Предложение за нов сървър

Тук ще се местят старите теми
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: boqn.bg
Скайп профил: boqn.denev
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Предложение за нов сървър

Мнение от boqn.bg »

Здравейте драги съфорумници. Доста време не бях редовен поради простата причина,че нямах достатъчно свободно време за да влизам в любимия на всички ни сървър war3 respawin. Късно вечер имах възможност да влизам,но за съжаление в повечето случай нямаше играчи в war3 и това ми даде възможност да се разровичкам в интернет пространството и да открия нови сървъри (специално war3 ,защото се интересувам само от такива) и да открия много нови. Запознах се с доста модове и реших да предложа да се създаде още един сървър war3.
Сървъра няма да бъде respawn , а [Save xP] с много нови карти.
Плъгини:
1. sound's - след края на рунда играчите ще могат да чуват любимите си парчета,за които предварително ще предлагат и гласуват в отделна тема,направена от модераторите и администраторите;
2.fragcounter-показва в лявата част на монирора колко играча сте убили за рунда;
3.bullet_damage- показва с цифри около мерника колко деймич взимаме;
4.GH_Weapons- оръжието се върти вместо да е на земята. Може да се обнови с по-нов,като освен че ще се въртят,ще светят в различен цвят.
5.slaylosers -с голям ефект, напомня на играчите, че целта им е С4;Самоубива губещия отбор след гръмването на бомбата или след обезвреждането и;
6.bombtimer -показва колко време остава до гръмнаването на бомбата в дястаната половина на екрана;
И най-важния плъгин "teleport_smokegren" специална SMOKE граната, телепортира те - ВИП услуга!

Именно тази вип услуга ще допринесе за финансирането на веригата и ще подпомогне разрастването и !
Екипа ще реши каква да е цената на SMS-VIP .
Малко допълнение към SMS-VIP:
Получават се: slay, slap, kick и флаг "b" резервация в сървъра.
При всеки нов рунд: Deagle, 145 armor + бонус при убийство,1 HE гранатa, 2 FLASH гранати, 1 SMOKE TELEPORT (телепортираща димка) и повече MONEY при убийство.
(за 1 месец)

Тъй,като тази VIP екстра ще бъде най-вероятно скъпичка,може да се допълни и SMS-Admin.
SMS-Admin:
Получава се: slay, slap, kick
(за 1 месец)

Може да се добавят и следните карти:
1. Карта - "cs_bank" - http://maps.cs-bg.info/maps/cs/264/
(малко класика в жанра)

2. Карта - "cs_mansion_novi" - http://maps.cs-bg.info/maps/cs/954/

3. Карта - "de_dust2005" - http://maps.cs-bg.info/maps/cs/1450/

4. Карта - "cs_delta_assault" - http://maps.cs-bg.info/maps/cs/1584/

5. Карта - "de_dust4" - http://maps.cs-bg.info/maps/cs/1668/

6. Карта - "de_dusferno2" - http://maps.cs-bg.info/maps/cs/2498/

7. Карта - "cs_assult_2006" - http://maps.cs-bg.info/maps/cs/2531/

8. Карта - "de_dust_krystal578" - http://maps.cs-bg.info/maps/cs/2542/

Предполагам ,че ако се добави този сървър или се замени с друг,веригата ще може да се похвали с още по-голям рейтинг и най-вече играчи. Освен това,новия сървър ще разнообрази стария,който от доста време не е обновяван ( поне според мен,тъй като не виждам много нови екстри). Промених предложението ,заради недоволството от бан правата .. :) Сега може да коментирате .. :)
Последно промяна от boqn.bg на 18 Фев 2013, 15:44, променено общо 4 пъти.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: pastet
Обратна връзка:

Re: Предложение за нов сървър

Мнение от KaRaJaTa1988 »

Аз съм За, но наново ли ще трябва да вдигаме левелите?
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
Аватар
Активен
Активен

Обратна връзка:

Мнение от boqn.bg »

KaRaJaTa1988 написа:Аз съм За, но наново ли ще трябва да вдигаме левелите?
Ако се добави новия сървър,Да. Ще се вдигат наново. Администраторите или чрез гласуване ще се реши с колко левела да бъде.
16 Level или 22 Level :)
Аватар
Зарибен
Зарибен

Ник в играта: top-hop-thop ;]]
Скайп профил: misteriqta_12341
Обратна връзка:

Мнение от top-hop-thop ;]] »

аз съм ЗА, мисля, че не е лоша идея!
top-hop-thop ;]], The Best
Изображение
Изображение
Аватар
Зарибен
Зарибен

Ник в играта: aNubiS
Скайп профил: anubis.ss
Обратна връзка:

Мнение от |HaRD_TeAM|aNubiS »

Аз съм ЗА, но тези права за смс админи и випове не ми харесват( смъсъл да имат бан право)

ПРОТИВ
Последно промяна от |HaRD_TeAM|aNubiS на 17 Фев 2013, 19:09, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
Зарибен
Зарибен

Обратна връзка:

Мнение от Mean Mach1n3 »

Аз също съм ЗА, ще бъде лудницаа :)
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: miroslavv
Обратна връзка:

Мнение от miroslavv »

Аз съм ЗА ! Ще стана яко.
Най-активен във форум: Отхвърлени кандидатури
(130 Мнения / 12.35% от всички ваши мнения)
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ...
Обратна връзка:

Мнение от Nicky »

Против ! Съмнявам се да се задържат хора без да се възраждат след тяхното "лесно" умиране.
Последно промяна от Nicky на 17 Фев 2013, 18:42, променено общо 1 път.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: darknes4y
Скайп профил: hristo.kostov8
Обратна връзка:

Мнение от n!tr0 »

И аз съм За ,но за СМС услугите ще е по добре без права за бан( дори за 3 дни) ,защото в сървъра няма да има никакъв смисъл от сървър администраторите.
Последно промяна от n!tr0 на 17 Фев 2013, 12:22, променено общо 2 пъти.
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: M[o]PyK

Мнение от M[o]PyK »

Аз съм за, но както каза анубис не съм съгласен за смс админа да има бан, права дорй и да е за 3-ри дни!
Изображение
Аватар
Активен
Активен

Обратна връзка:

Мнение от boqn.bg »

Може да се премахнат правата за бан или да са същите като на смс админ .. :) при нашия war 3 respawn :)
Nicky повярвай ми ще има хора , може би и повече от respawin :) ... Всички,които играят класика ще се прехвърлят на този war3 ..
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Bojidar / BillyHlapeto
Скайп профил: Лс
Обратна връзка:

Мнение от Bojidar »

boqn.bg написа:Може да се премахнат правата за бан или да са същите като на смс админ .. :) при нашия war 3 respawn :)
Nicky повярвай ми ще има хора , може би и повече от respawin :) ... Всички,които играят класика ще се прехвърлят на този war3 ..
А на нас целта ни, не е ли да има хора във всички сървъри? Включително и в classic-a. Честно казано много много не играя war3, но като влизам е само защото е respawn. ;) Смятам, че war3 трябва да си остане respawn.
Това е моето мнение.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Tony Montana
Обратна връзка:

Мнение от Tony Montana »

До колкото разбрах предложението ти е warcrafta да няма respawn? Ако е така съм ПРОТИВ. В случаите които влизам го правя точно защото е respawn. Самия мод е такъв, че ако се премахне спауна ще стане много скучен повярвай ми. Играл съм в сървър с war3 който не е респаун и си играх аз и още 1 пич ако искаш да стане така и тук...
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Advanc3d <33
Скайп профил: ЛС !
Обратна връзка:

Мнение от shaman »

ЗА!Добра Идея?!
Аватар
Активен
Активен

Обратна връзка:

Мнение от boqn.bg »

Tony Montana написа:До колкото разбрах предложението ти е warcrafta да няма respawn? Ако е така съм ПРОТИВ. В случаите които влизам го правя точно защото е respawn. Самия мод е такъв, че ако се премахне спауна ще стане много скучен повярвай ми. Играл съм в сървър с war3 който не е респаун и си играх аз и още 1 пич ако искаш да стане така и тук...
Ако беше прочел по-горе ,по-внимателно щеше да разбереш че предлагам да се добави ... Респауна си остава , но ако има желаещи да се добави такъв сървър може да се добави ,като има възможност да се замени с друг ,в който няма голяма посещаемост (последното го добавих за да може да разберете по-добре идеята ми). Относно това,че war3 save xp мод е скучен е абсолютно грешно впечатление. Ако сте прочели внимателно , плъгините които предложих ще направят сървъра доста интересен. Ако трябва да сравняваме classic и war3 save xp ,последния бие пъти повече classic-a. Защото класика е скучен. Много по скучен от колкото war3 save xp. Преди време и аз предпочитах respawin именно заради това ,че не се чака много. Но както написах в горния ми пост, при наличието на плъгин slaylosers играта няма да се бави повече от времето което е отредено. И не на последно място терористите ще имат стимул да заложат бомбата или да убият полицаите, защото ако не го направят след като свърши времето,така или иначе умират. Обратното е и с полицаите ,на картите където има заложници. Там ролите се сменят. И ако не освободят заложниците или не убият терористите , при свършването на времето умират от плъгина и терористите печелят. Ако се направи xp-то да се качва бавно ще има време за всеки един играч да си качи xp-то. Стимула е : Колкото по-голям левел , толкова по-силен играч. Направих промени на поста за да стане ясно .. на всички .. замисъла ми .. Ще се радвам да се добави такъв сървър и с радост ще поискам и там права :)
Bojidar- да целта ни е да има хора в всички сървъри. Така е .. ще има и в класик сървъра. Но от доста време наблюдавам ,че тези сървъри не се посещават много. А целта ни е да има посещаемост. :)
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: LegendaryLamer
Скайп профил: knight_962
Обратна връзка:

Мнение от fast1r1s »

По принцип съм ЗА но...
1.Напълно безполезно само ще товари сървъра.
2.Това бива
3.Това е предимство което може да се ползва като Wallhack и не е желателно да се сложи на класик сървър.
4. същото като 1
5. 100% ЗА
6. Няма смисъл от това тъй като отдолу показва колко време има :)
7. за гранатата съм неутрален няма да купувам вип екстри така че ми е все едно.
+ Ако може го направете 10lvl Вместо 16 или 22- по-забавно е да не са преувеличени расите и всичко е балансирано. (като се има предвид че не е сложено да качва бързо а е с default стойности или по-трудно да качва).
Офтопик:
Относно тези които казват че няма да е същата посещаемостта... Прави сте няма да е същата - по-посетим ще е :). Ако толкова искате респаун вземете пуснете 1 Deathmach сървър (може да сложите и BF2 плугина). Съвсем по-интересно е да се играе класик и да не е такова мелето.
Изображение
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: Lo6iA
Обратна връзка:

Мнение от OL'Dirty »

3а!
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Pavl0ff
Скайп профил: ЛС в сайта
Обратна връзка:

Мнение от pavl0ff »

Уаркрафта не трябва да се бара, сървъра си е добре има посещаемост, ако се смени мода ще се изпразни сървъра, защото на никой не му се чака като умре. В няколко вериги съм виждал такъв мод и почти навсякъде е бил с нулева посещаемост. Против
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайно по стената.Чете се, но не е приятно !!!
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ivailo
Скайп профил: undertaker239
Обратна връзка:

Мнение от ivailo »

Против и аз :)
България Над Всичко !
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: sAd*? ZaP {}}
Обратна връзка:

Мнение от g275 »

boqn.bg ти съвсем ли полудя ?! Ако го сменят мода (КОЕТО 100% съм сигурен няма да го направят) с този който предлагаш лара ще стана така 0/24 няма смисъл по добре да беше предложил да се добави някой плъгин нещо някой карта по добре но мода да се смени съм категорично Против.

Късно вечер имах възможност да влизам,но за съжаление в повечето случай нямаше играчи в war3
И да ти кажа защо няма хора , защото има малко админи който не могат да гледат цял ден сървъра за хакери през повечето време има 2-3 хакера който развалят цялата игра ! :)
Изображение
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Стари теми...”