[Кандидат админ]Deathrun-*Imortal*.:MoNsTeR<3^^!:.
- Много Добър
- Ник в играта: VisioN
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
[Кандидат админ]Deathrun-*Imortal*.:MoNsTeR<3^^!:.
1. Трябва да имате навършени 16 години! (Напишете годините си!)16
2. Трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! Сигурен сам че имам около 30 часа но статистиката ми не се обновява за което се извинявам.
3. Напишете вашето име!Христо
4. Напишете вашият ник! *Imortal*.:MoNsTeR<3^^!:.
5. Защо искате да сте админ в нашите сървъри?(с какво бихте били полезен в развитието на форума/сайта/сървърите?) Искам да съм админ в Slakserv за да подпомогна развитието на сървъра и много често се случва играчите да използват нецензурни думи (псувня).
6. Начин за връзка, най-добре скайп в краен случай емайл. skype : slakserv.imortal email : ico.yosifov@gmail.com
7.Сървърът в който искат да сте админ! Slakserv#Deathrun
2. Трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! Сигурен сам че имам около 30 часа но статистиката ми не се обновява за което се извинявам.
3. Напишете вашето име!Христо
4. Напишете вашият ник! *Imortal*.:MoNsTeR<3^^!:.
5. Защо искате да сте админ в нашите сървъри?(с какво бихте били полезен в развитието на форума/сайта/сървърите?) Искам да съм админ в Slakserv за да подпомогна развитието на сървъра и много често се случва играчите да използват нецензурни думи (псувня).
6. Начин за връзка, най-добре скайп в краен случай емайл. skype : slakserv.imortal email : ico.yosifov@gmail.com
7.Сървърът в който искат да сте админ! Slakserv#Deathrun
Последно промяна от ^^MoNsTeR<3^^!:. на 04 Юли 2012, 16:36, променено общо 3 пъти.
- Respected
- Ник в играта: ivailo
- Скайп профил: undertaker239
- Обратна връзка:
Re: [Кандидат админ]*Imortal*.:MoNsTeR<3^^!:.
Заглавието не е по образец, на точка номер 4 , имаш страхотни аргументи . не мога да разбера защо копирате един от друг , но както и да е 

България Над Всичко !
- Напреднал
- Ник в играта: ePic FaiL
- Скайп профил: hazad.2
- Обратна връзка:
Аз така и неразбрах за кой сървър кандидатстваш и си оправи заглавието, но това на страна на кандидатурата ти пише, че си на 16, а на профила ти пише, че си на 18 послъгваш за годините 

ePic FaiL
- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
24 часа да си оправиш темата по образец,противен случай в коша,моля колегите да не пишат докъто не си оправи кандидатурата

- Баннат
Re: [Кандидат админ Dragon
Dragon Трябва да имате навършени 16 години! (Напишете годините си!)16
3. Напишете вашето име!Mарио
4. Напишете вашият ник! * Dragon
5. Защо искате да сте админ в нашите сървъри?(с какво бихте били полезен в развитието на форума/сайта/сървърите?) Искам да съм админ в Slakserv за да подпомогна развитието на сървъра и много често се случва играчите да използват неправилни думи и обиждат
6. Начин за връзка, най-добре скайп в краен случай Маркони27012701
5. Защо искате да сте админ в нашите сървъри?(с какво бихте били полезен в развитието на форума/сайта/сървърите?) Искам да съм админ в Slakserv за да подпомогна развитието на сървъра и много често се случва играчите да използват неправилни думи и обиждат
Последно промяна от Genata на 02 Юли 2012, 18:26, променено общо 1 път.
Причина: направи си твоя кандидатура
Причина: направи си твоя кандидатура
- Respected
- Ник в играта: Koceto
- Скайп профил: koceto_slackserv
- Обратна връзка:
Re: [Кандидат админ Dragon
Ти баце, иди на лекар!Dragon написа:Dragon Трябва да имате навършени 16 години! (Напишете годините си!)16
По темата:
[blink]Против![/blink] Имам наблюдения върху поведението ти във форума и сървъра и не са положителни. Плюс това не приемаме глобални админи с кандидатура, а явно за такъв кандидатстваш, щом не пише за кой сървър ти е кандидатурата.
'' Човек не може да се изгуби, освен когато е сигурен, че знае пътя..."
Китайска пословица- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
Re: [Кандидат админ]Deathrun-*Imortal*.:MoNsTeR<3^^!:.
нека гласуването започне сега,писал е за Deatrun - от мен има против,не съм го виждал

- Respected
- Ник в играта: ----》卐《----
- Обратна връзка:
От мене има За
Против не си редовен.
Против не си редовен.
Последно промяна от skobata на 05 Юли 2012, 11:59, променено общо 2 пъти.

- Напреднал
- Ник в играта: Wolzz
- Скайп профил: volume.15
- Обратна връзка:
Против ! като цяло не ми харесваш изобщо 

Wolzz

Офтопик: