Здравейте ! След дълго търсене и нинакви резултати , реших да се обърна към вас. Въпроса ми е следния :
Възможно ли е , да се биндне команда като "sv_accelerate 100" която да е акативна само при задържането на бутона , а след пускането му да се връща към предишно зададения sv_accelerate 10 ?
Помощ за бинд
- Активен
- Новак
- Ник в играта: laijen
- Скайп профил: N/A
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Супер Потребител
- Ник в играта: asd
- Скайп профил: madafackaz.
- Обратна връзка:
Re: Помощ за бинд
Според мен не може такива биндове как да се бинднат , може да изчакаш какво ще кажат другите. 

"Ако някой ден скоростта ме убие, не тъгувайте, защото аз се усмихвах."
- Paul Walker.
- Paul Walker.
- Активен
- Ник в играта: Can't be known
- Обратна връзка:
Re: Помощ за бинд
По принцип аз бих използвал ето това:
bind h "sv_airaccelerate 10"
bind j "sv_airaccelerate 100"
Но май има вариант за такова нещо както ти желаеш, само че е със скрипт, а аз не скриптирам. Въпреки всичко ще ти дам пример на много команди в 1 бутон:
bind "," "m4a1; ak47; primammo; secammo; vesthelm; hegren; flash; flash; sgren; defuser"
bind "e" "+use;wait;-use;wait;+use;wait;-use;wait;+use;wait;-use"
Не знам дали някой би го направил за теб, но аз определено не намирам такъв вариант и мисля, че е невъзможно да се осъществи работещ bind с тези изисквания от теб. Най-добре си направи както ти показах бинд на 2-те команди отделно.
bind h "sv_airaccelerate 10"
bind j "sv_airaccelerate 100"
Но май има вариант за такова нещо както ти желаеш, само че е със скрипт, а аз не скриптирам. Въпреки всичко ще ти дам пример на много команди в 1 бутон:
bind "," "m4a1; ak47; primammo; secammo; vesthelm; hegren; flash; flash; sgren; defuser"
bind "e" "+use;wait;-use;wait;+use;wait;-use;wait;+use;wait;-use"
Не знам дали някой би го направил за теб, но аз определено не намирам такъв вариант и мисля, че е невъзможно да се осъществи работещ bind с тези изисквания от теб. Най-добре си направи както ти показах бинд на 2-те команди отделно.
"Those who make peaceful revolution impossible will make violent revolution inevitable." - John F. Kennedy

- Respected
- Ник в играта: ~
- Обратна връзка: