[Кандидат админ] Zombie Escape - ReaDy !!
- Новак
- Ник в играта: ReaDy
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
[Кандидат админ] Zombie Escape - ReaDy !!
1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! ( За сървърите Zombie Basebuilder,Deathrun,JailBreak,HideNSeek -14 ) (Напишете годините си!) - 15, но не мисля, че са проблем.
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Имам 17 часа, все пак сървъра е нов.
3. Напишете Вашето име! - Станислав
4. Напишете Вашия ник! - ReaDy !!
5. За кой сървър кандидатствате? - Zombie Escape
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - В сървъра няма никакви админи, става пълен хаос и цялата игра се разваля.. Имам опит и съм сигурен, че ще се справя.
7. Задължително Skype за връзка: - ready.mg, по-добре ми пишете на ЛС, защото рядко използвам skype.
П.С. Не мисля, че часовете ще са толкова голям проблем, тъй като няма друг играч с повече изиграни часове.
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Имам 17 часа, все пак сървъра е нов.
3. Напишете Вашето име! - Станислав
4. Напишете Вашия ник! - ReaDy !!
5. За кой сървър кандидатствате? - Zombie Escape
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - В сървъра няма никакви админи, става пълен хаос и цялата игра се разваля.. Имам опит и съм сигурен, че ще се справя.
7. Задължително Skype за връзка: - ready.mg, по-добре ми пишете на ЛС, защото рядко използвам skype.
П.С. Не мисля, че часовете ще са толкова голям проблем, тъй като няма друг играч с повече изиграни часове.

- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
- Активен
- Ник в играта: LAWLIET
- Скайп профил: LawlietBG
- Обратна връзка:
Re: [Кандидат админ] Zombie Escape - ReaDy !!
Аз съм ЗА, всеепак нека чуеме и други мнения.
Много помогна за развитието на сървъра, познавам те от друга верига - читав си и мисля, че ще се справиш!
Много помогна за развитието на сървъра, познавам те от друга верига - читав си и мисля, че ще се справиш!

- Respected
- Ник в играта: (^_^)
- Обратна връзка:
И аз сим ЗА без тва трябва админи
Последно промяна от - xaer0 на 09 Мар 2016, 16:11, променено общо 2 пъти.
Причина: Каза ти се, че нямаш право да пишеш по кандидатурите. Последен път ти го казвам. Следващият път +1warn!
Причина: Каза ти се, че нямаш право да пишеш по кандидатурите. Последен път ти го казвам. Следващият път +1warn!

- Баннат
Аз пък искам отговор ето за това нещо - http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... 058#p63058 .
Как преди 3 години си бил на 16, а сега си на 15 години ?
Как стават тия неща аз не мога да си го обясня, но явно са в разрез със законите на физиката.
Как преди 3 години си бил на 16, а сега си на 15 години ?
Как стават тия неща аз не мога да си го обясня, но явно са в разрез със законите на физиката.
- Новак
- Ник в играта: ReaDy
- Обратна връзка:
Очаквах някой да ме пита за това. Все пак, когато съм пуснал старата кандидатура съм бил на 11. Не се знае какви глупости съм правил, но мога да кажа само, че съм се променил изключително много. Ако за вас е проблем това направо ме отхвърляйте..
Едит: Явно не бях се изразил точно.
Едит: Явно не бях се изразил точно.
Последно промяна от *DaNgEr*Bl@cK DeviL на 11 Мар 2016, 16:09, променено общо 1 път.

- Respected
- Ник в играта: XTSY
- Обратна връзка:
Извинявайте че се бъркам но само да попитам колко имаш по математика 15 - 3 = 12 или е 11 боже вече се обърках според мене пак лъжеш за годините и си на 14 и няма да го бъде това в екипа да знаеш ние МРАЗИМ ЛЪЖЦИТЕ но иначе ти давам ЗА само заради това че си ни помогнал с нещо за развитието на зомби ескейп*DaNgEr*Bl@cK DeviL написа:Очаквах някой да ме пита за това. Все пак е преди 3 години, бил съм на 11. Не се знае какви глупости съм правил, но мога да кажа само, че съм се променил изключително много. Ако за вас е проблем това направо ме отхвърляйте..

- Баннат
Добре и аз ще ти дам За, само за това е си активен и помагаш в сървъра. Дали реално си на тези години повярвай ми ще се проличи и тогава горко ти е. Няма нужда да лъжеш за да станеш админ. Много са минавали от тук такива и в момента нито 1 от тях не е админ и е наказан за лъжите. Тест периода ще видим какво умееш.
Свържи се с мен в скайп.
Одобрен.
Свържи се с мен в скайп.
Одобрен.