1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! - Няма да ви лъжа, на 9 март ставам 16.
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - В момента имам 25ч и 3 мин.(преди рестартирането на статистиката също имах 4-5ч.)
3. Напишете Вашето име! - Серкан
4. Напишете Вашия ник! - Bitches Lover
5. За кой сървър кандидатствате? - Awp Melee
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Да поддържам реда във сървъра,да наказвам нарушителите и да помогна с каквото мога.
7. Задължително Skype за връзка: - bitcheslover1
[Кандидат Админ] Awp Melee - Bitches Lover
- Новак
- Ник в играта: Bitches Lover
- Скайп профил: Не използвам.
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
[Кандидат Админ] Awp Melee - Bitches Lover
Последно промяна от Bitches Lover на 29 Яну 2016, 12:39, променено общо 1 път.

- Respected
- Ник в играта: r1oday
- Скайп профил: r1odayftw
- Обратна връзка:
Re: [Кандидат Админ] Awp Melee - Bitches Lover
Редовен си,спазваш правилата,помагаш ни като се оплакваш от нарушителите и ни викаш когато има хакер - От мен имаш ЗА ! Успех и да направи си скайп и го сложи в кандидатурата 

- Respected
- Ник в играта: 1886
- Скайп профил: gun_shoot1
- Обратна връзка:
Батка виж ся много хора ги отхвърлиха за годините и щом на 9ти март ги правиш няма да е проблем да имаш следваща кандидатура , та аз ти давам ПРОТИВ само заради годините и ще се постарая Февруари месец да те наблюдавам , защото в момента съм доста НЕАКТИВЕН специално в AWP та ако не те одобрят ще имаш още 1 месец да се докажеш. Ако те одобрят здраве да е , честито.
- Respected
- Ник в играта: b0TL!k3_1926
- Скайп профил: emo_003
- Обратна връзка:
Така аз в/у теб нямам изградено мнение.Верно е,че си активен,не псуваш,спазваш правилата,НО за да се искат 16 годинки,трябва поне да са навършени или пък да са близки до датата ти на раждане,тоест следователно си ОТХВЪРЛЕН.Като направиш 16 годинки тогава заповядай отново,но не порано от 1 месец след датата на отхвърлянето ти.1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! - Няма да ви лъжа, на 9 март ставам 16.