Няколко предложения за сървъра
Модератор: Развлечения
- Новак
Няколко предложения за сървъра
Добър ден, първо да се представя, аз съм отговорник на подобен сървър, в друга верига, която тук няма да споменавам и бих ви препоръчал няколко промени по сървъра, за по-добра и приятна обстановка по време на игра. Виждам, че правилата Ви са почти еднакви с наще, макар с леки промени, но някои от тях липсват, което предоставя опцията за "вратичка" за избягване, при издънка. Ще предоставя и пример : Саймън задава команда пред килии фрийз, но вратата на килията е достатъчно широка за да премине само 1 затворник, който решава, че ще застане точно пред килията, предотвратявайки изпълнението на командата от съотборниците му, които са заклещени в килията. По правило, никой няма право да го докосне. Още един пример е, ако примерно затворник вземе превозно средство, с което прегази някой надзирател, тогава униформата му не се променя в червена, ами той си остава същия и останалите надзиратели по правило нямат право да го ликвидират. Има още куп други сценарии, които могат да бъдат предоставени за пример. От 2 години се занимавам с този мод и съм изучил голяма част от тънкостите му. Нямам за цел с тази тема, да нападам веригата или сървъра, а просто да предложа обновяване на правилата, както и по-голяма дисциплина в сървъра. Малката ми сестра играе в този сървър от 1 месец и е с ВИП права, и честно да Ви кажа се отчаях, като видях отношението на играчите към правилата на сървъра. Пълна анархия цари вътре, а дечурлигата, която е накупила ВИП права, допринася за хаоса. Самия мод не може да съществува без администратори, които да налагат ред в сървъра. Ако желаете, докато сървърия, който аз посещавам е спрян, мога да помогна за развитието на вашия сървър.
- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Няколко предложения за сървъра
аз лично съм за,за променяне на правилата,и обновяване на мода,а колкото до смс админите,има тема за оплакване от тях,и при най малката издънка остават без права 

- Много Добър
- Ник в играта: VisioN
- Обратна връзка:
За,аз лично не играя много в този сървър но предложението звучи добре. 

- Много Добър
аз много рядко играя в тоя сървър но мисля че ще е хубаво едно обновление
- Respected
- Ник в играта: ivailo
- Скайп профил: undertaker239
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: DemoLitioN
- Обратна връзка:
Много точна забележка евала!
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Сенека
- Напреднал
- Ник в играта: Deep Red
- Скайп профил: evrofans6
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: r1oday
- Скайп профил: r1odayftw
- Обратна връзка:
- Новак
Амиго, да прав си че е леко хаотично по-горе написаното, но нямах време да го обмислям и редактирам. Щом сте съгласни с обновлението, ще попитам главния администратор в веригата, в която участвам, за позволение направо да Ви предоставя нашите правила, които сме "шлайфали" от бая време насам. Допълнително, ще поискам "закачането" на темата за Оплакване от играчи, за да не се изгуби случайно из страниците и да няма неразбрали, че има официална тема за оплаквания. Също така, ако може да се създаде и "закачи" тема за въпроси, свързани с мод-а, в който "отговорник-а" на този сървър да отговаря на въпроси и правилни постъпки в дадени сценарии.
- Respected
- Ник в играта: b0TL!k3_1926
- Скайп профил: emo_003
- Обратна връзка:
GiS написа:spored men nqma da e zle ako napravite taka, che simona da moje da govori po mica
taka shte se spestqva mnogo vreme
1-во.Пиши на кирилица!!!
2-ро.Напълно съм съгласен за новото предложение

- Активен
- Ник в играта: Nenow
- Скайп профил: ЛС.
- Обратна връзка:
Имайте му доверие на mastirias,познавам го точен е.Наистина за веригата която говори jb сървърът(рядко оставаше с под 20~ човека) им беше много добър и правилата са доста изпипани.Част от администраторите трябва просто да се стегнат и да се увеличи екипът в този сървър цялостно. 

- Новак
Аз предлага да се събират JBPacks, защото секи map се ресват на 5.
- Respected
Аз предлагам да предприемете някакви мерки с даването на жбпакс-овете.
И ето защо:
http://www.prikachi.com/images/981/5019981Q.jpg
И ето защо:
- Активен
- Ник в играта: AntiStars ;]
- Скайп профил: ...
- Обратна връзка:
Да съм ти давал позволение да ми крадеш пиковете ?shmatii ^^ ;dd написа:Аз предлагам да предприемете някакви мерки с даването на жбпакс-овете.
И ето защо: