[hns] проблеми и предложения

Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: puRple* [haze] !
Обратна връзка:

[hns] проблеми и предложения

Мнение от puRple* »

Първо ще започна с проблемите в сървъра
1. Таймлефта е 40/50 минути, трябва да се направи 15/20 или с вот както преди.
2. Тия два флаша са глупост, трябва да се махне единия.
3. Като обикновен потребител можеш да гледаш и двата отбора, трябва да е само собствения.

Да се махнат следните картu:
hnsbg_arabicworld- Пада фпс не се харесва и не се играе
hns_tyo- Не се играе и не е особено харесван мап

Да се добавят:
c21_limed
c21_choklad --- Преди бяха премахнати, защото не се харесваха на добрите играчи и се кампеше по блоковете и не беше интересно, но сега няма играчи, а новите харесват този тип карти.
c21_kitty

Имаше и още нещо, но не се сещам.. Като се сетя ще го добавя. За да сървъра има хора на първо време трябва да се оправят тези неща.

А да, няма спеед, набира например на 270 и си седи така и не мърда..
Изображение
Аватар
Зарибен
Зарибен

Ник в играта: sader's make me sad/Bunny
Скайп профил: LS!!
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: [hns] проблеми и предложения

Мнение от vankata199 »

Влизам от дъжд да вятър и от както е ресната машината още не е оправено фпс-то едно нещо и то голямо :) ама вие си знаете то без да пипнеш не става а мързела при 80% от екипа е в повече :)

Добавям даже че от година поне не е пипано фпс-то кво остава от реса на машината :)
Аватар
cmg
Активен
Активен

Ник в играта: Can't be known
Обратна връзка:

Мнение от cmg »

Защото е написано предложение под формата на роман, ще отговоря подобаващо със роман.
Започвам с факта, че на ден първи, в който бе пипнат мода от Кънчо, знаех че мода ще страда много. Започна се с версията на самото ХНС, от 10 чисти и стари, бе избрана нова, от която бе изтрит код равен на стотици редове, за да се махнат екстрите. Не беше изслушан и състава от "мозъци" за предложения по мода. Прекалено се бързаше, нарочно де.

За таймлефта - никога не съм говорил аз със Кънчо, или съм видял да предлага някой толкова дълъг тайм. Стандарта е 20-30 минути, като вметнем че 30 е максимум допустимо време за карта. Нека се оправи!

За флашките - във всеки сървър, дето е направен с акъла си, има 2 флаша и 1 смоук. Но нали ние сме в 20-ти век с некачествени компютри, и няма смоук. Но да махнете едното читаво нещо на играча, е хептен ненужно. 2 са си идеални и винаги ще са! При турнири и cw/pcw, се променя на 3 дори, ако е Бууст де.

За free spec - не пречи да виждат всички играчи, ако е на малки карти, като rayish_brick-world, се вижда всеки играч по принцип. Това е най-малкия проблем на сървъра.

Предложените карти за премахване, да се махнат. Аз не съм голям фен на tyo, a arabicworld, е най-големия враг на слабите компютри. За!

Предложените карти за добавяне, не са карти с две думи. Решете го за Бога, това hns c21_ сървър ли ще е, или ще е hns standart maps? Против.

Това за спийда, е от jumpstats плъгина.. Ако е пипнат кода, може и да прави грешки, но по принцип на CT, може да се направи така, че да не им отброява спийда, а да замръзне на колкото е било - 250 ако е влезнал като CT, 150-320 ако е бил Т и е станал CT. Ето един много добър, който позволява всякакъв sv_airaccelerate, и е за Терористите (само) - ЦЪК
"Those who make peaceful revolution impossible will make violent revolution inevitable." - John F. Kennedy
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: AndrostylleR^_x
Скайп профил: mnogospamite
Обратна връзка:

Мнение от Andr0 »

1- ЗА !
2 - ЗА ! предложих съм го !
3- Против .
За премахването на тези карти - ЗА !
За добавянето на тези карти - Против !
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

Абе и аз не съм фен на c21, но имайки предвид, че са харесвани от днешните хнс играчи и са играни ще е от плюс.

+ Няма teambalance, 2вс1 е влиза играч и става 3вс1 и не се оправя..
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

Извинете за двойния пост

Преди време в сървъра имаше една доста добра anticheat система, която хващаше много видове помощни средства.
Предлагал съм преди време някъде из скрития, бяха съгласни колегите, обаче пак някъде отиде из архива така и не разбрах защо.
Мисля че причините са ясни, в сървъра няма сървър админи, а хакери има, нека по някакъв начин поне се спират.
Изображение
Аватар
cmg
Активен
Активен

Ник в играта: Can't be known
Обратна връзка:

Мнение от cmg »

puRple* написа:Извинете за двойния пост

Преди време в сървъра имаше една доста добра anticheat система, която хващаше много видове помощни средства.
Предлагал съм преди време някъде из скрития, бяха съгласни колегите, обаче пак някъде отиде из архива така и не разбрах защо.
Мисля че причините са ясни, в сървъра няма сървър админи, а хакери има, нека по някакъв начин поне се спират.
Имаш предвид тази anticheat система, която бе изработена от 4V? Иначе За от мен, отново, хубава добавка. За съжаление си пишем сами, както винаги... :hump:
Дано някой ден, през 2017-та, да получим отговор.
Офтопик:
Ето и момемтален teambalance. Няма нужда от пипане на кода, а и се слага за 2 минутки. Цък

Изисква: mp_autoteambalance 1
"Those who make peaceful revolution impossible will make violent revolution inevitable." - John F. Kennedy
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от mandixx »

Скоро се очаква да стегнем всички сървъри. Всичко ще се преразгледа. Заключвам за сега, когато пипна сървърите ще очаквам вашите отзиви.
Заключено Заключено

Обратно към “Архив”