Предложение за промяна на настройките
- Новак
Предложение за промяна на настройките
Променете малко настройките на сървара. Има нужда някой неща да се пипнат. Примерно на хумана. Всички играят с тази раса и се крият качени някъде на мапа или се покриват в ъглите и чакат. Добре , invisibility-то си е талант на расата , но степента на невидимост е малко прекалена.
Другото нещо е купуването на health. 60 е много според мен. Хумана като си купи и става 500 кръв и е много глупаво , изтрелваш цял пълнител и не може да го убиеш. Примерно да се намали това +60 кръв на +15 , най-много +30.
Според мен е много небалансирано в момента , затова всички играят само с хумани. То трябва да се цъклиш 10 минути да разбереш , това човек ли е или е texture на картата.
Другото нещо е купуването на health. 60 е много според мен. Хумана като си купи и става 500 кръв и е много глупаво , изтрелваш цял пълнител и не може да го убиеш. Примерно да се намали това +60 кръв на +15 , най-много +30.
Според мен е много небалансирано в момента , затова всички играят само с хумани. То трябва да се цъклиш 10 минути да разбереш , това човек ли е или е texture на картата.
- Активен
- Ник в играта: pALqkA^^ / BabyMaker
- Обратна връзка:
Re: Предложение за промяна на настройките
Аз съм против , защото мисля , че така си е добре ! Според мен , ако се намали invisibility и кръвта като се напише health , ще има по - малко играчи и посетители , защото хюмана е най - играната раса (това е мое мнение).

- Новак
Това прилича повече на криеница , отколкото на CS. Не може да срещнеш един играч в играта , само чуваш гръм и главата ти я няма
Нивото на псувни в сървъра е високо , именно заради тези хумани.

- Respected
- Ник в играта: r1oday
- Скайп профил: r1odayftw
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
+1pALqkA^^ написа:Аз съм против , защото мисля , че така си е добре ! Според мен , ако се намали invisibility и кръвта като се напише health , ще има по - малко играчи и посетители , защото хюмана е най - играната раса (това е мое мнение).
- Напреднал
- Ник в играта: sLowstyleR
- Скайп профил: kiko_vd224
- Обратна връзка:
Против ! Хумана си е добре !

[blink]СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ[/blink]
- Активен
- Ник в играта: пиш ми яжката
- Скайп профил: r.crazy_boy14
- Обратна връзка:
Максималният левел е 22. Именно за това са толкова невидими "хюманите". Да не искаш да стане като на 10 левел ? Според мен не трябва да се намалява. Както каза "pALqkA^^" ще има по малко играчи, понеже предимно тази раса се играе.
Против.
Против.

“The truth is you don't know what is going to happen tomorrow. Life is a crazy ride, and nothing is guaranteed.”
"Sometimes you just gotta let shit go and say to "hell with it" and move on”
"Sometimes you just gotta let shit go and say to "hell with it" and move on”
- Respected
- Ник в играта: J4m3$oN
- Скайп профил: georgi..s
- Обратна връзка:
Ще се опитам да балансирам мода тези дни.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5TP_IAudn20[/youtube]
- Зарибен
- Скайп профил: Л-С
- Обратна връзка:
Предложението ми е следното: (обяснявам)
Когато си вземеш оръжията и тръгнеш и искаш да смениш на пистолет да не се включва HEграната(когато използваш независимо кое копче за бърза смяна на оръжието) нон-стоп,а да е пистолетът,това е някаква настройка можеби?
Тази настройка можели да се промени?
И ако може съгластни ли сте?
Когато си вземеш оръжията и тръгнеш и искаш да смениш на пистолет да не се включва HEграната(когато използваш независимо кое копче за бърза смяна на оръжието) нон-стоп,а да е пистолетът,това е някаква настройка можеби?
Тази настройка можели да се промени?
И ако може съгластни ли сте?
Поздрави,
JmeLche
JmeLche