Пиша личния си скайп и влизам без проблем.
Теглих по-стара версия на скайп, не стана, при което изтеглих най-новата също не стана.
Ако знаете как помогнете, защото онзи скайп ми трябва.

Благодаря предварително
проблема ти най вероятно е във наличното свободно пространство във локалния ти дял C (стандартния) начина за решаване на този проблем е следния - триеш хронологията на скайпа от скритата папка (при всяка ос е на различно място) и проблема е решен,или пък си освободи повече дисково пространство на локалния дял на който ти е инсталиран скайпаМалката ;* написа:и аз имам абсолютно същия проблем, какво ли не опитвах и сега вече си я карам без скайп какво да се прави ;) иначе можеш да си направиш нов скайп, но след ден, два пак ще ти се бъгне както другите, знам от личен опит.най-вероятно е от компа ти щото при мен от моя комп не мога да влезна в нито от скайповете си, но от други компове си влизам без проблем...
та моя съвет е: или си преинсталирай windows-a или си купи нов комп
Не помня от къде се правеше затова писах отново тук.Genata написа:направи пак това което ти казах и преди
Аз си реших проблема като си изтеглих по-стара версия на скайп. Skype 3.8, много съм доволен не се бъгва изобщо и е много по-удобен от новите версии.Малката ;* написа:и аз имам абсолютно същия проблем, какво ли не опитвах и сега вече си я карам без скайп какво да се прави ;) иначе можеш да си направиш нов скайп, но след ден, два пак ще ти се бъгне както другите, знам от личен опит.най-вероятно е от компа ти щото при мен от моя комп не мога да влезна в нито от скайповете си, но от други компове си влизам без проблем...
та моя съвет е: или си преинсталирай windows-a или си купи нов комп
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост