[Кандидат админ] HideNSeek - cat

Тук ще се местят отхвърлените кандидатури
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

[Кандидат админ] HideNSeek - cat

Мнение от kristiqn991 »

Задължително трябва да имате навършени 16 години! ( За сървърите Zombie Basebuilder,Deathrun,JailBreak,HideNSeek -14 ) (Напишете годините си!) - 17
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Определено ги имам!
3. Напишете Вашето име! - Кристиян
4. Напишете Вашия ник! - cat
5. За кой сървър кандидатствате? - HideNSeek
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Според мен бих могъл да съм полезен с много неща защото : Новите хакове-скриптове Anti-Cheta (made by Nicky) не ги засича и трябва да бъдат баннвани, другото което е, че на ден играя по минимум 5-6 часа ( да не кажа и повече ), като цяло искам да съм админ защото SlackServ имат нужда от добри и опитни админи, за да се подържа така високото ниво на веригата, и да си остане все така високо и не на последно място заради играчите в сервера, защото има доста които си изпускат нервите.
7. Задължително Skype за връзка: - fabregas_7781
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: puRple* [haze] !
Обратна връзка:

Re: [Кандидат админ] HideNSeek - cat

Мнение от puRple* »

Тебе не те ли отхвърлиха е - http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... 50&t=21589
Така, като изключим това ще ти кажа защо съм против. Като СМС Админ се справяше като цяло добре, понякога ни помагаше, но не си сдържаш нервите и понякога обиждаш. Като админ това е недопустимо. Има потенциал в теб и ако си оправиш поведението и не се появят някакви провинения според мен имаш шанс!
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от kristiqn991 »

Само да кажа, че никога не съм псувал/обиждал някого, а това е някой който се представя за мен, всички снимки които са качени почти няма случай в който това да съм бил аз освен на http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... =598415556 *smeshnici* това аз го написах, но нямаше нищо общо с играчите а с comm pro. Играя във веригата от 4 години, да преди може да съм псувал, но сега никога. :happy:
Последно промяна от kristiqn991 на 09 Фев 2016, 21:51, променено общо 1 път.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: puRple* [haze] !
Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

Да споко и ти знаеше паролата на СМС Админа нали? Не трябваше да лъжеш така, шанса ти от мен потъна :)
Изображение
Аватар
Пенсия
Пенсия

Ник в играта: Тайна
Скайп профил: Тайна
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Мнение от BaDaZz »

Против! Много играчи са ми се оплаквали, че ги гагваш ей така. Дори и аз съм те гагвал.
Изображение
>Диана. - От днес 23:20
>Ники ако имаш голям идвай :D :D :D
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: r1oday
Скайп профил: r1odayftw
Обратна връзка:

Мнение от r1odayftw »

BaDaZz написа:Против! Много играчи са ми се оплаквали, че ги гагваш ей така. Дори и аз съм те гагвал.
+ наскоро лично аз му бях сложил предупреждение на смс правата за некъв нереален гаг. - Няма да се справиш против
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: .
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от JukeCity »

Отхвърлен, спечели доверието на колегите и пробвай пак, но не по-рано от месец.
Заключено Заключено

Обратно към “Отхвърлени кандидатури”