Правило в сървъра
- Новак
Правило в сървъра
Значи питах 3 различни админа в сървъра и разбрах, че правилото е: забранено е там, където се стига само с гравитация или телепорт. И качвам се аз на скалите на Б на de_dust2_new (И на други може). После слязох. Казвам на смс админ, който е в сървъра да ме види, за да разбере, че е позволено (Jykata). Защото като го гледам, не е запознат с правилото. Обаче той продължава да ме убива. Това не е оплакване от админ, а просто стегнете малко нещата и говорете с него. Ако ви трябва демо за доказателство имам. Само пишете. Надявам се тази тема да не е в кошчето 

- Respected
Re: Правило в сървъра
(Jykata) такъв член на екипа няма.Най-вероятно е смс админ ,а от тях можеш да се оплачеш в темата за оплакванията и ще бъдат взети мерки. http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... =78&t=7111
"DemoLitioN : Пламене жив ли си или играеш ЛИГА ?"

- Новак
Re: Правило в сървъра
Аз съм споменал, че е смс админ, но става въпрос за правилото. Че той не го спазва. Мисълта ми е да стегнете малко нещата, защото не може да те убиват или изхвърлят просто ей така. Това не е оплакване. Просто ви сигнализирам. Само за 1 Ви моля. Да кажете на смс админите правилото, за да не ми вика ,,викай админ и тогава ходи там, за мен това е бъг'' и подобни. Просто кажете на смс админите правилото и да го спазват