2. IP на Админа: (Необходимо е ако Админът не е с Админския си nick) не е необходимо
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: ФК, неадекватно държание, пресилен гаг 3в1
4. Доказателство: (За предпочитане демо, то се записва в папка cstrike, с името на съответния сървър). http://dox.bg/files/dw?a=2fab4e1b8b 31:30 е случката, но ако искате да погледате малко про геймплей изгледайте го цялото нп 8-)
5. Сървър: JB
НМЛ беше блокиран съответно нямаше как да изпълни командата, това щом админ не го вижда не знам, след това беше гагнат за 1 ЧАС за "ти тъп ли си малоумник прост" което е твъъъърде много при положение че нмл е в пълното си право да е ядосан все пак админ го фкна ве. И след това емил дори не допуска той да е в грешка, не се и замисля дали реално е фкнал - "не ме занимавайте с глупости" само защото аз и нмл се оплакваме, а не някои гъзолизци.
Моля само компетентни хора да се изказват (тоест не мусти моля) и админа да бъде наказан.

Също не бързайте да заключвате темата.
И как го направихте тоя админ при положение че играе от съвсем скоро (няма значение какъв е бил преди няколко години) и дори няма нужните часове, да не говорим за познания??
ЕДИТ: за да няма други объркани като анонимен - това НЕ е оплакване от името на НМЛ, сам реших да го пусна