Предложениe за Warcraft
- Новак
Предложениe за Warcraft
Предлагам да се назначи един или двама човека които по да бъдат отговорници на темата "Оплакване от играчи [Slackserv.com # Warcraft FT 22lvl]" мисълта ми е такава да влиза човек по често в тази секция да гледа демотата и да баннва хората използвали хак и да пише под всяко оплакване "демо чисто" или "banned"
- Respected
- Ник в играта: b0TL!k3_1926
- Скайп профил: emo_003
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Аматьор
- Ник в играта: x2d|YellowRooster
- Обратна връзка:
Re: Предложениe за Warcraft
Доколкото виждам , предложението е към админите , а не към теб. За мен лично също ще е добре да има кой да надзирава сървърите повечко , тъй като на моменти наистина админи няма .b0TL!k3_1926 написа:Има си хора ,който следят както играчите , така и демотата ..
- Новак
b0TL!k3_1926 3ащо си вреш носа там където не ти е работа ? ?Престани да ми флоодиш по темата!Моля последните 3 коментара да бъдат изтрити.Темата е към админите.
- Respected
Човека не ти спами темата а просто изказва мнение, никъде не съм видял да пише, че това е забранено.
- Зарибен
- Скайп профил: Л-С
- Обратна връзка:
Точно ти ли го предлагаш!
След като си пуснал предложение към "Warcraft" поне да го беше уточнил това твое предложение че е за "админите",а не да казваш кой да пише и кой не ясно ли ти е!След като тука си пуснал темата всеки ще изразява свободно мнението си!Мое мнение ако позволиш разбира се е че не си ти човека който ще го предлага!
Смешен си

======================================================================================================================
п.п:Хрумна ми идея защо не направим
п.п2

Смешен си
Ти не бери грижа за сървърите че няма кой да ги наглежда,нали видя твойто приятелче как литна бързо и ти беше ревльото който орева форума че сме баннали ТВОЯТ приятел който НЕ бил хакер,така че не бери грижа за това!YellowRooster написа: Доколкото виждам , предложението е към админите , а не към теб. За мен лично също ще е добре да има кой да надзирава сървърите повечко , тъй като на моменти наистина админи няма .

======================================================================================================================
п.п:Хрумна ми идея защо не направим
отговорник на сървъра така ще си играе на воля с хак,ние ще го банваме той сам ще се ънбанваBlueChicken

п.п2
Не те ли е срам да си сложиш този подпис това 1място всички знаем как си го направил играчо?BlueChicken
Поздрави,
JmeLche
JmeLche
- Новак
Чикен,щом те баннаха по мой доклад значи все пак някой ги гледа демотата
[/quote]Не те ли е срам да си сложиш този подпис това 1място всички знаем как си го направил играчо?[/quote]
Жмеле той и Роостер е същия,пуска си играч от друг компютър и вдига ранг,онази вечер към 2:30 беше напреднал с фрагове точно така 180-0
абе детска му работа........

[/quote]Не те ли е срам да си сложиш този подпис това 1място всички знаем как си го направил играчо?[/quote]
Жмеле той и Роостер е същия,пуска си играч от друг компютър и вдига ранг,онази вечер към 2:30 беше напреднал с фрагове точно така 180-0

- Аматьор
- Ник в играта: x2d|YellowRooster
- Обратна връзка:
Не те ли е срам да си сложиш този подпис това 1място всички знаем как си го направил играчо?[/quote]j.k.k написа:Чикен,щом те баннаха по мой доклад значи все пак някой ги гледа демотата![]()

Всезнайко , да ти кажа , че оня си беше afk , а аз като видях , че тоя не играе реших да си дигам расата. Смешен си да ме оприличаваш на дете приятелю. Следващия път като докажеш , че съм си го правил сам се обаждай. Нямам думи просто за тебе , детска работа ми вика

- Активен
- Ник в играта: пиш ми яжката
- Скайп профил: r.crazy_boy14
- Обратна връзка:
Спамите излишно. Обърнахте темата на чат. Няма нужда от излишен спам. Или изказвате мнение относно предложението на "BlueChicken" или изобщо не пишете.
По темата съм Против. Има кой да си гледа демотата.
По темата съм Против. Има кой да си гледа демотата.

“The truth is you don't know what is going to happen tomorrow. Life is a crazy ride, and nothing is guaranteed.”
"Sometimes you just gotta let shit go and say to "hell with it" and move on”
"Sometimes you just gotta let shit go and say to "hell with it" and move on”
- Respected
Както каза damn_you! обърнахте темата на чат. Ти YellowRooster спри да си вреш носа навсякъде, че може и ти да пострадаш заради приятелчето ти нека самичък се оправя. Не те знам ти като секретарка ли му се явяваш и не ме интересува това си е ваша работа но темата заминава в коша