[Кандидат админ] JailBreak - Dragon
- Новак
[Кандидат админ] JailBreak - Dragon
1.Години: 24
2.Име: Драгомир
3.Nick: Dragon
4. Защо искате да сте админ в нашите сървъри?: За да допринесе за развитието на сървъра.Да няма нарушители и реда в сървъра да бъде на ниво.
5. Начин за връзка най-добре скайп в крайни случай емайл: ЛС
6. Сървърът в който искате да сте админ: Искам да съм админ в JailBreak
2.Име: Драгомир
3.Nick: Dragon
4. Защо искате да сте админ в нашите сървъри?: За да допринесе за развитието на сървъра.Да няма нарушители и реда в сървъра да бъде на ниво.
5. Начин за връзка най-добре скайп в крайни случай емайл: ЛС
6. Сървърът в който искате да сте админ: Искам да съм админ в JailBreak
- Много Добър
- Скайп профил: ЛС !
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Напреднал
- Ник в играта: Wolzz
- Скайп профил: volume.15
- Обратна връзка:
- Активен
- Ник в играта: Game 0ver`;ExcLusive
- Обратна връзка:
Re: [Кандидат админ] JailBreak - Dragon
Последно време нещо правилата незнаеш или не ги спазваш. Пас съм за сега.
- Напреднал
- Ник в играта: blqblq
- Скайп профил: hooligana_bg1
- Обратна връзка:
- Супер потребител
- Ник в играта: Coca-Cola.mp3
- Скайп профил: adidas.,97
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: ivailo
- Скайп профил: undertaker239
- Обратна връзка:
За сега съм ПАС , правиш грешки ;) трябва ми още време за да си кажа какъв ще ми е гласът ;) ЩЕ ТЕ ПОГЛЕДАМ
България Над Всичко !
- Напреднал
- Ник в играта: ePic FaiL
- Скайп профил: hazad.2
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: XTSY
- Обратна връзка:
Колеги карам направо когато не сте сигурни за определен играч НЕ ДЕЙТЕ да пишете по темата със думите за сега съм пас или ще те наблюдавам известно време и тогава ще си кажа мнението това е все едно празен вот писан просто така да се каже нещо.По темата съм ЗА защото е редовен и не ми е правил лошо впечатление със играта си 

- Баннат
- Ник в играта: Angellowa
- Скайп профил: anonimen.xd
- Вашият пол е: Жена
- Напреднал
Не знам дали има друг играч, който ползва ника ти в Дъст2 Арена, но аз лично имам някои много лоши впечатления от теб. Като например това, че непрекъснато ме наричаш хак, въпреки, че безброй пъти си се убеждавал, че съм администратор. Същото се е случвало и с други играчи. Още по-интересно за мен е, че един път не видях демо относно мен пуснато тук във форумите. Не би ли трябвало след като ме наричаш хак толкова пъти поне да направиш кратко демо, с което да убедиш и колегите?
- Новак
Grim написа:Не знам дали има друг играч, който ползва ника ти в Дъст2 Арена, но аз лично имам някои много лоши впечатления от теб. Като например това, че непрекъснато ме наричаш хак, въпреки, че безброй пъти си се убеждавал, че съм администратор. Същото се е случвало и с други играчи. Още по-интересно за мен е, че един път не видях демо относно мен пуснато тук във форумите. Не би ли трябвало след като ме наричаш хак толкова пъти поне да направиш кратко демо, с което да убедиш и колегите?
В дъста аз не играя сигурно някой ми играе с ника
- Активен
- Ник в играта: pALqkA^^ / BabyMaker
- Обратна връзка:
- Напреднал
Колко жалко, че дори се опитваш да излъжеш. Странно как щом друг играе с ник "Dragon" в Dust2 Arena, то IP адресите ви съвпадат.RagestyleR написа:Grim написа:Не знам дали има друг играч, който ползва ника ти в Дъст2 Арена, но аз лично имам някои много лоши впечатления от теб. Като например това, че непрекъснато ме наричаш хак, въпреки, че безброй пъти си се убеждавал, че съм администратор. Същото се е случвало и с други играчи. Още по-интересно за мен е, че един път не видях демо относно мен пуснато тук във форумите. Не би ли трябвало след като ме наричаш хак толкова пъти поне да направиш кратко демо, с което да убедиш и колегите?
Последно промяна от Grim на 06 Юни 2012, 10:17, променено общо 1 път.
- Новак
Grim написа:Колко жалко, че дори се опитваш да излъжеш. Странно как щом друг играе с ник "Dragon" в Dust2 Arena, то IP адресите ви съвпадат.RagestyleR написа:Grim написа:Не знам дали има друг играч, който ползва ника ти в Дъст2 Арена, но аз лично имам някои много лоши впечатления от теб. Като например това, че непрекъснато ме наричаш хак, въпреки, че безброй пъти си се убеждавал, че съм администратор. Същото се е случвало и с други играчи. Още по-интересно за мен е, че един път не видях демо относно мен пуснато тук във форумите. Не би ли трябвало след като ме наричаш хак толкова пъти поне да направиш кратко демо, с което да убедиш и колегите?
Против.
Ето го човекът , който ми копира ника , дори и Бан има,
Моето ип е 94.236.x.x , а неговото - 88.87.х.х
- Напреднал
Този човек е влизал повече от теб в JailBreak тогава. Оставям на колегите да преценят.
- Новак
Grim написа:Този човек е влизал повече от теб в JailBreak тогава. Оставям на колегите да преценят.
Извинете ме за ъпа !
Това ип ми от от стария нет който смених преди около седмица,защото ми лагваше играта.
Офтопик:
- Напреднал
- Ник в играта: Bashman
- Скайп профил: maniak1530
- Обратна връзка:
Ми .. аз ти давам За, защото си редовен в Jailbreak, пък .. за D2 Arena не знам как стоят нещата .. Запазвам правото си да променя вота си.
- Respected
- Ник в играта: ivailo
- Скайп профил: undertaker239
- Обратна връзка:
http://prikachi.com/images/869/4779869K.jpg
http://prikachi.com/images/597/4851597d.jpg
колеги вижте ,това са само някои от снимките които съм направил , този човек не може да бъде админ
не заслужава ! НАЙ-ОГРОМНОТО ПРОТИВ !
колеги вижте ,това са само някои от снимките които съм направил , този човек не може да бъде админ

България Над Всичко !
- Много Добър
- Скайп профил: ЛС !
- Обратна връзка:
Сменям си мнението на против !ivailo написа:http://prikachi.com/images/869/4779869K.jpg
колеги вижте ,това са само някои от снимките които съм направил , този човек не може да бъде админне заслужава ! НАЙ-ОГРОМНОТО ПРОТИВ !