[Кандидат Админ] - SS # Jailbreak - Supervisor

Тук ще се местят отхвърлените кандидатури
Заключено
Аватар
J|uMoH
Напреднал
Напреднал
Мнения: 110
Регистриран на: 16 Апр 2016, 12:37
Ник в играта: Supervisor
Скайп профил: limona3444
Вашият пол е: Мъж
Местоположение: Пловдив
Обратна връзка:

[Кандидат Админ] - SS # Jailbreak - Supervisor

Мнение от J|uMoH »

1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! ( За сървърите Zombie Basebuilder,Deathrun,JailBreak,HideNSeek -14 ) (Напишете годините си!) - 19
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Имам.
3. Напишете Вашето име! - Васил
4. Напишете Вашия ник! - Supervisor
5. За кой сървър кандидатствате? - SS # Jailbreak
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Защото мисля, че доста добре се справих с правата си като (VIP), макар и, заради незначителният ранг, мисля, че се справих добре (дано да не греша). Мисля, че съм направил на всичките админи в сървъра впечатление, и дано то да е добро. Също и имам доста свободно време и ще се радвам то да бъде споделено в форума/сървъра.
7. Задължително Skype за връзка: - limona3444

П.С Не са минали пълните 30 дни от предишната ми кандидатура, но мисля, че не е голяма работа, че съм пуснал преди 4 дни. Все пак, всеки заслужава шанс ;)
Whatever you do in life
surround yourself with smart people
who'll argue with you.

John Wooden [ October 14, 1910]
Аватар
Melachka
Много Добър
Много Добър
Мнения: 686
Регистриран на: 25 Апр 2015, 16:02
Ник в играта: Melachka
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: [Кандидат Админ] - SS # Jailbreak - Supervisor

Мнение от Melachka »

За къде бързаш? Правилата са за всички и трябва да се спазват. Не е минал 1 месец от последната ти кандидатура. Абсолютно нищо нямаше да ти стане да изчакаш още 4 дни. Против съм естествено. С тази прибързаност и това нетърпение пречите единствено и само на себе си. Помисли си какво ще стане, ако ти оставят кандидатурата, въпреки че си я пуснал 4 дни по-рано? Друг човек ще пусне 5 дни по-рано, втори 6 дни и всеки ще иска да му бъде даден шанс като на теб и ако го отхвърлят за неспазване на срока ще се оплаче, ще протестира и ще е недоволен. А сега си помисли друго - какво би било, ако беше изчакал още 4 дни? Шанса ти щеше да е много по-голям от сега, нали? Така става, когато се бърза и нещата не се изпипват до край.
Аватар
kofein
Супер потребител
Супер потребител
Мнения: 1200
Регистриран на: 08 Апр 2012, 17:49
Ник в играта: kofein
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: [Кандидат Админ] - SS # Jailbreak - Supervisor

Мнение от kofein »

Melachka написа:За къде бързаш? Правилата са за всички и трябва да се спазват. Не е минал 1 месец от последната ти кандидатура. Абсолютно нищо нямаше да ти стане да изчакаш още 4 дни. Против съм естествено. С тази прибързаност и това нетърпение пречите единствено и само на себе си. Помисли си какво ще стане, ако ти оставят кандидатурата, въпреки че си я пуснал 4 дни по-рано? Друг човек ще пусне 5 дни по-рано, втори 6 дни и всеки ще иска да му бъде даден шанс като на теб и ако го отхвърлят за неспазване на срока ще се оплаче, ще протестира и ще е недоволен. А сега си помисли друго - какво би било, ако беше изчакал още 4 дни? Шанса ти щеше да е много по-голям от сега, нали? Така става, когато се бърза и нещата не се изпипват до край.

Отхвърлен. Можеш да пробваш отново след месец. (30 дни)
ПО- добре късно, отколкото никога.

НАТИСНИ ТУК

Изображение
Заключено

Обратно към “Отхвърлени кандидатури”

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост