Второ как мислете че след кик и човека като се опита да влезе да разбере защо е кик го баннат точно какво ще се види от последното демо ?
Трето темата е в раздела на сървара от който са го банна ли за което се извинявам.
Ето ви образец
Ник на админа : NewName
Сървър : AWP MELE
Вашия ник : sha va klatq ( ника е на съквартиранта )
Причина : незнайна
Демо: http://file.bg/c190180sNxGt
5.53.247.149 искам да знам съквартиранта ми що е баннат от сървара ???? ник : ша ва клатя ???? Моя ник е back into the uterus и как точно да играя в сървара получаваме системен кик а за това няма причина мисля че ви трябват админи а не деца. Обяснете ми сега как точно да вляза да играя. Като решите да банвате и да киквате предлагам един лесен начин отивате спектатори гледате правите демо и ми шоувате има и по лесен начин правите ми снимки докато играя и ви ги пращам така най лесно се вижда това което виждам аз а именно нищо. Е верно е и това че като неискате играчи в сървара това е най лесния начин ( бан ( без реазон ) ) държал съм сървар година и мога много лесно да разбера кой е хакер и кой не в случай че се съмнявам снимам, а в случая не ми и трябва да го гледам като влизам спектатор тай като играе до мен и незнам как ще ме убедите че е хакер като компютъра му е на педя от моя..
Чакам отоговор