[Кандидат админ]Slackserv.com # Deathrun [Script]

Тук ще се местят отхвърлените кандидатури
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: suck of success
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

[Кандидат админ]Slackserv.com # Deathrun [Script]

Мнение от Script »

1. Трябва да имате навършени 16 години! (Напишете годините си!) - ее няколко месеца не ми стигат да покрия това условие :D
2. Трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - ем това е единствения читав дрън, в който съм играл и влизам всекидневно по часове на ден от както го пуснаха края на 2010 мисля, че беше, та имам хиляди часове с различните никове
3. Напишете вашето име! - Мартин
4. Напишете вашият ник! - Script
5. Защо искате да сте админ в нашите сървъри?(с какво бихте били полезен в развитието на форума/сайта/сървърите?) - ем поради малко тъпи причини се отказах, бивш админ съм, Disaster ми е приятно. Знам amx mod менюто, задълженията и пр. цс играя отдавна и бях админ месеци... Ъъ надявам се някой червен да не ми бие веднага печатче Отхвърлен, поне да се изкажат админите, да видя какво им е мнението :D Понеже май съм по редовен от бая хора и в случай, че не ме мразите много може пак да ме вземете, понеже си знам капацитета :tooth: Спирам с разтягането на локума, ако решите, че въпреки премеждията с Шефовете на веригата може да ме вземете (макар и сам да не вярвам :D ) няма да откажа едни права, понеже играя предимно в тоя сървър... Иначе защо искам да съм админ съм го казал в кандидатурата за зм преди време, днеска някакво лапе ме нервира, а и не само, та както решите :rock: Лека вечер!
6. Начин за връзка: скайп. - ем да не ми досаждат, в случай, че не ме ритнете го давам, а и имам още някои от екипа в скайп от преди

PS- ако някой все пак реши да гласува някога, в момента играя с ник suck of success ако трябва да ме следите
Аватар
Завинаги един от нас.
Завинаги един от нас.

Ник в играта: HenyKucT
Скайп профил: *.*

Re: [Кандидат админ]Slackserv.com # Deathrun [Script]

Мнение от HenyKucT »

Аз съм За.Добър играч си и спазваш правилата.Искам от теб само малко по-активен и малко по-дебилско държание(ако ме разбираш) :)
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от Script »

HenyKucT написа:Аз съм За.Добър играч си и спазваш правилата.Искам от теб само малко по-активен и малко по-дебилско държание(ако ме разбираш) :)
Така, първо смятам за редно да отговоря на Непукиста, така че няма нужда от забележки да не си пиша по кандидатурата, знам правилата много добре. :)

Аз съм доста редовен, стига да съм на компа и мапа да е читав (за мен) съм вътре... Вярно, че откъм доклади съм беден, но просто трябва да настройвам цс-а с шотовете и пр. Както и да е, благодаря за гласа на доверие, доста стар играч съм, по-стари са само хората от екипа, които са и с по-големи рангове, та знам всичко, минал съм през помощник админ, знам си менюто и така... няма нужда да си самоизтъквам възможностите и знанията.
За държанието, аз попринцип съм много разпуснат човек (нещо като ника ти :tooth: ) и казвам на всеки каквото мисля. За съжаление се е случвало да влизам и в пререкания с някои играчи, защото без права и като няма админ а тоя ме псува, просто съм такъв, че няма да седя, а тоя да ме плюе. :) А и най-много ако се пошегувам с някой, той да не разбере и да вземе да се оплаче, та после да има допълнително Против. :D Все пак ще послушам съвета и лека вечер!
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ivailo
Скайп профил: undertaker239
Обратна връзка:

Мнение от ivailo »

Като се представяш за disaster и казваш,че си него защо тогава си с 2 акаунта? И влизаш и от двата? Или ако не се сещаш мога да ти кажа кой ти е предишния ?
България Над Всичко !
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от Script »

ivailo написа:Като се представяш за disaster и казваш,че си него защо тогава си с 2 акаунта? И влизаш и от двата? Или ако не се сещаш мога да ти кажа кой ти е предишния ?
Ъм при Disaster имах дълго време проблеми, знам ли с парола или нещо друго и едвам се логвах. И тъй като накрая взе да ми омръзва регнах този, макар и правилото за не повече регване от един акаунт. Та, двата са, ако има нещо друго казвай или не разбрах ?
Аватар
Шефчето
Шефчето

Ник в играта: USS Enterprise
Обратна връзка:

Мнение от Genata »

аз съм За,да въпросния играч има друг акаунт,но не е акаунта на DIsaster,акаунта е game или нещо от тоя сорт,а в него е писано само в темата за изчезнало аммо :)

Едит : това му е другия акаунт http://www.slackserv.com/forum/memberli ... file&u=340
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ivailo
Скайп профил: undertaker239
Обратна връзка:

Мнение от ivailo »

Last Seen 2013-01-11 14:47:07 Скоро така и не съм го виждал, а и когато последно играеше,не беше активен :)
България Над Всичко !
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от Script »

ivailo написа:Last Seen 2013-01-11 14:47:07 Скоро така и не съм го виждал, а и когато последно играеше,не беше активен :)
Не че ми е зададен въпрос и това ми е 23735345 мнение по кандидатурата, ама трябва да се защитя, няма как :D Та ивайло, не знам как не съм активен точно аз, ама... :D а и съм написал с кой ник да ме следите, отдолу под първия пост пише, PS... :)
Със suck of success играя, надали не си ме виждал...

Аа Гена, удобно ми е и на теб да отговоря... Принципно скоро пак пробвах да вляза с Disaster, преди време май гошо ми беше сменил паса на него на 123456, ама пак не ме пусна, затова ми е тоя акк. За тоя Game или там, както е казваш, още преди янко ме пита дали е мой, та не е, някой или е с динамично и е уцелил моето или не знам...

Лека вечер и поне се радвам, че Гената се сети да пише! :cheers:
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: r1oday
Скайп профил: r1odayftw
Обратна връзка:

Мнение от r1odayftw »

Против
Изображение
Аватар
Много Добър
Много Добър

Обратна връзка:

Мнение от slaviaultras »

аз съм , ЗА . добър играч и спазва правилата , играе от много време в детръна (старо куче е ) късмет :)
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ----》卐《----
Обратна връзка:

Мнение от skobata »

Против! Нещо не мога да те видя както преди !
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от Script »

skobata написа:Против! Нещо не мога да те видя както преди !
Ии пак пиша по кандидатурата, плс не ми лепвайте предупреждение, ама е важно да се изкажа, все пак става дума за цял глас. :D :bow:
Скобарке, с тебе се занеме много отдавна. Със Script не съм влизал отдавна, със suck of success не знам дали ме следиш, но обикновено влизам с него, понякога и с др. никове.
Ако не звучи нахално питайте ultrasa колко съм редовен, винаги се поздравяваме с него... Поне по 3-4 часа отделям на ден за игра, аз също не съм те засичал скоро, може би и от смените в даскало се разминаваме... Просто редовността не ми е никакъв проблем.
Лека вечер!

ПС- Янко, по-горе съм обяснил за акаунтите. Тоя GaMe нямам идея защо е с аналогично ип като моето. За Disaster както обясних, паса ми беше сменен от 1 до 6 от някой администратор като бях админ. За съжаление с тоя пас не ме пуска, ако пак смените и ми дадете нов пас на Disaster, тоя ми актуален акаунт може да го триете, все ми е тая, стига да мога да влизам...
Мои акаунти са Disaster и този, защо съм направил нов, обясних. Ако ви е достатъчно режеща политиката може да ми биете бана от сайта.

Благодаря за мотивиращото против. :cheers:
Последно промяна от Script на 02 Фев 2013, 22:01, променено общо 3 пъти.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Ianko
Скайп профил: ianeto666
Обратна връзка:

Мнение от Ianko »

от мен имаш едно голямо мотивиращо ПРОТИВ
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от Script »

Мисля да ми биете един печат Отхвърлен, тъй като не виждам смисъл да следя кандидатурата. Пусната е преди около месец, необосновани против, та даже хора, от които съм бая по редовен не ме били виждали често, еми то игра и от тяхна страна трябва...
Така и не разбрах причините за всички против в кандидатурата, освен че се махнах от екипа преди време други провинения май нямам. А на хора играещи от по месец За-та, аз който играя от година и кусур необоснованите Против. :D
То така и така не вярвах, че ще бъда одобрен, но пък и За-та получих, благодаря на Непукиста, Гената и Ултраса.
Лек ден и се извинявам за отнетото време през последния месец!
Аватар
Администратор
Администратор

Ник в играта: asddd
Обратна връзка:

Мнение от nStoyanov »

Един съвет от мен, избери си един ник и започни да играеш само с него, бях готов да те приема в екипа, но малко не ти достига, пробвай пак след месец, за сега си ОТХВЪРЛЕН!
Ако искаш да си умен, научи се разумно да питаш, внимателно да слушаш,
спокойно да отговаряш и да престанеш да говориш, когато няма какво да кажеш!
Заключено Заключено

Обратно към “Отхвърлени кандидатури”