Въпрос - за екип банове и техните задължения.

Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: nechy da CMuPKaMe
Вашият пол е: Мъж

Въпрос - за екип банове и техните задължения.

Мнение от PolinMihailov04 »

Заглавието си говори достатъчно.
http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... 94#p278794 беше затворена, а аз дори не разбрах обидната дума, която съм казал?
Ако коментара ми Ви е харесал, може да го оцените положително.
Кампания да помогнем на Нечу, да не е на червено
®
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: -/-
Обратна връзка:

Re: Въпрос - за екип банове и техните задължения.

Мнение от novachrono »

Ти дори и да не си казал обидна дума, нали те виждам в сървъра, готов си със всеки да се заядеш.
Ето още един съвет : Оплаквай се "по-мащабно", ако ще се оплакваш, прави го както трябва. И не влизай в спорове, щото те виждаме ко праиш и в сървърите, и в форума.
Последно промяна от Excione ツ на 17 Яну 2016, 22:17, променено общо 1 път.
Причина: Коментара не е свързан с естеството на темата. +1 warn следващия път.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DemoLitioN
Обратна връзка:

Мнение от DemoLitioN »

Според мен потребителят е прав, не за конкретния случай, а като цяло, защото и аз съм го забелязал било то Глобалните Модератори или Екип Банове бързат да заключат темата, а това се прави вече като е взето окончателно решение. По този начин спират потребителите, които нямат модераторски права да се изкажат под това число не само "обикновените", а и Помощник и Сървър Админите, които са най-редовните в сървъра. Най-малоумното, което правят е да се оправдават със спама, за такива случаи има предупреждения, има изтрий коментара, има бан за потребителя.. Не че и да пишат потребителите тяхното мнение ви интересува и е важно за вас, но това е друга тема..
Последно промяна от DemoLitioN на 17 Яну 2016, 22:23, променено общо 1 път.
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: '
Обратна връзка:

Мнение от Excione ツ »

Те отговарят за оплакванията от играчите. За преглеждането на действията на Помощник Админите, както и за оплакванията от несправедлив Бан. Имат право да напишат своето мнение в оплакване от Админ, но нямат право да вземат решения на своя глава. Момчето е напълно право и ще прегледам, каквото мога по-късно.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Neno
Обратна връзка:

Мнение от Neno »

Да потребителите имат право. Стига да не ги оставите да ви се качат на главите. До колкото заключването на теми преди да са приключили, се заключват когато има вероятност да стане хаус и размирици. В темите които има демо с доказателство и снимки, не е нужен спам и писмени изказвания без да има някакъв вид, доказателство. По принцип би трябвало да е тъка, но нали всеки мисли различно и трябва да се изкаже, за да покаже как и колко може да мисли като голям. Нищо против нямам, но нека се изчака човека който ще дойде и реши проблема, вместо да чете две страници с романи, предупреждения, да следват наказания. Защото единия бил пръднал а другия са посерал и оплескал килима. Но такива неща като цитати свързани с пари и потребители, не е редно да се чете от потребителя но както и да е.
Здраве да е!

Това е спам!
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Архив”