[РЕШЕН] Въпрос относно SONY XA

Тук ще се местят приключените теми от този раздел.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: puRple* [haze] !
Обратна връзка:

[РЕШЕН] Въпрос относно SONY XA

Мнение от puRple* »

1. Точно, кратко и ясно обяснете какъв е проблемът и по възможност представете снимка (най-вече ако е грешка):
Преди 2-3 дни си взех нов телефон ( Sony xperia XA ), на втория ден си изтеглих игра ( subway surfers ) и докато играя, тъчскриина започна да забива и от тогава почнах да забелязвам и други проблеми.. Например. като отворя чат в месинджър остава за 1 секунда и излиза, екрана от време на време трепери и т.н.

2. От кога се наблюдава проблемът и правили ли сте нещо за да го "предизвикате": От 2 дни, а телефона е на 3 и с нищо не е прeдизвикано.

3. Характеристиките на компютъра/лаптопа, марката, модела и Операционната система. (Ако не знаете как да ги видите, използвайте програмата Aida64): Не мисля. че тук характеристиките ще са от значение.

4. При проблем свързан с играта Counter-Strike, къде се наблюдава проблемът (навсякъде, само в определен сървър/верига) и кой CS Edition ползвате:

5. Ако вече сте пробвали различни решения, опишете какви: Не съм пробвал

ПС- Искам да попитам хората които притежават телефони на марката и по-специално този модел, дали имат такива проблеми, как са ги оправили и да дадат съвет. Аз, че ще го заведа да го оправят с гаранцията ще го направя, но ако успея да набавя малко информация няма да е зле!
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: quavious
Обратна връзка:

Re: Въпрос относно SONY XA

Мнение от Nichky »

Аз също имам Xperia Z5, на 4 месеца, който от време на време забива, самозаключва се, не реагират бутоните за заключване, увеличаване и намаляне на звук, но това, само когато го претоваря (отворил съм повече от 4-5 приложения) , така че виж дали не претоварваш процесора твърде много с отворени приложения, този начин знам аз.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: pastet
Обратна връзка:

Мнение от KaRaJaTa1988 »

Това не е телефон, който трябва да умира при елементарен мултитаскинг.Проблем с ОС също не трябва да има.Как така екрана трепери?Я се разрови в андроидския форум.
Грее ли?
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

KaRaJaTa1988 написа:Това не е телефон, който трябва да умира при елементарен мултитаскинг.Проблем с ОС също не трябва да има.Как така екрана трепери?Я се разрови в андроидския форум.
Грее ли?
При актуализацията прегря доста и преди малко го усетих (горната част) А за екрана като плъзна да отворя менюто там с WiFi, Яркост и т.н., започва да трепери, направи го само веднъж, но ми направи впечатление. Други ден ще го нося да го видят, ако до тогава някой може да помогне с нещо ще съм му благодарен!
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

Добре, след като направих актуализация на телефона, сякаш спря да прави проблемите. Темата я хвърляйте в архиваm пък ако нещо пак изскочи ще му мисля.
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Архив”