Deathrun Extreme[Предложение]
- Активен
Deathrun Extreme[Предложение]
Тъй като не стигнахме до някакво общо решение по въпроса за "free" правилото , предлагам следното :
Да се добави плугин позволяващ пускането на вот за free всеки рунд , като вотът ще важи за рунда в който е пуснат.С други думи - не ти се пускат капани -> пишеш /free , след като вота свърши (10 секунди) ще е в сила избраната опция.
*Моля всеки вот да се обоснове , а не просто да давате празни вотове.
Да се добави плугин позволяващ пускането на вот за free всеки рунд , като вотът ще важи за рунда в който е пуснат.С други думи - не ти се пускат капани -> пишеш /free , след като вота свърши (10 секунди) ще е в сила избраната опция.
*Моля всеки вот да се обоснове , а не просто да давате празни вотове.

- Напреднал
- Ник в играта: Diana
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Re: Deathrun Extreme[Предложение]
Чакай сега,аз ли не съм разбрала?Как така всеки рунд да има вот? То така се губи смисъла от играта бе ,като ги знам,то всеки рунд ще е фрее.
- Активен
Щом на играчите им харесва да е фрее , не виждам проблема?Пък и щом сама казваш ,че всеки рунд ще е фрее , явно има защоDiana написа:Чакай сега,аз ли не съм разбрала?Как така всеки рунд да има вот? То така се губи смисъла от играта бе ,като ги знам,то всеки рунд ще е фрее.

- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: r1oday
- Скайп профил: r1odayftw
- Обратна връзка:
- Супер потребител
- Ник в играта: panda
- Обратна връзка:
За съм, защото, както писах и в другата тема, терористът може сам да прецени дали желае да се пробва да ги убие с капани или просто да ги остави да минат.
"People will love you and support you when it's beneficial..."
I'm bad milk, drink it.
Офтопик:
- Respected
- Ник в играта: 4:20
- Обратна връзка:
През 3 рунда може да се пусна фрее, ако не се лъжа..... Толкова ли не ви стига, по тоя начин ролята на терориста и целият мод се обезсмисля. Против съм...
I'll see you soon then..

- Активен
- Ник в играта: Lili Ivanova
- Скайп профил: :)
- Обратна връзка:
Няма какво да кажа...Противr1odayftw написа:Няма смисъл , сега си е добре - Против.

Понякога и ние сме като звездите. Падаме, за да сбъднем нечие друго желание !
- Активен
Не че хейтвам или нещо , не знам защо хора които не влизат в сървъра коментират + не виждам кое е добре , за това би ли обяснил рио ?Lili Ivanova написа:Няма какво да кажа...Противr1odayftw написа:Няма смисъл , сега си е добре - Против.

- Respected
Съгласна съм с това което е написала Мартина и няма да го пиша и аз, за да не се повтаряме. Против!
- Активен
- Ник в играта: SKILLFUN
- Обратна връзка:
Аз пък съм За.
Има доста трудни карти, който и без капани повечето играчи не могат да ги минат. А и има карти на който има блокове с оръжия, който се обезсмислят поради липсата на време за скачането им, ако се пускат капани.
Винаги ще има хора, който ще искат да умрем по-бързо, за да играят, така че няма да е всеки рунд фрее.
Има доста трудни карти, който и без капани повечето играчи не могат да ги минат. А и има карти на който има блокове с оръжия, който се обезсмислят поради липсата на време за скачането им, ако се пускат капани.
Винаги ще има хора, който ще искат да умрем по-бързо, за да играят, така че няма да е всеки рунд фрее.
- Активен
Ако имахте игрално време повече от 5 часа за последните 3 месеца , щяхте да забележите че "ролята на терорист" никой не иска да я играе.Не знам за да трупате мнения ли го правите , или просто ви е лошо.shmatii ^^ ;dd написа:Съгласна съм с това което е написала Мартина и няма да го пиша и аз, за да не се повтаряме. Против!
https://gyazo.com/7ff4a1e34f7d10bc4f89a3cd586015be
https://gyazo.com/7c62954cc87f3ab46fb36e62d3057b02

- Активен
За! Може да се пробва па ще се види дали е добре или не... Аз съм цъкал в такъв сървър и е много добре за Т.
- Баннат
И аз съм За!Няма да е лошо да се пробва нещо ново в сървъра а пък ако не се получи нищо няма да ви попречи да го махнете ;)
- Супер потребител
- Ник в играта: blqsa4ko
- Скайп профил: ownernamoqjivot
- Обратна връзка:
За съм, защото много хора се оплакват и не желаят да бъдат "джихадисти" (Terrorist),а това всъщност ще помогне, ако желаеш да пускаш капани - ще пускаш, ако ли не, просто пишеш командата и си цъкаш на lj-тата, ако има такива! 

- Новак
- Ник в играта: YouKnowM3
- Обратна връзка:
За!Според мен е хубаво всеки играч да избира дали да пуска капани.
- Новак
- Ник в играта: Sphinx, jkjs
- Скайп профил: ruuni_kn1
- Обратна връзка:
- Respected
Аз съм против, така всеки рунд ще има фрее а на по-лесните карти смисъла от играта се губи напълно.

- Баннат
Аз също съм Против. Така както си е сега е най добре. През няколко рунда може да се вотне /free ,а като е всеки рунд напълно се обезсмисля играта и Т - то остава с някакви минимални шансове срещу СТ.
- Супер потребител
- Ник в играта: panda
- Обратна връзка:
Защо всеки рунд да има свободен рунд? Защо да се обезсмисля играта на ЦТ-то? Той сам решава дали ще пусне вот... Ако не иска да му се обезсмисля играта и да има шанс, няма да пусне вот и ще си пуска капаните....
"People will love you and support you when it's beneficial..."
I'm bad milk, drink it.
Офтопик: