Страница 1 от 1

Проблем с влизането в JB!

Публикувано на: 14 Яну 2017, 00:03
от Nichky
Здравейте, потребител ми съобщи, че е невъзможно да влезне в JB, не му се занимава да се регистрира във форума- ето какво му изписва :
Офтопик:
Изображение
Моли за бърз и адекватен отговор. :cheers:

Re: Проблем с влизането в JB!

Публикувано на: 14 Яну 2017, 00:07
от cmg
Проблема се дължи на нечии ред от кода на "определен" плъгин, който изисква потребителя да има ЦС със протокол 48. С две думи, проблема не е в играча, а в мода. Крайно време е да се реши този проблем. #SlackSupport

Промяна:

От скоро време има показатели, че откакто плъгина amx_supermenu е добавен, проблема го има. Най-вероятно е и от него, според мен.

Re: Проблем с влизането в JB!

Публикувано на: 14 Яну 2017, 00:28
от Drea<M>40
cmg написа:Проблема се дължи на нечии ред от кода на "определен" плъгин, който изисква потребителя да има ЦС със протокол 48. С две думи, проблема не е в играча, а в мода. Крайно време е да се реши този проблем. #SlackSupport
Да,от плъгин е сигурно.Почти никой не играе с протокол 47.Живеем в 21 век.Mandixx е по новите сървъри.Идеи кой да го оправи?
Никакъв смисъл няма играчите да играят със стари протоколи.Никой не ги ползва вече,времето им е минало,като се има и предвид,че в повечето сървъри (не са от веригата) или не допускат такива играчи или нямат почти никакви екстри.Нещата им не се зачитат или не работят някъде другаде.А и ако се намири някой да го оправи,ще има да търси до сутринта от кой плъгин е дерта.Нищо лошо не исках да намекна и да те обидя. :)

Re: Проблем с влизането в JB!

Публикувано на: 14 Яну 2017, 00:41
от Nichky
Потребителят се е оправил, благодаря ви! :)