[Кандидат админ] Deathrun - sicknature
- Аматьор
- Ник в играта: fesd
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
[Кандидат админ] Deathrun - sicknature
1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! ( За сървърите Zombie Basebuilder,Deathrun,JailBreak,HideNSeek -14 ) (Напишете годините си!) - 16
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Имам ги
3. Напишете Вашето име! - Александър
4. Напишете Вашия ник! - sicknature
5. За кой сървър кандидатствате? - Deathrun
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - В този сървър цари пълна анархия. Всеки псува всеки. Смятам, че редът е най-важното нещо за един сървър. Трябва да се спазват правилата, а такова нещо не виждам докато играя. И за да не си помислите, че си измислям - ето едно доказателство от многото такива: http://dox.bg/files/dw?a=9d4dee76be
7. Задължително Skype за връзка: - sicknature-mvm
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Имам ги
3. Напишете Вашето име! - Александър
4. Напишете Вашия ник! - sicknature
5. За кой сървър кандидатствате? - Deathrun
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - В този сървър цари пълна анархия. Всеки псува всеки. Смятам, че редът е най-важното нещо за един сървър. Трябва да се спазват правилата, а такова нещо не виждам докато играя. И за да не си помислите, че си измислям - ето едно доказателство от многото такива: http://dox.bg/files/dw?a=9d4dee76be
7. Задължително Skype за връзка: - sicknature-mvm
- Зарибен
- Ник в играта: sader's make me sad/Bunny
- Скайп профил: LS!!
- Обратна връзка:
Re: [Кандидат админ] Deathrun - sicknature
Доказал си се с времето аз нямам забележки към теб пекан си аз съм ЗА
- Активен
От мене имаш против! Да съм те виждал макс 5 пъти в сървъра а и не си се доказал с нищо , че да ти дам за. ааа и мисля ,че съм те банвал преди време за Девелопер..
- Respected
Дори не знам кой си,не съм те виждал в сървъра,следователно нямам изградено мнение,от мен имаш против.Успех!
ПС: Нямаш изиграните часове...
Никнейм: sicknature Играно време: 1 час и 28 мин.
ПС: Нямаш изиграните часове...
Никнейм: sicknature Играно време: 1 час и 28 мин.
- Супер потребител
- Ник в играта: * ` floddy
- Скайп профил: floddy18
- Обратна връзка:
Сериозен си и мисля, че ще се справиш, но нямаш никаква активност в сървъра, следователно съм против. Докажи ни до другия месец, че наистина искаш да си админ там и може да си променя мнението. 
Успех все пак!

Успех все пак!
Последно промяна от floddy на 15 Апр 2016, 10:05, променено общо 1 път.
- Respected
- Ник в играта: DamnY0U
- Скайп профил: damny0u
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Съгласна съм с мнението на floddy, против.
"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"

- Глобален Модератор
Баце виждал съм те 1 или 2 пъти , и нема как да ти гласувам доверие..Против на този етап!
- Respected
Преди беше по-активен, в последно време съм те виждал 1-2 пъти, както и колегите. Против!

- Баннат
През времето, което съм админ в тази верига постоянно те засичам в сървъра. Обаче постоянно играеш с най различни никове и рядко те виждаме да играеш с твоя ник. Както искам и да вметна, че имаше Бан за включен девелопер, знам че си го пуснал, за да покажеш на някой нещо, но това не променя факта, че си го пуснал. Всеки заслужава 2 ри шанс, така че сега в следващия 1 месец играй активно в сървъра и непременно играй със своя ник, за да може колегите да добият представа за теб и за играта ти.
Отхвърлен!