Оплакване от Админ Антитърк
- Respected
- Ник в играта: b0TL!k3_1926
- Скайп профил: emo_003
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Оплакване от Админ Антитърк
1.Вашият ник? - b0TL!k3_1926
2.Сървър? - Slackserv.com # Warcraft FT 22lvl
3.Ник на админа? - aHTuTyPk
4.Вашето IP? - 78.83.193.28
5.Причина поради която сте наказан? (При бан да се копира какво ви изписва в конзолата)
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Banned by Admin: aHTuTyPk
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.slackserv.com
[AMXBans] Reason: 'no recoil'
[AMXBans] Duration: 'permanently'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN'
[AMXBans] Your IP: '78.83.193.28'
[AMXBans] =======================================
6.Снимка/Демо на играта ви!(Зависи от сървъра, при стрелящите се записва автоматично в папка /cstrike
http://dox.bg/files/dw?a=a27286ee7c
2.Сървър? - Slackserv.com # Warcraft FT 22lvl
3.Ник на админа? - aHTuTyPk
4.Вашето IP? - 78.83.193.28
5.Причина поради която сте наказан? (При бан да се копира какво ви изписва в конзолата)
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Banned by Admin: aHTuTyPk
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.slackserv.com
[AMXBans] Reason: 'no recoil'
[AMXBans] Duration: 'permanently'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN'
[AMXBans] Your IP: '78.83.193.28'
[AMXBans] =======================================
6.Снимка/Демо на играта ви!(Зависи от сървъра, при стрелящите се записва автоматично в папка /cstrike
http://dox.bg/files/dw?a=a27286ee7c
- Аматьор
- Ник в играта: aHTuTyPk
- Скайп профил: milencho0o1
- Обратна връзка:
- Супер потребител
Re: Оплакване от Админ Антитърк

Ако някой ден скоростта ме убие, не тъгувайте, защото аз се усмихвах, Paul Walker!!

- Respected
- Ник в играта: Valve
- Скайп профил: bogomilkorbankolev_97
- Обратна връзка:
Прегледах демото и не видях нищо нередно..
Последно промяна от Valve на 04 Сеп 2012, 13:55, променено общо 1 път.

- Respected
- Обратна връзка:
аHTuTyRk за какъв откат говориш немога да разбера ?aHTuTyPk написа:За какво претендираш изобщо ? Къде ти е откатът на оръжието ?

- Активен
- Ник в играта: boqn.bg
- Скайп профил: boqn.denev
- Обратна връзка:
Гледах демото и констатирах следните неща! Първо отката на оръжието си го има. Второ при стрелбата мерника се разтваря,това е сигурен признак за наличието на отката. След като прегледах демото го спрях и влезнах в war3 и се пуснах с същото оръжие и раса. Пуснах 3-ния откос на оръжието. Защо се нарича 3-ен откос? Оръжието има два режима на стрелба , автоматичен и т.н 3-ен(стреляне на откоси от 3 изстрела). При режима на стреляне на откоси от 3 изстрела оръжието има значително по-малък откат. Ако се загледате при този режим на стрелба в оръжието то извършва леки движения назад. Именно това наблюдавах и на моя FAMAS по време на стрелбата. След това прегледах отново демото и направих сравнение. Извода е следния , ако това момче остане с бан 'no recoil' ,то трябва да банете всеки който играе с това оръжие включително и мен. Ако играеше с друга раса стрелбата му значително щеше да бъде по-трудна,защото раса Human има умение Bash( като уцелите някого, го правите неподвижен за 1 секунда). Това оръжие в комбинация с Human и човек ,който контролира мишката си добре - са чудесна комбинация!
- Супер потребител
aHTuTyPk то ако и аз вляза ще ме баннеш за валл е ли аим (rofl)

Ако някой ден скоростта ме убие, не тъгувайте, защото аз се усмихвах, Paul Walker!!

- Respected
- Ник в играта: r1oday
- Скайп профил: r1odayftw
- Обратна връзка:
И аз прегледах,демото и не видях никакъв хак
а колкото до тебе спри да спамиш ясно ли ти е ?INCESSANTANGUISH написа:aHTuTyPk то ако и аз вляза ще ме баннеш за валл е ли аим (rofl)![]()
- Новак
boqn.bg написа:Гледах демото и констатирах следните неща! Първо отката на оръжието си го има. Второ при стрелбата мерника се разтваря,това е сигурен признак за наличието на отката. След като прегледах демото го спрях и влезнах в war3 и се пуснах с същото оръжие и раса. Пуснах 3-ния откос на оръжието. Защо се нарича 3-ен откос? Оръжието има два режима на стрелба , автоматичен и т.н 3-ен(стреляне на откоси от 3 изстрела). При режима на стреляне на откоси от 3 изстрела оръжието има значително по-малък откат. Ако се загледате при този режим на стрелба в оръжието то извършва леки движения назад. Именно това наблюдавах и на моя FAMAS по време на стрелбата. След това прегледах отново демото и направих сравнение. Извода е следния , ако това момче остане с бан 'no recoil' ,то трябва да банете всеки който играе с това оръжие включително и мен. Ако играеше с друга раса стрелбата му значително щеше да бъде по-трудна,защото раса Human има умение Bash( като уцелите някого, го правите неподвижен за 1 секунда). Това оръжие в комбинация с Human и човек ,който контролира мишката си добре - са чудесна комбинация!
Дрън дрън та пляс,101% no recoil,Антитюрк е абсолютно прав.
Прегледай пак демото и виж патроните в стената,няма никаква разсейка....
И не на последно място,играча не ползва 3-ната стрелба а нормалната!!!!
- Respected
- Обратна връзка:
Напълно ли си сигорен,че не стрелям със 3 патрона я погледни отвоно демото и се овери сам.
- Активен
- Обратна връзка:
Аз като гледах демото видях ,че стреля с 3-откоса , както написах по-горе , след като прегледах демото влезнах в War3 и играх с същото оръжие за да направя сравнение.. Аааа да се произнасят червените ,спора стана голям.j.k.k написа:boqn.bg написа:Гледах демото и констатирах следните неща! Първо отката на оръжието си го има. Второ при стрелбата мерника се разтваря,това е сигурен признак за наличието на отката. След като прегледах демото го спрях и влезнах в war3 и се пуснах с същото оръжие и раса. Пуснах 3-ния откос на оръжието. Защо се нарича 3-ен откос? Оръжието има два режима на стрелба , автоматичен и т.н 3-ен(стреляне на откоси от 3 изстрела). При режима на стреляне на откоси от 3 изстрела оръжието има значително по-малък откат. Ако се загледате при този режим на стрелба в оръжието то извършва леки движения назад. Именно това наблюдавах и на моя FAMAS по време на стрелбата. След това прегледах отново демото и направих сравнение. Извода е следния , ако това момче остане с бан 'no recoil' ,то трябва да банете всеки който играе с това оръжие включително и мен. Ако играеше с друга раса стрелбата му значително щеше да бъде по-трудна,защото раса Human има умение Bash( като уцелите някого, го правите неподвижен за 1 секунда). Това оръжие в комбинация с Human и човек ,който контролира мишката си добре - са чудесна комбинация!
Дрън дрън та пляс,101% no recoil,Антитюрк е абсолютно прав.
Прегледай пак демото и виж патроните в стената,няма никаква разсейка....
И не на последно място,играча не ползва 3-ната стрелба а нормалната!!!!

- Активен
- Обратна връзка:
Колегата се е подвел по чата в играта. Най-вероятно е станало така.. Ако един админ гледа и в същия момент чете чата , в мислите му настава объркване понякога . Получава се предварително убеждение и объркване. За това колегите не трябва да четат чата освен ако не играят и някой играч не сподели съмненията си , тогава админа може да излезе spec и да прегледа играча.. И при мен се е случвало за това знам какво е .. 

- Respected
Подкрепям казаното от Боян но ще го помоля да не пуска двойни постове при положение, че е от екипа трябва да знае правилата.
По темата бана се маха.
По темата бана се маха.