админ не си върши работата

Модератор: Развлечения

Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: XaXoo o_O
Скайп профил: copacabana.1
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

админ не си върши работата

Мнение от CoPaCaBaNa »

Здравейте преди 5-10минути бях в dust2 Arena и имаше играч с wallhack (Yoda) и ми намирисваше на хак и казах на админа INCESSANTANGUISH и тои все казваше че нее и да не съм го пипал вище другото сами http://dox.bg/files/dw?a=4a5c1b7a95 това ако е админ :ban: :nono: :hmm:
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Обратна връзка:

Re: админ не си върши работата

Мнение от INCESSANTANGUISH »

хаха.... кикнахте защото спамеше непрекъснато че е хак дори го и слаийна !!! имам и доказателство и сега ти го давам веднага , ти без причина го слайина дори не го и гледа !! :)
доказателство за слаий без причина: http://prikachi.com/images.php?images/429/5953429S.png
Ако някой ден скоростта ме убие, не тъгувайте, защото аз се усмихвах, Paul Walker!!
Изображение
Аватар
Зарибен
Зарибен

Обратна връзка:

Мнение от Mean Mach1n3 »

Според мене Yoda не е хак, от както съм почнал да играя във Skackserv.com # Dust II Arena просто несъм видял нещо подозрително в него и не мисля, че е хак просто момчето може да си играе... :)
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Men.
Скайп профил: niki300798
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от Nicky Heet »

Това , че един човек умее да играе и да ви убива веднага го прави хак ли? Я помислете малко и не падайте толкова ниско не е хак просто момчето има опит (ако е момче де ;дд)
[20:29:32] Tony Montana: Обижда теб?
[20:29:48] Tony Montana: Ей сега ще махна бана
[20:29:52] Tony Montana: И ще ти го на**кам като търнокоп
[20:29:58] Tony Montana: да ти го т**а с глазура в гестапото
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: XaXoo o_O
Скайп профил: copacabana.1
Обратна връзка:

Мнение от CoPaCaBaNa »

INCESSANTANGUISH написа:хаха.... кикнахте защото спамеше непрекъснато че е хак дори го и слаийна !!! имам и доказателство и сега ти го давам веднага , ти без причина го слайина дори не го и гледа !! :)
доказателство за слаий без причина: http://prikachi.com/images.php?images/429/5953429S.png
слайнах го за да видя реакцията ти :finger:
Аватар
Зарибен
Зарибен

Ник в играта: Waldy
Обратна връзка:

Мнение от Waldy »

Не съм админ в Д2-то, но не издържам без да се изкажа ;д;д;д СоРаСаВаИа и аз щях да те кикна.. или поне да ти направя забележка, а относно това "слайнах го за да видя реакцията ти :finger:" мисля, че това не ви е място да си правите каквото си поискате ? И защо по дяволите не си направи труда поне да гледаш дадения играч за Лалхак ? Не всички са по-слаби от тебе, запомни това. Аз повече тук мнение няма да изказвам. Просто не издържах :Д:Д:Д
"No matter how many mistakes you make
or how slow you progress, you are still away
ahead of everyone who isn't trying!"
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: YouDonTwanTToSeeMe !
Скайп профил: monster98110312
Обратна връзка:

Мнение от b0bibg »

CoPaCaBaNa написа:
INCESSANTANGUISH написа:хаха.... кикнахте защото спамеше непрекъснато че е хак дори го и слаийна !!! имам и доказателство и сега ти го давам веднага , ти без причина го слайина дори не го и гледа !! :)
Знам ,че немога да пиша ,но @Yoda не е хакер.. със @Steam е казвам ,че е със @Steam защото имаше 'update' и вече немогат да се ползват хакове.И също да добавя нещо ,днеска си кикваше секи ,че е 'campil'.. ,просто несериозен админ.. .
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от Yoda »

той (ако е XaXoo) не спира да ме убеждава че съм wall.. Накрая ще му повярвам
:cheers:
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Обратна връзка:

Мнение от INCESSANTANGUISH »

А е направо му зимайте правата на тоя "смс админ" нито е сериозен , нито спазва правилата на "смс админите" , някой като кампи той ели го кикне е ли го слайне а това е типичен смс админ...
Ако някой ден скоростта ме убие, не тъгувайте, защото аз се усмихвах, Paul Walker!!
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Koceto
Скайп профил: koceto_slackserv
Обратна връзка:

Мнение от Koceto »

CoPaCaBaNa написа:
Колегa INCESSANTANGUISH, качи, ако обичаш доказателството, за това как слайва без причина, в темата оплакване от смси, защото не му е първото такова провинение.

Така мисля, че най-добре ще види реакцията НИ :) Даже сам си е признал, че е слайнал без основание, за да те дразни :)
'' Човек не може да се изгуби, освен когато е сигурен, че знае пътя..."
Китайска пословица
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DemoLitioN
Обратна връзка:

Мнение от DemoLitioN »

Това, че ти си мислиш, че е с wall, не значи, че е вярно.. Админът щом е преценил, че не е, значи не е..
Темата отива в коша, тъй като не е по образец!
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Заключено Заключено

Обратно към “Кошче [Теми - 2013г.]”