[Кандидат Админ] Jailbreak - CorC
- Напреднал
- Ник в играта: CorC
- Скайп профил: ShrekIsToOpForMe
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
[Кандидат Админ] Jailbreak - CorC
Здравейте! Днес реших да се кандидатирам за ТЕСТОВ администратор! Смятам че съм готов и нека видим вие какво мислите!
1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! ( За сървърите Zombie Basebuilder,Deathrun,JailBreak,HideNSeek -14 ) (Напишете годините си!) - На 15 (петнадесет) години съм.
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Както предполагам екипа Ви знае че отчитането на времето не работи и изписва 6 часа ,но почти съм сигурен че имам тези игрални часа който са нужни за даденият сървър.
3. Напишете Вашето име! - Моето име е Светослав.
4. Напишете Вашия ник! - Моят ник е CorC
5. За кой сървър кандидатствате? - Кандидатствам за сървърът JailBreak.
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Проявих желание да се кандидатирам в вашият сървър (jb) за да мога да елиминирам хората който се държат вулгарно,обиждат и използвам нецензурни думи. Също и хакерите който са по-малко от колкото другите сървъри. Смятам че ще Ви бъда полезен ако успея да вляза в изпитателния период.
7. Задължително Skype за връзка: - Скайп-а ми е - ShrekIsToOpForMe
Благодаря за отделеното време за моята кандидатура. Всеки има право на шанс и казвам Ви ако ми дадете този шанс ще ви се докажа през изпитателния период.
Поздрави!
1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! ( За сървърите Zombie Basebuilder,Deathrun,JailBreak,HideNSeek -14 ) (Напишете годините си!) - На 15 (петнадесет) години съм.
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Както предполагам екипа Ви знае че отчитането на времето не работи и изписва 6 часа ,но почти съм сигурен че имам тези игрални часа който са нужни за даденият сървър.
3. Напишете Вашето име! - Моето име е Светослав.
4. Напишете Вашия ник! - Моят ник е CorC
5. За кой сървър кандидатствате? - Кандидатствам за сървърът JailBreak.
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Проявих желание да се кандидатирам в вашият сървър (jb) за да мога да елиминирам хората който се държат вулгарно,обиждат и използвам нецензурни думи. Също и хакерите който са по-малко от колкото другите сървъри. Смятам че ще Ви бъда полезен ако успея да вляза в изпитателния период.
7. Задължително Skype за връзка: - Скайп-а ми е - ShrekIsToOpForMe
Благодаря за отделеното време за моята кандидатура. Всеки има право на шанс и казвам Ви ако ми дадете този шанс ще ви се докажа през изпитателния период.
Поздрави!

- Много Добър
- Ник в играта: Melachka
- Обратна връзка:
Re: [Кандидат Админ] Jailbreak - CorC
Против съм аз, имаш много сериозни пропуски в правилата все още. Не вярвам да се справиш като админ.
- Аматьор
- Ник в играта: YOU ONLY LIVE ONCE '137
- Скайп профил: jaxana2706
- Обратна връзка:
На мнението на мелачката съм, поиграй още малко, засега съм против.

- Respected
- Ник в играта: AndrostylleR^_x
- Скайп профил: mnogospamite
- Обратна връзка:
И ти ли влезе няколко пъти , направи 30 часа и реши да пуснеш кандидатура.. На този мод се изискват повече умение , от колкото на всеки един друг. На този етап ти не си запознат дори напълно с правилата , не си конфликтен , но не мисля , че ще се справиш в някоя спорна ситуация . Поиграй още най-малко 1-2 месеца и се пробвай тогава. Когато си натрупал повече опит и самоувереност. Против !
- Баннат
- Respected
- Ник в играта: 4:20
- Обратна връзка:
Посещаваш сървърите ни от прекалено кратко време, приятел. Не си наясно с някои от правилата, поведението ти е добре, но ще имаш да се доказваш на много от колегите ми. Аз ти препоръчвам да не избързваш, а да се стегнеш и да бъдеш перфектен. Ти както не си наясно с правилата, би ли бил сигурен, че ще можеш да помогнеш на абсолютно всеки един от играчите в нужда? Защото аз не. Против, надявам се да помислиш над съвета ми. (:
I'll see you soon then..

- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
- Respected
Добре приятелче. Имаш шанс и няма да си кривя душата, но си изиграй правилно картите. Питай Админите, когато не си сигурен за нещо, а и поиграй, за да могат да те опознаят. Най-добрите ни Админи не са приети от първия път, повярвай.
Опитай се непременно отново края на април или началото на май.
Опитай се непременно отново края на април или началото на май.