1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! ( За сървърите Zombie Basebuilder,годините си!) - 17.
2. Задължително трябва да имате ми
+нимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Имам много повече от 30 часа, а и също така имах 400+ часа преди да рестартирате статистиката.
3. Напишете Вашето име! - Ивайло
4. Напишете Вашия ник! - Sahin korkmaz
5. За кой сървър кандидатствате? - SlackServ.com # Zombie basbuilder
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Искам да се върна в екипа, защото има хора, на които имам да се доказвам и да се реванширам изключително много. Според мен абсолютно всеки човек заслужава втори шанс, не смятам, че съм по-различен от останалите. Отделно на това този път гарантирам на 110 %, че издънки от моя страна няма да има, ще съм много по-сериозен и по-отговорен, а и отделно на това смятам, че мога да поддържам перфектен ред в сървъра, както и да насърчавам малките, младите и неопитните играчи да се справят по-добре, както и да узнаят и разучат тънкостите на този мод, който не е за всеки. Мога да докажа и да се реванширам на всеки един от вас, който подведох преди, стига да получа възможността отново да съм админ. Сами ще се убедите, че ще се справям много по-добре от преди, стига да имам шанса отново да покажа възможно стите си. Както описах по-горе имам да се реванширам на някои хора, надявам се да получа втори шанс, защото всеки заслужава такъв и всеки допуска грешки. Силно се надявам да получа този втори шанс, който много искам и да съм отново в екипа и да опровергая напълно тези, които не вярват или пък не са вярвали никога в мен, както и да се реванширам на тези, които вярваха преди в мен и ме защитаваха до последно, преди да ми свалят правата. Смятам, че мога да се справя, стига отново да ми дадете шанс. ;)
7. Задължително Skype за връзка: - yoska1polat
[Администратор] zomibe basebuilder Sahin korkmaz
- Баннат
- Ник в играта: Sahin korkmaz
- Скайп профил: freeze2@Abv.bg
- Вашият пол е: Мъж
- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: [Администратор] zomibe basebuilder Sahin korkmaz
6-та точка е копирана от друга кандидатура.. Против ти си системен нарушител!
- Respected
- Ник в играта: ▬
- Обратна връзка:
Re: [Администратор] zomibe basebuilder Sahin korkmaz
Аааа не не не не, първо започни игра със свой ник та тогава вече ще имаш някакъв шанс. Против.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка.