Страница 1 от 1

В случай, че не ви работи микрофона в JB сървъра

Публикувано на: 30 Дек 2015, 12:45
от HuliganaKuncho
Преди да започна, искам да поясна, че в сървъра хората ви чуват единствено и само когато сте Саймън (за да се предотврати спама). Когато сте СТ или Т, колонката долу излиза, но никой не ви чува, заглушени сте.
Нека преминем към урока. Ако не ви чуват, първо провете от операционната си система дали и колко ви е увеличен микрофона:
Изображение Изображение
На колонката долу в дясно натискате десен бутон и Recording Devices. След това в отдел "Recording" цъкате на микрофона и натискате Properties. След това в отдел "Levels" го увеличавате на повече от 50-60%.
Ако въпреки това не ви работи микрофона влезте в настройките на своя CS и отворете "Options", отдел "Voice" и сложете тикчето на "Enable voice in this game" и на "Boost microphone gain" (това ще увеличи звука от микрофона). Двете скалички "Voice transmit volume" и "Voice receive volume" също ги увеличете на не по малко от 80%. За да пробвате дали ви работи микрофона натиснете "Test Microphone" и говорете. Ако зелено-жълто-червената скала започне да присветква все едно отмерва звука, значи микрофона ви работи. Натискате "Apply" и влизате да пробвате.
Изображение

Re: В случай, че не ви работи микрофона в JB сървъра

Публикувано на: 30 Дек 2015, 15:03
от златомира
Това доста ми помогна. Микрофона ми се оправи. Браво за това. Д:

Re: В случай, че не ви работи микрофона в JB сървъра

Публикувано на: 31 Дек 2015, 03:57
от Stareyz
Помогна ми, супер урок! Мн си див

Re: В случай, че не ви работи микрофона в JB сървъра

Публикувано на: 26 Мар 2016, 16:34
от CorCSv
Помогна ми! Супер. Благодаря!