Анкета

Тук ще се местят старите теми
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: boqn.bg
Скайп профил: boqn.denev
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Анкета

Мнение от boqn.bg »

Предлагам да се направи цялостна промяна на war3 respawin .. В тази тема всеки може да сподели ,какво иска да се промени или да предложи да се добави нещо ново. Тъй ,като не приехте предните ми предложения ,ще сигнализирам за това че сървъра се нуждае от промяна ,тъй като е възможно в бъдеще да се изгуби интереса. Според мен трябва да се правят анкети ,в които потребителите да приемат или отхвърлят дадени предложения(например за нови карти).. Сървъра трябва да бъде направен така,че да е по вкуса на играчите ,а не на създателите или тези отговарящи за поддръжката.. Пишете ! ... :)
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: pastet
Обратна връзка:

Re: Анкета

Мнение от KaRaJaTa1988 »

Предлагам в началото на рунда, всеки играч да получава-шокова граната, бойна димка и граната.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
Аватар
Зарибен
Зарибен

Обратна връзка:

Мнение от hiddeN »

Аз предлагам , место с 800$ да ни пуска с 16 000$ както преди.
Аватар
Зарибен
Зарибен

Обратна връзка:

Мнение от Mean Mach1n3 »

hiddeN написа:Аз предлагам , место с 800$ да ни пуска с 16 000$ както преди.
Съгласен съм със това предложение :)
Аватар
Активен
Активен

Обратна връзка:

Мнение от boqn.bg »

KaRaJaTa1988 написа:Предлагам в началото на рунда, всеки играч да получава-шокова граната, бойна димка и граната.
Според мен в началото на всеки рунд,трябва да се получава само граната. На шокова граната и бойна димка да се наслаждават VIP-повете.. До колкото парите в началото на рунда 800$ , според мен това си е добре. Може да се добави "/booster ". Така играчите ще имат стимул да събират точки за да ползват /booster и съответно да си избират бонусите , един от които ще бъде да получават много пари с които да си вдигат xp-то. Да се направи разработка на VIP раса. Ако не са добавени смс-услугите : взимане на много пари при убийство , вдигане на всички левели на избрана от играча раса, както и много други по ваше предложение.. За сега не се сещам за нищо друго ... Вие сте .. :)
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от Igrach »

Според мен сървъра си е добре, като изключим бъговете на расите, които са в другата тема и силно се надявам най-после да бъдат оправени.Относно тоя бустър, не виждам смисъл, има си раси за бързо ходене, за много кръв, за невидимост..
Аватар
Активен
Активен

Обратна връзка:

Мнение от boqn.bg »

Igrach написа:Според мен сървъра си е добре, като изключим бъговете на расите, които са в другата тема и силно се надявам най-после да бъдат оправени.Относно тоя бустър, не виждам смисъл, има си раси за бързо ходене, за много кръв, за невидимост..
И кои са тези раси? Undead Scourge скача повече ,а се движи сравнително бавно за самата раса.. Бустъра ще дава възможност за събиране на повече пари.. Ако се промени малко мода и се направи по трудно събирането на xp ,, ще бъде стимул за игра. Колкото повече точки за бустър ,толкова повече пари може да си взима играча ако това му е целта .. Другата цел.. Може да си взима Invisibility и speed с което може да се конкурира с раса Human Alliance и Undead Scourge ,ако обича да играе с други раси. Наред с тези промени , пускането на нови карти ще освежи доста повече играта. Когато има промени,подобряване на играта с цел да стане по-интересна има и повече посещаемост. Рутината води до загуба на играчи..
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от Igrach »

Как кои са тия раси? Те доста има за оправяне, защо пак трябва да ги споменавам..Относно по-трудното хп за качване, то като бустъра ти дава повече пари, съответно ще използват повече командата "tome", а за итемите няма кво да говорим те са по 1000-2000 повечето и щещ нещеш пара за тях имаш винаги..и аз съм си на мнението,че тези бустъри са за дм сървъри, не за уар..
Заключено Заключено

Обратно към “Стари теми...”