[Кандидат админ] Slackserv.com # AWP Mele - Mitacheto
- Аматьор
- Ник в играта: PRINC
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
[Кандидат админ] Slackserv.com # AWP Mele - Mitacheto
1. Трябва да имате навършени 16 години! (Напишете годините си!) - 18 години
2. Трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! -
3. Напишете вашето име! - Димитър
4. Напишете вашият ник! - Mitacheto
5. Защо искате да сте админ в нашите сървъри?(с какво бихте били полезен в развитието на форума/сайта/сървърите?) - Играя от месец в сървъра и ми прави впечатление, че когато няма админи вътре доста често се намира някой който да развали играта на всички като играе с хак. Също късно вечер се пълни със спийдове, а доста често съм на линия тогава и почти никога няма админ, мисля че имам с какво да помогна за по-приятната игра в сървъра. Преди съм бил админ в една веригиа Universal Army и DevinCS. Мога да кажа че почти никога не съм грешил кога някой използва непозволени средства.
6. Начин за връзка, най-добре скайп в краен случай емайл. - dark_shad0w2
2. Трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! -
3. Напишете вашето име! - Димитър
4. Напишете вашият ник! - Mitacheto
5. Защо искате да сте админ в нашите сървъри?(с какво бихте били полезен в развитието на форума/сайта/сървърите?) - Играя от месец в сървъра и ми прави впечатление, че когато няма админи вътре доста често се намира някой който да развали играта на всички като играе с хак. Също късно вечер се пълни със спийдове, а доста често съм на линия тогава и почти никога няма админ, мисля че имам с какво да помогна за по-приятната игра в сървъра. Преди съм бил админ в една веригиа Universal Army и DevinCS. Мога да кажа че почти никога не съм грешил кога някой използва непозволени средства.
6. Начин за връзка, най-добре скайп в краен случай емайл. - dark_shad0w2
- Напреднал
- Respected
- Ник в играта: Mario
- Скайп профил: mario_sscs1.6
- Обратна връзка:
Re: [Кандидат админ] Slackserv.com # AWP Mele - Mitacheto
Това са часовете след рестартирането на статистиката, сигурен съм че има 30 игрални часа.r3aL* написа:Online Time 05:55:36?
Момчето е много редовно, когато и да влезна в сървъра той е там и спазва правилата. Не съм го виждал да се заяжда или да псува някой. От мен имаш едно голямо 'ЗА'!
- Аматьор
- Обратна връзка:
Преди да реснат статистиката имах 29 часа?r3aL* написа:Online Time 05:55:36?
- Respected
- Ник в играта: Ianko
- Скайп профил: ianeto666
- Обратна връзка:
Някой да те е питал нещо?Mitacheto написа:Преди да реснат статистиката имах 29 часа?r3aL* написа:Online Time 05:55:36?
Офтопик:

- Аматьор
- Ник в играта: aHTuTyPk
- Скайп профил: milencho0o1
- Обратна връзка:
Засичам го в сървъра, не се е заяждал и не съм виждал да псува. От мен ЗА !
- Respected
За
"DemoLitioN : Пламене жив ли си или играеш ЛИГА ?"

- Respected
- Ник в играта: DemoLitioN
- Обратна връзка:
Аз съм За, редовен е и спазва правилата.
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Сенека
- Respected
- Ник в играта: Karchev
- Скайп профил: icouou
- Обратна връзка:
95.42.56.221 ако това е твоето ип и ако си същия ,които наблюдавам и в дъст2 от няколко дни , съм много против
нямаше как да не пиша по темата за този играч,въпреки ,че става въпрос за др сървър разл. от дъст2
нямаше как да не пиша по темата за този играч,въпреки ,че става въпрос за др сървър разл. от дъст2
- Аматьор
- Обратна връзка:
Предполагам, че това е въпрос и мога да отговоря на него...Karchev написа:95.42.56.221 ако това е твоето ип и ако си същия ,които наблюдавам и в дъст2 от няколко дни , съм много против
На Vivacom съм и съм с динамично IP. Играя само в AWP Mele.
- Respected
ПРОТИВ!!! Преди малко го видях и си раздаваше псувни на воля...при зададен към него въпрос "Защо псуваш?" - той отговаря, че били го ядосали и не издържал понякога....съжалявам но правилата са да се спазват 

- Respected
- Ник в играта: Pavl0ff
- Скайп профил: ЛС в сайта
- Обратна връзка:
Не и от мен заради горната причинаTrickster написа:ПРОТИВ!!! Преди малко го видях и си раздаваше псувни на воля...при зададен към него въпрос "Защо псуваш?" - той отговаря, че били го ядосали и не издържал понякога....съжалявам но правилата са да се спазват
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайно по стената.Чете се, но не е приятно !!!
- Respected
- Ник в играта: Ianko
- Скайп профил: ianeto666
- Обратна връзка:
с едно доказателство с ип адреса веднага щях да го отхвърля, но без тези неща няма как.. ще бъде наблюдаван още малко кандидат админа!Trickster написа:ПРОТИВ!!! Преди малко го видях и си раздаваше псувни на воля...при зададен към него въпрос "Защо псуваш?" - той отговаря, че били го ядосали и не издържал понякога....съжалявам но правилата са да се спазват