Въпрос към Глобалния Админ - r1odayftw
- Баннат
Въпрос към Глобалния Админ - r1odayftw
Здравей, старшина! Искам да те попитам в следната тема http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... 84#p280884 и в следната репутация на iv00 http://www.slackserv.com/forum/viewrepu ... hp?id=5435, защо ме наричаш дете? Благодаря за предварителните размисли.
Ако коментара ми Ви е харесал, може да го оцените положително.
Кампания да помогнем на Нечу, да не е на червено
®- Напреднал
- Ник в играта: gennco
- Скайп профил: ЛС в сайта.
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Въпрос към Глобалния Админ - r1odayftw
Последно промяна от JukeCity на 23 Яну 2016, 21:10, променено общо 2 пъти.
Причина: Чудесно без такива
Причина: Чудесно без такива
- Активен
- Ник в играта: SektorG
- Скайп профил: bobi_9307
- Обратна връзка:
Еййй момче върви се прегледай малко, че като ти гледам темите въобще не знаеш къде се намираш.
- Баннат
Понеже си снизходителен и уважаваш правилата изобщо няма да ти противореча. Темите са безсмислени за Вас, но за мен не са. Избрал съм slackserv и мисля, че не си никой, за да ме пращаш другаде. Да, никой не е длъжен да ме търпи, но правилата Ви карат да ме търпите. Извинявай, че си пишещ и аз отговарящ, но можеш да ползваш бутона ЛС следващия път.
®- Много Добър
- Ник в играта: Баба Йоцка Гледа
- Обратна връзка:
Защо те наричат дете ли? Сега ще ти обясня.
Наричат те дете заради безмислените оплаквания които правиш.Не са виновни те,а ти самия си виновен.Престани с тия оплаквания и си играй играта.
Наричат те дете заради безмислените оплаквания които правиш.Не са виновни те,а ти самия си виновен.Престани с тия оплаквания и си играй играта.
- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
Той има право да пусне оплакване за каквото си поиска! Нямаш право да му казваш да престане.ThoR написа:Защо те наричат дете ли? Сега ще ти обясня.
- Respected
- Ник в играта: Neno
- Обратна връзка:
За това е този форум, да попитате или да се оплачете от някой или от нещо което не ви харесва. Но е добре да сте запознати с правилата на Slackserv.com, преди да пуснете каквото и да е оплакване, защото оплакването ви може да гласи някоя от точките в правилата на форума или сървърите, които да забраняват това от което се оплаквате!
С тези репутации и обоснования вече почва да не ми харесва...
С тези репутации и обоснования вече почва да не ми харесва...

- Respected
- Ник в играта: r1oday
- Скайп профил: r1odayftw
- Обратна връзка:
Защо те наричам дете ли ? Защото се държиш като дете,разсъждаваш като дете,постъпките ти да детски ,отговорих ли на въпроса ти ? А и принципно не мисля,че съм длъжен да ти давам обяснение,но от мен да мине,дано да го осъзнаеш как се държиш.
- Баннат
Защо, да не си длъжен да ми даваш обяснение? Шеф ли си, шейх ли си, какъв си? Аз се държа, както си му е реда. Темата съм съгласен да се затвори вече, а също така си връзвайте хрътките.
®- Respected
- Ник в играта: Neno
- Обратна връзка:
Защото не е длъжен да ти обяснява каквото и да е. Ако той реши ще ти обясни, ако не то тогава както искаш го разбирай това "дете".
Защото нито си му баща нито никой че да е длъжен да ти обяснява, но нали е човек и ти помогна да начешеш крастата си като ти отговори аджеба защо те е нарекъл дете. Просто не се впускай в такива размисли. Ами вземи направи тема или мнение за което хората биха ти казали "БРАВО!" добро мнение или добра тема.
+1 репутация дано някой ден да са оправиш...
Защото нито си му баща нито никой че да е длъжен да ти обяснява, но нали е човек и ти помогна да начешеш крастата си като ти отговори аджеба защо те е нарекъл дете. Просто не се впускай в такива размисли. Ами вземи направи тема или мнение за което хората биха ти казали "БРАВО!" добро мнение или добра тема.
+1 репутация дано някой ден да са оправиш...