[Кандидат админ] Jailbreak - CombaT
- Напреднал
- Ник в играта: sLaughtereD-
- Скайп профил: Лс!
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
[Кандидат админ] Jailbreak - CombaT
. Задължително трябва да имате навършени 16 години! ( За сървърите Zombie Basebuilder,Deathrun,JailBreak,HideNSeek -14 ) (Напишете годините си!) - На 15 съм.
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Имам ги
3. Напишете Вашето име! - Радко.
4. Напишете Вашия ник! - CombaT
5. За кой сървър кандидатствате? - JailBreak.
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Ще наказвам нарушителите в сървъра , и за развитието на форума и сървърите , да помагам на играчите като цт и т да спазват правилата и да уча новите хора , които са цт.
7. Задължително Skype за връзка: - На лично съобщение ще ви го дам.
Честита нова година и честит имен ден на именниците!
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Имам ги
3. Напишете Вашето име! - Радко.
4. Напишете Вашия ник! - CombaT
5. За кой сървър кандидатствате? - JailBreak.
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Ще наказвам нарушителите в сървъра , и за развитието на форума и сървърите , да помагам на играчите като цт и т да спазват правилата и да уча новите хора , които са цт.
7. Задължително Skype за връзка: - На лично съобщение ще ви го дам.
Честита нова година и честит имен ден на именниците!
- Respected
- Ник в играта: BSA # - xaer0/senluxx
- Скайп профил: ivo_nfs200
- Обратна връзка:
Re: [Кандидат админ] Jailbreak - CombaT
Абе много се колебая какво да ти дам...В крайна сметка ти давам против. Наскоро те видях да псуваш в деатръна, не беше кой знае каква псувня, но съм забелязал, че си назад с правилата доста често пишеш само с главни букви, след като беше добавено правило преди повече от месец. Не ми хареса още една твоя постъпка, когато някой от админите в жб. Един от админите не помня точно кой беше направил някаква грешка по невнимание ,случва се хора сме.. Ти не пропусна да се заядеш, оправи старите грешки с нови какво да ти кажа? Виждам, че имаш желание и те съветвам да се кротнеш малко и ако наистина имаш толкова голямо желание да бъдеш част от този екип го покажи, бъди малко по-сериозен! Ако видя промяна тези дни и живот и здраве кандидатурата ти не е затворена, ще си променя вота. Сам си решаваш мой човек, може и да излезе добър админ от теб. За ся нещата седят така. За много години и успех! 

- Respected
- Ник в играта: V.I.P.E.R.A
- Скайп профил: lovehunter195
- Обратна връзка:
Против аз си вярвам, че ти не си готов да влезеш в екипа- xaer0 написа:Абе много се колебая какво да ти дам...В крайна сметка ти давам против. Наскоро те видях да псуваш в деатръна, не беше кой знае каква псувня, но съм забелязал, че си назад с правилата доста често пишеш само с главни букви, след като беше добавено правило преди повече от месец. Не ми хареса още една твоя постъпка, когато някой от админите в жб. Един от админите не помня точно кой беше направил някаква грешка по невнимание ,случва се хора сме.. Ти не пропусна да се заядеш, оправи старите грешки с нови какво да ти кажа? Виждам, че имаш желание и те съветвам да се кротнеш малко и ако наистина имаш толкова голямо желание да бъдеш част от този екип го покажи, бъди малко по-сериозен! Ако видя промяна тези дни и живот и здраве кандидатурата ти не е затворена, ще си променя вота. Сам си решаваш мой човек, може и да излезе добър админ от теб. За ся нещата седят така. За много години и успех!

Офтопик:
- Respected
- Ник в играта: r1oday
- Скайп профил: r1odayftw
- Обратна връзка:
+ Имаш предупреждение като смс админ,доста пъти си бил кикван за афк - Против- xaer0 написа:Абе много се колебая какво да ти дам...В крайна сметка ти давам против. Наскоро те видях да псуваш в деатръна, не беше кой знае каква псувня, но съм забелязал, че си назад с правилата доста често пишеш само с главни букви, след като беше добавено правило преди повече от месец. Не ми хареса още една твоя постъпка, когато някой от админите в жб. Един от админите не помня точно кой беше направил някаква грешка по невнимание ,случва се хора сме.. Ти не пропусна да се заядеш, оправи старите грешки с нови какво да ти кажа? Виждам, че имаш желание и те съветвам да се кротнеш малко и ако наистина имаш толкова голямо желание да бъдеш част от този екип го покажи, бъди малко по-сериозен! Ако видя промяна тези дни и живот и здраве кандидатурата ти не е затворена, ще си променя вота. Сам си решаваш мой човек, може и да излезе добър админ от теб. За ся нещата седят така. За много години и успех!
- Глобален Модератор
Еми то и да искам няма какво повече да добавя.Против и от мен!
- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
Не знам защо не мога да ти се доверя не мога да си изкривя душата и да ти дам "За" .. Просто не знам постарай се повече.. докажи , че искаш да си от екипа. Против може би другия път.
- Respected
- Ник в играта: -/-
- Обратна връзка:
Колеблив съм какво да ти дам,понеже ти не си се дънил пред мен. Но щом Ванката е забелязал, това означава едно - Че трябва да коригираш държанието си. Вече следващия път. Против.
- Respected
- Ник в играта: ▬
- Обратна връзка:
Oт мен против. Не заради държанието, защото не само то е фактор. Мисля че няма да се справяш навременно и адекватно с правата.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка.