегите да те опознаят, за да може да гласуваме, т.е. няма как да ти се даде шанс, а ти в последствие ще си направиш засовете.
ОТХВЪРЛЕН! Направи си часовете и пробвай пак след месец, ако разбирасе тогава търсим админи !
Пич, написали сме тези правила, за да се спазват.
1. Не съм те виждал.
2. Сам си каза, че нямаш часовете . Смисъла на това правило е, малко или много колегите да те опознаят, за да може да гласуваме, т.е. няма как да ти се даде шанс, а ти в последствие ще си направиш засовете.
ОТХВЪРЛЕН! Направи си часовете и пробвай пак след месец, ако разбирасе тогава търсим админи !
'' Човек не може да се изгуби, освен когато е сигурен, че знае пътя..."
Китайска пословицаКой е на линия
Потребители разглеждащи този форум: Amazon [Bot] и 0 госта