[Кандидатура] JailBreak

Тук ще се местят отхвърлените кандидатури
Аватар
Новак
Новак

Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

[Кандидатура] JailBreak

Мнение от muxaxa »

1. Трябва да имате навършени 16 години! (Напишете годините си!) - 16
2. Трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Имам
3. Напишете вашето име! - Не ви трябва.
4. Напишете вашият ник! - muxaxa
5. Защо искате да сте админ в нашите сървъри?(с какво бихте били полезен в развитието на форума/сайта/сървърите?) - Значи, за начало сървъра ми харесва, но част от екипа не. Редовен съм, администраторите ме знаят, някой с добро други с лошо. Имам лоша черта- избухливост. Когато стана админ няма да видите нито една моя грешка, защото не допуска и гарантирам за това. При първата грешка, можете да ми махнете правата. Действам след като съм осмислил.

Та така искам да стана част от екипа понеже съм редовен и знам, че ще бъда полезен. Екипа мисля, че е достатъчен, но както е казал Мечо Пух „колкото повече, толкова повече“. Знам какво е да си Администратор. Бил съм в доста известни вериги. Примери: cstrike-bgn, p2d.bg, cs-bg.info, uniquegame.org и много други. Имам опит както и стаж. Ще се справя.
6. Начин за връзка: скайп. - ЛС.
Последно промяна от Koceto на 11 Яну 2013, 20:58, променено общо 1 път.
Причина: Реклама на други вериги
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Tony Montana
Обратна връзка:

Re: [Кандидатура] JailBreak

Мнение от Tony Montana »

Първо малкия проблем - имаш 09:36:20 игрални часа! Статистиката не работи от 1 ден така че няма как да си направил 30 пък да не е отчело. Сега втория проблем НЕ РЕКЛАМИРАЙ ДРУГИ ВЕРИГИ! Сега идва ред на 3тия проблем - точно вчера те гагнах за обида и започна да ми се обянсяваш на U@ да ти го махна. Четвъртия проблем е, ЧЕ правилата не ги знаеш та каквото щеш да ми говориш и вчера го доказа. 5тия проблем - избухливост? пред монитора прави каквото щеш в чата не го показвай! От мен едно малко ПРОТИВ
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Koceto
Скайп профил: koceto_slackserv
Обратна връзка:

Мнение от Koceto »

1. Всичко, което изискваме ни трябва!
2. Нямаш часовете.
3. В кандидатурата ти, дали само аз усещам малко заядлива нотка!? Това не е в твой плюс.
4. Грешки допуска всеки, ти направи няколко само с пускането на кандидатурата, не ми се мисли, ако ти се дадат права.
5. И аз харесвам сървъра, но част от играчите не. Ти може да се сетиш от кои си :)

ПРОТИВ!!!
'' Човек не може да се изгуби, освен когато е сигурен, че знае пътя..."
Китайска пословица
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ivailo
Скайп профил: undertaker239
Обратна връзка:

Мнение от ivailo »

Съгласен съм с двамата ми колеги и аз съм Против!
България Над Всичко !
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Bojidar / BillyHlapeto
Скайп профил: Лс
Обратна връзка:

Мнение от Bojidar »

Против.
Офтопик:
Коце евала.
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от muxaxa »

Така, заключете.
Имам си принципи. При едно против, означава, че не съм готов според вас. Сменям ника, следете ме, обещавам ще се докажа, в това бъдете сигурни. И за time ще ме извините, объркал съм се.
Поздрави!

НЕ РЕКЛАМИРАЙ ДРУГИ ВЕРИГИ!

Тук се бъркаш.

Напротив, няма никаква заядливост. Пичове оценявате книгата по корицата, повярвайте не съм лош човек, не съм лош в длъжността за която се кандидатирам. Просто в този сървър нещо стана объркано, може би факта, че напоследък съм леко нервен, което е разбираемо. Ако вие се поставите на мое място, няма да сте с нищо по различни, уверявам ви.
Аватар
Шефчето
Шефчето

Ник в играта: USS Enterprise
Обратна връзка:

Мнение от Genata »

окей,щом желаеш си отхвърлен,но помни че трябва да мине най малко месец от днешна дата за да пуснеш пак кандидатура
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Отхвърлени кандидатури”