Аммм наскоро забелязах, че някои от играчите в сървърът са прозрачни, но преди да публикувам тема исках да видя дали това не е някаква нова екстра или нещо подобно. Указа се, че се случва и на други играчи и да попитам дали ще бъде оправено в скоро време? Всичко друго което си сложи някой играч се вижда като например шапки, оръжия и т.н, но самият им скин не.
Демото е кратко и още в началото се вижда за какво иде реч: http://dox.bg/files/dw?a=e1cd6cc8b4
Играчите са прозрачни? Бъг в Jailbreak?
- Respected
- Ник в играта: Birichka <3
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Новак
Re: Играчите са прозрачни? Бъг в Jailbreak?
Този проблем го има от около година и половина вече. Случва ми се доста често, и няма как да има нормална игра, поне за някои от нас.. Дано да го оправят в скоро време, но съмненията ми са високи ...
Моята доброта си има граници, особено ако вашата наглост клони към безкрайност...
- Много Добър
- Ник в играта: :o
- Скайп профил: ЛС
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
През повечето време е че админите са използвали екстрата invisable а иначе и на мен ми се е случвало това.
- Respected
- Ник в играта: DemoLitioN
- Обратна връзка:
Ако има Semiclip сървъра понякога се получава така. На всякъде го има този бъг, явно все още никой не е измислил решение за това.
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Сенека
- Respected
- Ник в играта: AndrostylleR^_x
- Скайп профил: mnogospamite
- Обратна връзка:
Темата е стара, аз нямам вече този проблем . Някой да му се е случвал ? Мисля , че е оправен проблема.