Запитване към потребителите!

Тук ще се местят старите теми
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: '
Обратна връзка:

Запитване към потребителите!

Мнение от Excione ツ »

Искате ли в сървърите да се забрани подигравката и подронването на българската писменост и книжовност в рамките, които може да го позволи cs 1.6? Няма как всички да ползвате patch, с който да пишете на кирилица, но не е болка за умиране и на латиница ще караме стига да се стараем малко от малко да пишем правилно. Накратко да се забранят ли всякакви умишлени неграмотно написани думи, които целят да подкопаят вековната ни култура? Доста от вас са започнали несъзнателно да пишат we/fe/kove/kofra/6afrantiq и всякакви простотии, които са ви наблъскани в главиците. Тези простотии доста бързо завладяха младото общество и не ми се мисли, каква ще е комуникацията след 5-10 години в Интернет и не само.
Писмено искам да знам от потребителите да се въведе ли правило забраняващо това?

Всякакви коментари от членове на екипа ще ги наказвам по мое усмотрение!
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: AndrostylleR^_x
Скайп профил: mnogospamite
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Запитване към потребителите!

Мнение от Andr0 »

Аз съм твърдо ЗА , тоя спинди диалекти и тем подобни не трябва да се толерират ! Ние сме българи и трябва да се стремим да пишем правилно ! Ква е тая мания да се правите на необразовани цигани не знам.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: 4:20
Обратна връзка:

Мнение от Lucky »

Аз пък съм против. ЦС е за развлечение, хората, които пишат така не го правят, защото са неграмотни, а защото им се лигави/в такова настроение са или просто не им се държи сериозно. Глупости е да се забранява, нали всеки е "свободен" да прави, каквото си иска? Не знам.. Не виждам нищо нередно, бъдете си патриоти, ама спазвайте и нашите желания. (В тоя случай)

То по това мислене, нека и freeze/duck/last и така нататъка да бъдат забранени, защото не са написани на български език? Същото е.
Последно промяна от Excione ツ на 18 Яну 2016, 15:53, променено общо 2 пъти.
Причина: +1 warn. Следващия непрочел?
I'll see you soon then..
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Acerka ;*
Скайп профил: majoretka_94
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от Acerka ;* »

И аз съм За!

Надявам се да се спазва , макар , че задачите на админите ще станат в пъти повече , да следят и за това.

Но все пак.. колкото по-грамотно и без обиди , толкова по-добре.
Изображение
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: SektorG
Скайп профил: bobi_9307
Обратна връзка:

Мнение от Bache Kiko »

Това, че някой си пишат така и се бъзикат не означава непременно да се забрани. Нали все пак играем за да се забавляваме. Против от мен!!!
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: --
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от Season »

ЗА , това искам от много време , много ми харесва идеята както казах и преди я една тема , все пак сме българи !!
rd7I6G4.gif
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: *DEAD*
Скайп профил: hristian.daiev
Обратна връзка:

Мнение от *DEAD* »

NE, poradi prostata prichina, che horata se zabavlqvat po tozi nachin. Ne e li redno da se zabavlqvame? Tezi koito otgovarqt "ZA" sa pulni "suhari" :). Az sum PROTIV!!!
Последно промяна от JukeCity на 18 Яну 2016, 17:05, променено общо 1 път.
Причина: Писането на кирилица е задължително! Другия път +1 предупреждение.
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Excelds ツ

Мнение от Стефан »

Аз съм ПРОТИВ,хората в ЦС понякога не искат за се държат добре.На мен не ми харесва защото всеки може да си прави каквото иска!
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: *DEAD*
Скайп профил: hristian.daiev
Обратна връзка:

Мнение от *DEAD* »

НЕ, поради простата причина, че хората се забавляват по този начин. Не е ли редно да се забавляваме? Тези, които дават "ЗА" са пълни "сухари". :)
Аз съм Против!
Офтопик:
Исках да си поправя горното мнение, но ми го закрихте.. За това пиша ново.
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: HiMyNameIsWut
Скайп профил: facebook:djigalov

Мнение от HiMyNameIsWut »

Строго против, що за простотия е това?
Аз както си пиша грамотно и ми скимне да се поотпусна да очаквам наказание(гаг) ли?
Нелепо е това, приложи ли се-напускам.
Добавям също, чев повечето случаи, тези които пишат на 'спиндермански' са по-грамотни от тези които прават опити да са т.н 'Националисти'.
Dase snae.
Последно промяна от HiMyNameIsWut на 18 Яну 2016, 18:01, променено общо 2 пъти.
I<3 FOOD
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: --
Обратна връзка:

Мнение от Season »

*DEAD* написа:НЕ, поради простата причина, че хората се забавляват по този начин. Не е ли редно да се забавляваме? Тези, които дават "ЗА" са пълни "сухари". :)
Аз съм Против!
Офтопик:
Исках да си поправя горното мнение, но ми го закрихте.. За това пиша ново.
С извинение , че се заяждам , но като ние сме сухари то токава ти си мокър бе , това , че си уважаваме народа и езика и не сме като тебе 10 год детенце което не знае какво е труд и уважение не виждам проблем , просто ! Нямам думи за теб..
rd7I6G4.gif
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ///RAWW;;bobi droga
Обратна връзка:

Мнение от WHITE SHADOW »

Против разбира се. Не виждам с какво пречи това , все пак живеем в свободна страна , свобода на словото също има. А и както се каза по-горе много хора влизат в цс да се забавляват било то лигавене или не. Все пак не сме на училище нали ? Всеки разполага свободното си време както пожелае. В животът никой не пише по подобен начин. А до въпросът с неграмотността - винаги ще я има, ако не в цс то в ф(г)ейсбук или всяка друга социална мрежа.
Изображение
Изображение
Аватар
NmL
Баннат
Баннат

Ник в играта: Miss Goffi

Мнение от NmL »

WHITE SHADOW написа:Против разбира се. Не виждам с какво пречи това , все пак живеем в свободна страна , свобода на словото също има. А и както се каза по-горе много хора влизат в цс да се забавляват било то лигавене или не. Все пак не сме на училище нали ? Всеки разполага свободното си време както пожелае. В животът никой не пише по подобен начин. А до въпросът с неграмотността - винаги ще я има, ако не в цс то в ф(г)ейсбук или всяка друга социална мрежа.
Толкова си прав.
Та против съм защото много нови хора влизат в сървъра който няма да знаят за тва правило ще бъдат гагвани и съответно ще си бият камшика
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: :o
Обратна връзка:

Мнение от златомира »

И аз съм против, ние просто си се лигавим не се подиграваме с българския език.
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: panda
Обратна връзка:

Мнение от Ками »

Честно казано нямам против да се сдържат да пишат на "спиндермански език", но това "we" аз също го използвам, когато се разлигавя. Не мисля, че е същото. Според мен също би било тъпо да се наложи поредното ограничение, а и, както каза нмл, новодошъл, който не е прочел правилата, бързо ще се махне от верига, в която само го гагват "без причина". :)
"People will love you and support you when it's beneficial..."
Офтопик:
Изображение
I'm bad milk, drink it.
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: YOU ONLY LIVE ONCE '137
Скайп профил: jaxana2706

Мнение от sonic4o »

Против съм относно това, поради:
1. Някой хора са си купили цс 1.6 и имат право да си ползват всичките функции, особенно кирилицата и не смятам, че това ще е правилно да се добави като забрана да се пише на кирилица, все пак хората са си ПЛАТИЛИ за да могат да пишат в цс на кирилица.
2. С тоя спинди език става по-забавно понякога в сървърите.
3. Всеки е свикнал да говори и пише по някакъв начин, например на ле/ма/нецензурни думи и т.н.
4. На който не му харесват тия неща, да не гледа чата.

П.П. Ако искате още малко и предложете забраната за влизане с стеам цс...
Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: quavious
Обратна връзка:

Мнение от Nichky »

Аз съм против!Всеки има свобода на словото,всеки може да избира как да комуникира с останалите играчи.Не може всичко да е толкова стриктно,все едно сме в официална среда.Все пак играчите играят точно заради това(мое мнение)-да се освободят от скучното ежедневие и малко да се "полигавят".Това е моята гледна точка. :coffee:
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: Stivan
Обратна връзка:

Мнение от Nihilist »

Не съм много сигурен дали си наясно, че не малко играчи са под 10 години, а останалите го правят/правим за фъна и защо играчи които са влезли да се забавляват и по някакъв начин се бъзикат един с друг трябва да бъдат наказвани или нещо друго след като подяволите не псуват или ругаят? А и да, не се коси м8. :victory:
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: :] ShOkOlAdOvA ;]
Обратна връзка:

Мнение от QueenStefani »

Твърдо против! Както повечето хора до сега казаха- влизаме да се забавляваме и съм убедена, че ви е забавно когато видите някой да пише така, аз също го правя понякога, но това не означава че съм неграмотна. Всеки се старае да пише правилно, но понякога може да се отпуснем :д и съм почти убедена, че който е гласувал ЗА поне един път е писал нещо от сорта на we/ojast и т.н. :)
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: '
Обратна връзка:

Мнение от Excione ツ »

Подобен еталон тук няма да се толерира!
Добавено е ново правило Забранено е да пишете на маймуница т.е. да се подигравате с българската писменост и култура. Надграждането на езика не е във вашите ръце и възможности, използвайте книжовните изрази, които са общоприети в страната ни. Всякакви опити за разкрасяване на писменото ни слово ще доведат до наказание.
Заключено Заключено

Обратно към “Стари теми...”