[Кандидат админ] JailBreak - KuBu,KineZz1.^
- Баннат
- Ник в играта: KineZz1.^
- Скайп профил: KineZz1.^
- Вашият пол е: Мъж
[Кандидат админ] JailBreak - KuBu,KineZz1.^
1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! ( За сървърите Zombie Basebuilder,Deathrun,JailBreak,HideNSeek -14 ) (Напишете годините си!) - 16.
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Имам ги.
3. Напишете Вашето име! - Кристиян
4. Напишете Вашия ник! - KuBu,KineZz1.^
5. За кой сървър кандидатствате? - Jailbreak
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - За да наказвам нарушителите в сървъра и т.н
7. Задължително Skype за връзка: - kristiqn.kanef
Здравейте.Може да не съм ви направил впечатление но мисля,че ще се справя.Може да съм правил 2/3 грешки но не са умишлени.
Надявам се на никой да не съм му се набивал в очи.Надявам се на никой не съм го обидил,наранил..
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Имам ги.
3. Напишете Вашето име! - Кристиян
4. Напишете Вашия ник! - KuBu,KineZz1.^
5. За кой сървър кандидатствате? - Jailbreak
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - За да наказвам нарушителите в сървъра и т.н
7. Задължително Skype за връзка: - kristiqn.kanef
Здравейте.Може да не съм ви направил впечатление но мисля,че ще се справя.Може да съм правил 2/3 грешки но не са умишлени.
Надявам се на никой да не съм му се набивал в очи.Надявам се на никой не съм го обидил,наранил..

- Напреднал
Re: [Кандидат админ] JailBreak - KuBu,KineZz1.^
Против от мен, рано ти е. Допускаш доста грешки и трябва да поиграеш още малко, за да спечелиш доверието ми.
- Respected
- Ник в играта: BSA # - xaer0/senluxx
- Скайп профил: ivo_nfs200
- Обратна връзка:
Рано ти е, гледам имаш пропуски в правилата и точно преди 10 минути ми се наби на очи, със още един смс админ, тогава си замълчах, но така като гледам все още ти е рано и не си готов за този пост, играеш от скоро и някак си все още не мога да ти се доверя. Съжалявам, но този път ще ти дам против.

- Новак
- Ник в играта: BzK~DangerWolf!
- Скайп профил: thegogich
- Обратна връзка:
Не че сам админ де, но съм Против.Видяхте няколко пъти да даваш фк (free kill) и също на скоро те видях да псуваш когато нямаше още админи ти беше единственият а в сервера имаше двама човека .
Последно промяна от JukeCity на 09 Яну 2016, 15:22, променено общо 2 пъти.
Причина: Само членовете на екипа могат да гласуват!Другия път +1 предупреждение. Без доказателства не пиши.
Причина: Само членовете на екипа могат да гласуват!Другия път +1 предупреждение. Без доказателства не пиши.
- Глобален Модератор
- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: silviqsekazvam
- Скайп профил: silviqsekazvam
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
И аз ти давам против, не мисля, че ще се справиш. Много ти е рано, както са казали по-нагоре. Поиграй още малко.

- Respected
- Ник в играта: -/-
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: 4:20
- Обратна връзка:
Редовен си и държанието ти не е зле, но както казаха колегите - раничко ти е. По-скоро бих ти дала За на по-късен етап, ако ми се докажеж, че можеш да се справиш отлично с правата. Ти в момента си смс админ, ако не се бъркам, помагай на изостаналите играчите и тези, които не са в крак с нещата, също и на другите админи, ако имат нужда. Тогава бих ти дала За, за сега Против и успех! (;
I'll see you soon then..

- Respected