Оплакване от админ- Musti

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Hvurlqshtiq

Оплакване от админ- Musti

Мнение от The Best1 »

1. Nick на Админа: Musti
2. IP на Админа: (Необходимо е ако Админът не е с Админския си nick)
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: заплашва за гаг без абсолютно никаква причина, впоследствие заплашване за трансфер към Т, прекъсване на рунда и съответно преместване към Т + гаг от 10 минути за думата "жалък"
4. Доказателство: (За предпочитане демо, то се записва в папка cstrike, с името на съответния сървър). http://dox.bg/files/dw?a=961dec4485
5. Сървър: Jailbreak
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Musti
Скайп профил: mustito2
Вашият пол е: Мъж
Been thanked: 1 time
Обратна връзка:

Re: Оплакване от админ- Musti

Мнение от Musti »

Ама ти сериозно ли ?

Мислиш че ще ти позволя да правиш каквото искаш в сървъра ли, ако някой админ ти го позволява не си мили че и аз бих го направил. Всяка вечер влизам, виждам от твоя страна писане на спиндермански, обиждане. Тази вечер се случи същото писа думата "gashtipederart" вместо "gashtipederst" - казах ти че ще те гагна по късно щот беше Саймън. После тръгваш да даваш игри само на мен, докато не загубя и умра, киллна ме в началото 1 път ей така нарочно, и после продължаваш. Уби ме, казах ти че и това няма да ти се размине и какво реши да бавиш 1 рунд 30 минути, за да не те наказвам. Предупредих те веднъж, после и анонимен те предупреди, но ти не, решил си да бавиш. Това няма да мине при мен така че темата ти направо се заключва + получаваш отново БАН от форума за мултиакаунт!
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: live:eroina_4
Обратна връзка:

Мнение от live:eroina_4 »

Мале Мале по голям виц не съм чувал да се оплакваш от Администратор баш пък от Мусти,чи демо си дал браво е за тва време си голям пич,но просто казано няма смисъл да гледам демото за да знам че админа е с правото си.
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: m10
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от n0thing1 »

live:eroina_4 написа:Мале Мале по голям виц не съм чувал да се оплакваш от Администратор баш пък от Мусти,чи демо си дал браво е за тва време си голям пич,но просто казано няма смисъл да гледам демото за да знам че админа е с правото си.
голям потмазвач
Изображение
Аватар
Глобален Модератор
Глобален Модератор

Ник в играта: ...
Обратна връзка:

Мнение от monster »

Към всички : Хора който не са гледали демото да не пишат по темата!

Сега по темата : Бях вътре и знам какво стана..Просто коментара е излишен защото отново си ВИНОВЕН драги ми Нмл!
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Supervisor
Скайп профил: limona3444
Обратна връзка:

Мнение от J|uMoH »

Значи, айде да не се правя на много строго спазващият родната си граматика, ма момчета, айде стегнете се малко. В България живеем. 21 век е. Учим собствения си език вече сигурно 20 години (образно казано), а виждам грешки от 16 годишни, които дори 10 годишен не би направил.
live:eroina_4 написа:Мале Мале по голям виц не съм чувал да се оплакваш от Администратор баш пък от Мусти,чи демо си дал браво е за тва време си голям пич,но просто казано няма смисъл да гледам демото за да знам че админа е с правото си.
-Само да ти напомня/кажа, че пред "за да,че,обаче,ако, etc.." се пише запетайка. Научете се малко де.
n0thing1 написа:голям потмазвач
-И за тебе нещо. Пише се поДмазвач. Идва от ПОДмазвам се.

П.Т. Като гледам демото ми стана лошо. Аверче, че ти си бил в нарушение през целият период, в който Мусти е бил там, както и Анона. Никове, бавеше сигурно почти 2 минути (ако беше забавил още малко сигурно и мапа щеше да мине с 1 рунд), даваше игри на точно определени хора, заяждаше се накрая.. Нямам думи. Хора, това не се отнася само за теб, разбира се, но и за други, които се опитват да си правят п**ки с хората от екипа. Нека ви кажа нещо :). Тази верига е на повече от 8 години (ако не е и повече). Мусти е тук от около 5-6. Как да му се невиди ще се оплаквате от човек, който не само е червен, ми и разбира от целият мод на Jail-a, а и лично сам си е играл да го опознава и е минал през почти всички рангове. И за тези сладури като по-горе цитираният, не това не е подмазване. Това си е просто доказателство към това,че има само едно място за тази тема, а тя е "In the recycle bin, baybe". Лека Вечер.

П.С А да. Не съм аз този, който ще ви учи на граматика ;) :cheers:
Whatever you do in life
surround yourself with smart people
who'll argue with you.

John Wooden [ October 14, 1910]
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: '
Обратна връзка:

Мнение от Excione ツ »

J|uMoH написа:Значи, айде да не се правя на много строго спазващият родната си граматика, ма момчета, айде стегнете се малко. В България живеем. 21 век е. Учим собствения си език вече сигурно 20 години (образно казано), а виждам грешки от 16 годишни, които дори 10 годишен не би направил.
-Само да ти напомня/кажа, че пред "за да,че,обаче,ако, etc.." се пише запетайка. Научете се малко де.
n0thing1 написа:голям потмазвач
-И за тебе нещо. Пише се поДмазвач. Идва от ПОДмазвам се.

П.Т. Като гледам демото ми стана лошо. Аверче, че ти си бил в нарушение през целият период, в който Мусти е бил там, както и Анона. Никове, бавеше сигурно почти 2 минути (ако беше забавил още малко сигурно и мапа щеше да мине с 1 рунд), даваше игри на точно определени хора, заяждаше се накрая.. Нямам думи. Хора, това не се отнася само за теб, разбира се, но и за други, които се опитват да си правят п**ки с хората от екипа. Нека ви кажа нещо :). Тази верига е на повече от 8 години (ако не е и повече). Мусти е тук от около 5-6. Как да му се невиди ще се оплаквате от човек, който не само е червен, ми и разбира от целият мод на Jail-a, а и лично сам си е играл да го опознава и е минал през почти всички рангове. И за тези сладури като по-горе цитираният, не това не е подмазване. Това си е просто доказателство към това,че има само едно място за тази тема, а тя е "In the recycle bin, baybe". Лека Вечер.

П.С А да. Не съм аз този, който ще ви учи на граматика ;) :cheers:
:sarcastic: :sarcastic:
:D Благодаря, че ни преподадохте този важен урок, който ще ни бъде изключително необходим в житейски план. Докоснахте сърцето ми на този паметен ден, да живее България и спрелите хлапаци!
Админа за мен е действал правилно и трябва да се премахнат тези тролове, време им е!
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: .
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от JukeCity »

Админа няма да се наказва
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”