[кандидатура за админ] HideNseek 100aa n0thing

Модератор: Развлечения

Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: m10
Скайп профил: ЛС
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

[кандидатура за админ] HideNseek 100aa n0thing

Мнение от n0thing1 »

1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! ( За сървърите Zombie Basebuilder,Deathrun,JailBreak,HideNSeek -14 ) (Напишете годините си!) - 16
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - имам ги
3. Напишете Вашето име! - Джем
4. Напишете Вашия ник! -n0thing
5. За кой сървър кандидатствате? - HideNseek
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - не съм много активен в хнс-то, но ако ме одобрят ще стана много по-активен
7. Задължително Skype за връзка: - nothing.nothing71
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: puRple* [haze] !
Обратна връзка:

Re: [кандидатура за админ] HideNseek 100aa n0thing

Мнение от puRple* »

Чак ако те одобрим ще станеш активен. :sarcastic: Не мислиш ли, че това е доста наивно? Щом искаш да си админ докажи го !
От последната ти кандидатура до тази ти с нещо не си се променил, нито си се доказал с нещо в самия сървър, нито доклади си правил, нито си си повишил активността. Ти кво искаш ?
Сочно против от мен !

Важно: Не е минал 1 месец от последната му кандидатура (от датата на отхвърляне) или 6 месеца, ако вече е бил отхвърлен 3 пъти

На теб това ти е четвъртата кандидатура а от последната е минал една един месец. Тоест трябва да пуснеш чак след 5 месеца.
Изображение
Аватар
Зарибен
Зарибен

Ник в играта: sader's make me sad/Bunny
Скайп профил: LS!!
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Мнение от vankata199 »

Какво правят хората за права тва не е наивност тва си е чиста наглост нагал да си дайте правата пък тогаа ще влизам то по тая логика аз няям регистрация никъде другаде в друг форум говоря и ей ся да се регна и да кажа аз съм садерс знаят ме повечето дайте права и тогава ще играя при вас вие нямате глава на раменете сериозно ви говоря не мислите и не осъзнавате кви ги вършите. Абсолютно против от мен
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта:
Обратна връзка:

Мнение от iv00 »

Toва ти е четвърта кандидатура, тоест си длъжен да изчакаш не месец, а 6.

Да те улесня, имаш право да пуснеш кандидатура чак октомври. Ако все пак тази ти я простим.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Кошче [Теми - 2016г.]”