Оплакване от админ - anonimen

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: nml

Оплакване от админ - anonimen

Мнение от NmLe tuk »

. Nick на Админа:
2. IP на Админа: (Необходимо е ако Админът не е с Админския си nick)
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: Така, получих абсурден гаг от 1 час за думичката жалък :D :D :D
4. Доказателство: (За предпочитане демо, то се записва в папка cstrike, с името на съответния сървър). http://dox.bg/files/dw?a=4608b58912
5. Сървър:jail
знам, че нищо няма да се направи защото съм аз, но за пореден път ви показвам, че админите ви не струват грам..
също ще се види и, че АДМИН NoWallzZ е абсолютно неадекватен и обвинява за всичко мен, при което му казах да се обзаложим, но вашето админче без топки се притесни и ми написа "играй си играта"
Нека веригата ви да се развива, пожелавам го искрено :)
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: dfd
Вашият пол е: Мъж

Re: Оплакване от админ - anonimen

Мнение от trollxx115 »

Да точно пък ти най-много мислиш за развитието на веригата. Точно ти мисляча!
Особено с лапенцето групата да не казвам какво ли не правите по микрофона и особено като ви дадат разрешение да говорите измислици глупости и разни други неща. И после какво? админите са ви виновни. Честно, казано новаллз си върши отлично работата!
Съответно за гага, трябваше перма да те гагнат и изобщо да не влизаш повече в сървъра да не си избивате комплексите в сървъра с лапенцето.
Не ви знам къде ви тормозят толкова, но ще ви помоля да не си избивате комплексите в сървъра.
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: nml

Re: Оплакване от админ - anonimen

Мнение от NmLe tuk »

trollxx115 написа:Да точно пък ти най-много мислиш за развитието на веригата. Точно ти мисляча!
Особено с лапенцето групата да не казвам какво ли не правите по микрофона и особено като ви дадат разрешение да говорите измислици глупости и разни други неща. И после какво? админите са ви виновни. Честно, казано новаллз си върши отлично работата!
Съответно за гага, трябваше перма да те гагнат и изобщо да не влизаш повече в сървъра да не си избивате комплексите в сървъра с лапенцето.
Не ви знам къде ви тормозят толкова, но ще ви помоля да не си избивате комплексите в сървъра.

Разбира се, че не ми пука за тая "верига" беше иронично, но си прекалено прост, че да го разбереш.
Колкото перманентни бана и гагове сме отнесли ти толко пъти не си кликал върху мишката, спри да се правиш на интересен келемнеце малко недорасло
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”