Въпрос относно кандидатстването за админ

Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: puRple* [haze] !
Обратна връзка:

Въпрос относно кандидатстването за админ

Мнение от puRple* »

В образеца за кандидатстване за админ ясно пише - ''На всеки Кандидат админ ще бъде отговорено в рамките на 7 дни от датата на пускане на кандидатурата.''

viewtopic.php?f=15&t=24757
viewtopic.php?f=15&t=24562
viewtopic.php?f=15&t=24609

Тези теми карат вече 2 седмици и повече
Имам и един въпрос на който естествено няма да получа адекватен отговор
- Според вас с какво впечатление остава един такъв кандидат админ, чакайки 1 месец, а в образеца пише, че ще получи отговор до 7 дни?
Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Musti
Скайп профил: mustito2
Вашият пол е: Мъж
Been thanked: 1 time
Обратна връзка:

Re: Въпрос относно кандидатстването за админ

Мнение от Musti »

Понеже много обичаш да се дразниш с екипа след като напусна ще ти отговоря на момента. Тъй като кандидатурите бяха затворени за известно време( за което знаеш обаче се правиш на Лили Иванова), кандидатурите бяха отворени на 28 Окт 2016, 23:35 - viewtopic.php?f=269&t=24748 .
Според моите изчисления са изминали около 20 дни, което не е 1 месец. Също така няма много хора по сървърите и по трудно е да се следят изявите на дадените кандидати, за тва се забавя и окончателния отговор към тях.
И не на последно място не разбирам ти като какъв се явяваш в момента за тези кандидатури, може би си им Секретарка на всичките кандидати.
Нали искаше да напускаш и не искаше да се занимаваш с нищо, за тва аз не разбирам защо си правиш труда да пускаш такива теми, защото теб най-малко те интересува какво ще решим и кога, как ще го решим. При още подобни закачливи теми лично аз ще ти сложа бана отново като предния път го бях махнал аз.
Много големи разбирачи се оказвате след като напускате екипа. Като ви беше толкова грижа за всичко това, нямаше да напускате и да бягате като мишки, а след това да плюете по веригата и екипа. Драго ми беше.
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Архив”