[hns] проблеми и предложения
- Respected
[hns] проблеми и предложения
Първо ще започна с проблемите в сървъра
1. Таймлефта е 40/50 минути, трябва да се направи 15/20 или с вот както преди.
2. Тия два флаша са глупост, трябва да се махне единия.
3. Като обикновен потребител можеш да гледаш и двата отбора, трябва да е само собствения.
Да се махнат следните картu:
hnsbg_arabicworld- Пада фпс не се харесва и не се играе
hns_tyo- Не се играе и не е особено харесван мап
Да се добавят:
c21_limed
c21_choklad --- Преди бяха премахнати, защото не се харесваха на добрите играчи и се кампеше по блоковете и не беше интересно, но сега няма играчи, а новите харесват този тип карти.
c21_kitty
Имаше и още нещо, но не се сещам.. Като се сетя ще го добавя. За да сървъра има хора на първо време трябва да се оправят тези неща.
А да, няма спеед, набира например на 270 и си седи така и не мърда..
1. Таймлефта е 40/50 минути, трябва да се направи 15/20 или с вот както преди.
2. Тия два флаша са глупост, трябва да се махне единия.
3. Като обикновен потребител можеш да гледаш и двата отбора, трябва да е само собствения.
Да се махнат следните картu:
hnsbg_arabicworld- Пада фпс не се харесва и не се играе
hns_tyo- Не се играе и не е особено харесван мап
Да се добавят:
c21_limed
c21_choklad --- Преди бяха премахнати, защото не се харесваха на добрите играчи и се кампеше по блоковете и не беше интересно, но сега няма играчи, а новите харесват този тип карти.
c21_kitty
Имаше и още нещо, но не се сещам.. Като се сетя ще го добавя. За да сървъра има хора на първо време трябва да се оправят тези неща.
А да, няма спеед, набира например на 270 и си седи така и не мърда..

- Зарибен
- Ник в играта: sader's make me sad/Bunny
- Скайп профил: LS!!
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: [hns] проблеми и предложения
Влизам от дъжд да вятър и от както е ресната машината още не е оправено фпс-то едно нещо и то голямо
ама вие си знаете то без да пипнеш не става а мързела при 80% от екипа е в повече 
Добавям даже че от година поне не е пипано фпс-то кво остава от реса на машината

Добавям даже че от година поне не е пипано фпс-то кво остава от реса на машината

- Активен
- Ник в играта: Can't be known
- Обратна връзка:
Защото е написано предложение под формата на роман, ще отговоря подобаващо със роман.
Започвам с факта, че на ден първи, в който бе пипнат мода от Кънчо, знаех че мода ще страда много. Започна се с версията на самото ХНС, от 10 чисти и стари, бе избрана нова, от която бе изтрит код равен на стотици редове, за да се махнат екстрите. Не беше изслушан и състава от "мозъци" за предложения по мода. Прекалено се бързаше, нарочно де.
За таймлефта - никога не съм говорил аз със Кънчо, или съм видял да предлага някой толкова дълъг тайм. Стандарта е 20-30 минути, като вметнем че 30 е максимум допустимо време за карта. Нека се оправи!
За флашките - във всеки сървър, дето е направен с акъла си, има 2 флаша и 1 смоук. Но нали ние сме в 20-ти век с некачествени компютри, и няма смоук. Но да махнете едното читаво нещо на играча, е хептен ненужно. 2 са си идеални и винаги ще са! При турнири и cw/pcw, се променя на 3 дори, ако е Бууст де.
За free spec - не пречи да виждат всички играчи, ако е на малки карти, като rayish_brick-world, се вижда всеки играч по принцип. Това е най-малкия проблем на сървъра.
Предложените карти за премахване, да се махнат. Аз не съм голям фен на tyo, a arabicworld, е най-големия враг на слабите компютри. За!
Предложените карти за добавяне, не са карти с две думи. Решете го за Бога, това hns c21_ сървър ли ще е, или ще е hns standart maps? Против.
Това за спийда, е от jumpstats плъгина.. Ако е пипнат кода, може и да прави грешки, но по принцип на CT, може да се направи така, че да не им отброява спийда, а да замръзне на колкото е било - 250 ако е влезнал като CT, 150-320 ако е бил Т и е станал CT. Ето един много добър, който позволява всякакъв sv_airaccelerate, и е за Терористите (само) - ЦЪК
Започвам с факта, че на ден първи, в който бе пипнат мода от Кънчо, знаех че мода ще страда много. Започна се с версията на самото ХНС, от 10 чисти и стари, бе избрана нова, от която бе изтрит код равен на стотици редове, за да се махнат екстрите. Не беше изслушан и състава от "мозъци" за предложения по мода. Прекалено се бързаше, нарочно де.
За таймлефта - никога не съм говорил аз със Кънчо, или съм видял да предлага някой толкова дълъг тайм. Стандарта е 20-30 минути, като вметнем че 30 е максимум допустимо време за карта. Нека се оправи!
За флашките - във всеки сървър, дето е направен с акъла си, има 2 флаша и 1 смоук. Но нали ние сме в 20-ти век с некачествени компютри, и няма смоук. Но да махнете едното читаво нещо на играча, е хептен ненужно. 2 са си идеални и винаги ще са! При турнири и cw/pcw, се променя на 3 дори, ако е Бууст де.
За free spec - не пречи да виждат всички играчи, ако е на малки карти, като rayish_brick-world, се вижда всеки играч по принцип. Това е най-малкия проблем на сървъра.
Предложените карти за премахване, да се махнат. Аз не съм голям фен на tyo, a arabicworld, е най-големия враг на слабите компютри. За!
Предложените карти за добавяне, не са карти с две думи. Решете го за Бога, това hns c21_ сървър ли ще е, или ще е hns standart maps? Против.
Това за спийда, е от jumpstats плъгина.. Ако е пипнат кода, може и да прави грешки, но по принцип на CT, може да се направи така, че да не им отброява спийда, а да замръзне на колкото е било - 250 ако е влезнал като CT, 150-320 ако е бил Т и е станал CT. Ето един много добър, който позволява всякакъв sv_airaccelerate, и е за Терористите (само) - ЦЪК
"Those who make peaceful revolution impossible will make violent revolution inevitable." - John F. Kennedy

- Respected
- Ник в играта: AndrostylleR^_x
- Скайп профил: mnogospamite
- Обратна връзка:
1- ЗА !
2 - ЗА ! предложих съм го !
3- Против .
За премахването на тези карти - ЗА !
За добавянето на тези карти - Против !
2 - ЗА ! предложих съм го !
3- Против .
За премахването на тези карти - ЗА !
За добавянето на тези карти - Против !
- Respected
Абе и аз не съм фен на c21, но имайки предвид, че са харесвани от днешните хнс играчи и са играни ще е от плюс.
+ Няма teambalance, 2вс1 е влиза играч и става 3вс1 и не се оправя..
+ Няма teambalance, 2вс1 е влиза играч и става 3вс1 и не се оправя..

- Respected
Извинете за двойния пост
Преди време в сървъра имаше една доста добра anticheat система, която хващаше много видове помощни средства.
Предлагал съм преди време някъде из скрития, бяха съгласни колегите, обаче пак някъде отиде из архива така и не разбрах защо.
Мисля че причините са ясни, в сървъра няма сървър админи, а хакери има, нека по някакъв начин поне се спират.
Преди време в сървъра имаше една доста добра anticheat система, която хващаше много видове помощни средства.
Предлагал съм преди време някъде из скрития, бяха съгласни колегите, обаче пак някъде отиде из архива така и не разбрах защо.
Мисля че причините са ясни, в сървъра няма сървър админи, а хакери има, нека по някакъв начин поне се спират.

- Активен
- Ник в играта: Can't be known
- Обратна връзка:
Имаш предвид тази anticheat система, която бе изработена от 4V? Иначе За от мен, отново, хубава добавка. За съжаление си пишем сами, както винаги...puRple* написа:Извинете за двойния пост

Дано някой ден, през 2017-та, да получим отговор.
Офтопик:
"Those who make peaceful revolution impossible will make violent revolution inevitable." - John F. Kennedy

- Напреднал
Скоро се очаква да стегнем всички сървъри. Всичко ще се преразгледа. Заключвам за сега, когато пипна сървърите ще очаквам вашите отзиви.
https://www.youtube.com/watch?v=V_pMaE9HmDQ - Wallbang
https://www.youtube.com/watch?v=b_UwL1pTJDc - Air Ninja
https://www.youtube.com/channel/UCWMUyA ... rl-fzKmXHA - Channel
https://www.youtube.com/watch?v=b_UwL1pTJDc - Air Ninja
https://www.youtube.com/channel/UCWMUyA ... rl-fzKmXHA - Channel